par bilžu vērtēšanu (tikai pārdomas) diemžēl ir tā... bildes vērtība varbūt slēpjas detaļās, bet, kamēr bilde ir maza, tās nepamana, un tāpēc nemaz neizvēlas to palielināt. Un ja jau neizvēlas palielināt, tad arī nenovērtē. Bet, šķiet, tā ir neatrisināma problēma.
Es bildi skatos peec krasām ja man bildei patiik krasas un ir laba kompoziicija tad arii vinu skatos, ikdieniskas bilde ir garlaiciigi skatiities! Nu tad nav ko fočēt tik mazas detaļas ka tas pat nepamana!
par bilžu vērtēšanu (tikai pārdomas) diemžēl ir tā... bildes vērtība varbūt slēpjas detaļās, bet, kamēr bilde ir maza, tās nepamana, un tāpēc nemaz neizvēlas to palielināt. Un ja jau neizvēlas palielināt, tad arī nenovērtē. Bet, šķiet, tā ir neatrisināma problēma.
Bet ne jau vērtēšanā slēpjas vērtība
Tā nav. papriekšu nedaudz ir jānopelna. pirmā 20nieka bildes es obligāti apskatu, ?vai vertēju, tad es apskatu pēc manām domām ievērības cienīgus foto, un vēl cenšos apskatīt vismaz 4-8 jaunos un tos nedaudz atbalstīt avansējot. et visus darbus nav laika skatīt...laba bilde garām neaizies...ar garantiju.