forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12
  11. 13
  12. ...
  13. 23
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.09 01:38
 citēt
Mjā, a man 16.-17.maijā viens neliels plenēriņš ārpus Rīgas... Nu nevar visu paspēt... :face-plain:
Publicēts: 14.05.09 07:07
 citēt
ERA:Mjā, a man 16.-17.maijā viens neliels plenēriņš ārpus Rīgas... Nu nevar visu paspēt... :face-plain:
2 nedēļas vēl pa vidu... :)
Publicēts: 14.05.09 07:34
 citēt
Ja jau nav ko darīt un nav kur naudu likt, tad var arī apzvanīt un jautāt. Bet esam taču pieauguši cilvēki, neesam bērni, kas neprot telefonus forumos atrast un piezvanīt.
Kādreiz mēs arī apzvanījām un interesējāmies, bet laika gaitā saprotot, ka tie kas neieradās nemaz netaisās ierasties, palika žēl savu nervu/darba viņiem zvanīt. Tie kas kavējas vai apmaldās piezvana/paziņo un lūdz palīdzibu ja vajag.

bet nu es jau nespiežu nezvanīt, es tikai piedāvāju nervus netērēt, noderēs citām reizēm.
Publicēts: 14.05.09 07:41 labots
 citēt
Andreass, es īsti nesaprotu ideju par nervu tērēšanu, piezvanot kādam, kas nav ieradies laikā noteiktā vietā. Kad ir noskaidrots, ar zvanu, kur šis atrodas un pēc cik ilga laika kur viņu var gaidīt, pasākums var turpināties, nav jādomā, vai tagad gaidīt vēl, vai arī iet prom, nervi tiek taupīti tieši AR zvanu, nevis BEZ tā.
Publicēts: 14.05.09 08:08
 citēt
jūs saprotam par ko cīņa šitā?! es godīgi neko nesapratu no andreasa teksta :face-monkey:
Publicēts: 14.05.09 08:12
 citēt
+++ Andreass, ir noteikts laiks + 15 min akadēmīskā pieklājība un un uz priekšu, bet Alvila variants <nervi tiek taupīti tieši AR zvanu, nevis BEZ tā> ir domāts tiem, kuri kavējās... lai atrastu pārejos...
Tiem, kuri nedomāja braukt naf vajadzīgi zvani, nav viņi jāiepriecina, ka ir tikuši uzmanības centrā :)
Publicēts: 14.05.09 08:45
 citēt
Tieši tā Alvil. Pag. gadu kā reiz šis pietrūka, un sēdējām un gaidījām atsevišķas personas, kas pa dienu bija, bet pēcpusdienā kavējās :)
Un varu arī palīdzēt apzvanīšanā - no problem :)
Publicēts: 14.05.09 08:48
 citēt
Un priekš kam visiem tās 15 minūtes gaidīt, ja gandrīz visi varbūt ieradušies jau pusstundu pirms noteiktā laika?! Piezvani, noskaidro, ka nebūs 15 min. laikā, sarunā, kur tālāk var pievienoties, satikties. A bez telefona, stulbi gaidi, un pēc 15 minūtēm aizejot prom pŗāto, vai varbūt tomēr ieradīsies pēc vēl 5 min.

Par neveselīgo pofigismu, Haiduk, palasi SL izteikumus, tie ir pat ļoti attiecināmi uz Tavu pēdējo komentāru. Nav taču peļļupirts birokrātisks kompartijas pasākums, bet DRAUDZĪGS tusiņš, man tā šķiet. Tev laikam nē. Bet Tev jau daudz kas šķiet kaut kā pavisam kreisi.
Publicēts: 14.05.09 08:57
 citēt
Pelle, vari ņemt mani ārā no lidzbraucēja saraksta pie alora-s :)
Publicēts: 14.05.09 09:02
 citēt
Haiduks:
susurs:un ko darit, ja telc naf?

...būs jālien zem kāda :D

zem kura ta pac esi sapļānojis līst?
Publicēts: 14.05.09 09:46 labots
 citēt
alvils:Un priekš kam visiem tās 15 minūtes gaidīt, ja gandrīz visi varbūt ieradušies jau pusstundu pirms noteiktā laika?! Piezvani, noskaidro, ka nebūs 15 min. laikā, sarunā, kur tālāk var pievienoties, satikties. A bez telefona, stulbi gaidi, un pēc 15 minūtēm aizejot prom pŗāto, vai varbūt tomēr ieradīsies pēc vēl 5 min.

Par neveselīgo pofigismu, Haiduk, palasi SL izteikumus, tie ir pat ļoti attiecināmi uz Tavu pēdējo komentāru. Nav taču peļļupirts birokrātisks kompartijas pasākums, bet DRAUDZĪGS tusiņš, man tā šķiet. Tev laikam nē. Bet Tev jau daudz kas šķiet kaut kā pavisam kreisi.

:D:D:D jaf no paša rīta esi konusā sagājis... rēgi rēgojās :D
Bet, kāds sakars manam komentam ar SL
un kāpēc visiem būtu jāstāv, jāgaida un vēl jāzvana, kur pazudusī avs klimst, kurai ir tavs pieminētais neveselīgais pofigisms pret visiem, kas viņu gaida.
Padomā arī kādreiz!!!
Publicēts: 14.05.09 09:48
 citēt
susurs:
Haiduks:
...būs jālien zem kāda :D

zem kura ta pac esi sapļānojis līst?

:):):)
Publicēts: 14.05.09 10:04
 citēt
Labi, Haiduk, mēs Tevi negaidīsim... :)
Negaidat arī mani, ja būšu k-kur noklīdusi.
Ko nu. Aizbrauksim un vispār tusēsim katrs par sevi. Arī par nakts mājām domāsim katrs par sevi. Kas tā pelles pirts? Pfe. Kam man tur būt, ja visiem viss pofig un arī man pofig.
Publicēts: 14.05.09 10:25
 citēt
Būdams apveltīts ar lielu pieredzi dažādu tūrisma un izklaides pasākumu organizēšanā, es varu pateikt, ka cilvēku skaits, ko var nomenedžēt ar personīgu pieeju katram (t.sk. apzvanot un pajautājot vai kas nesāp un kur tad mēs tā kavējamies), ir plusmīnus 20 cilvēki. Lielākam baram parasti iedod būtiskākos atskaites punktus (kur, cikos un kā ir jābūt) un organizatoru telefonus. Ir jāatmet cerības katram ar karoti mutē visu ielikt un visiem izpatikt. Cilvēki tak ir pieauguši.
Publicēts: 14.05.09 11:20 labots
 citēt
Galvenais, lai tik pēctam neuzrodas kāds gudrinieks un nepasaka ".. es uz pirti nebiju - goņi naudu atpakaļ" :)
Cerams, ka nav tādi cilv mūsu starpā ;)

Un cerams, ka tomēr visi nolasīsies laikus un gaidīsim, 15 min vietā, pusstundu, un ja kavēsies, max 3 cilvēkiem tiks uzzvanīts, bet būtu vēlams, ka paši piezvana pellei vai kādam citam dalībniekam un pasaka, ka kavējas, lai uzgaida, vai, ka tiksies vēlāk tur un tur..
Publicēts: 14.05.09 12:10
 citēt
...šīs diskusijas par 15 min....utt..man sāk atgādināt skolas ekskursiju.....:face-wink:...vai sarkano karodziņu un striķīti ko turēt kolonnai pa vidu nevajag paņemt līdz......?:face-grin:..tak visi pieauguši cilvēki esam.....nedomāju, ka Ventspils ir tik liela, lai kāds tur pazustu......:face-wink:
Publicēts: 14.05.09 12:31
 citēt
Laikam kādam tā ir bērnības trauma, bet kādam pašsaprotama lieta :) vai arī uztveres vaina.

Neviens jau nesaka, ka kāds te mazais bērns. Ir tikai tāda lieta kā draudzīgais fotoblog pasākums :) Kopā sanākam, lai pelle ir lietas kursā kurš ir kurš nav, kas būs vai nebūs, tālāk, līdz pēcpusdienai, kaut vai ozola galotnē karāties.
Publicēts: 14.05.09 12:31
 citēt
edzjus:
ERA:Mjā, a man 16.-17.maijā viens neliels plenēriņš ārpus Rīgas... Nu nevar visu paspēt... :face-plain:
2 nedēļas vēl pa vidu... :)

Es to rakstīju par to Jurisb reklamēto konkursu Jelgavā nevis par Peļļupirti :) Uz Peļļupirti būšu klāt ;)
Publicēts: 14.05.09 12:41
 citēt
Pieņemu ka lielākā daļa ieradīsies, tā kā nebūs tak tik daudz to apzvanāmo. Savu numuru neesmu ielikusi, jo sanāktu kā pagaišgad ... man zvana edzjus, prasa kur mēs esam, bet es neprotu paskaidroti pa kuru ceļu kur kā ejams, lai nokļūtu līdz mums. Dzīvoju Ventspilī trešo gadu, bet joprojām daudz ko par to kur kā nokļūt neprotu paskaidrot. Pagaišgad organizēju kopā ar zviedzhu, tad tā nebija problēma, viņš prata paskaidrot, kā nekā vietējais.
Ventspils ir pietiekami maza, lai izklīšana nebūtu problēma. Nokļūšana vakarā līdz Ķīvītēm gan būtu vēlama kopīgi, tas ir ārpus pilsētas un varbūt katram ne atrodamā vietā. Pa dienu plenērējot pa Ventspili, ja kādam ekstra vēlme citā virzienā doties, lai taču iet un kopā ar pārējiem neturas. pl.12 satiksimies visi, tad arī var sadalīties pa interešu grupām un doties kur vēlas, uz pl.16 tiekoties visiem pie t/c TOBAGO.
Man nr. 29948725, ja kāds uz tiem pl.12 aizkavējas var padot ziņu, bet ceļu skaidrošanai ..ļoti ceru ka kāds no vietējiem dalībniekiem man izlīdzēs :face-smile:
Publicēts: 14.05.09 20:36 labots
 citēt
Kā atrast Ķīvītes: www.viss.lv...
Publicēts: 14.05.09 20:38
 citēt
oi, bildes vien alkohola garshu uzsita :D
Publicēts: 14.05.09 21:53
 citēt
Stabs stabs, koki koki... :D

Kas ar mani kas ar mani..
Publicēts: 14.05.09 22:12
 citēt
pelle:Pieņemu ka lielākā daļa ieradīsies, tā kā nebūs tak tik daudz to apzvanāmo. Savu numuru neesmu ielikusi, jo sanāktu kā pagaišgad ... man zvana edzjus, prasa kur mēs esam, bet es neprotu paskaidroti pa kuru ceļu kur kā ejams, lai nokļūtu līdz mums. Dzīvoju Ventspilī trešo gadu, bet joprojām daudz ko par to kur kā nokļūt neprotu paskaidrot. Pagaišgad organizēju kopā ar zviedzhu, tad tā nebija problēma, viņš prata paskaidrot, kā nekā vietējais.
Ventspils ir pietiekami maza, lai izklīšana nebūtu problēma. Nokļūšana vakarā līdz Ķīvītēm gan būtu vēlama kopīgi, tas ir ārpus pilsētas un varbūt katram ne atrodamā vietā. Pa dienu plenērējot pa Ventspili, ja kādam ekstra vēlme citā virzienā doties, lai taču iet un kopā ar pārējiem neturas. pl.12 satiksimies visi, tad arī var sadalīties pa interešu grupām un doties kur vēlas, uz pl.16 tiekoties visiem pie t/c TOBAGO.
Man nr. 29948725, ja kāds uz tiem pl.12 aizkavējas var padot ziņu, bet ceļu skaidrošanai ..ļoti ceru ka kāds no vietējiem dalībniekiem man izlīdzēs :face-smile:

varu izlidzeet zvani ja nezini ka nokļut! 29891035
Publicēts: 14.05.09 22:37
 citēt
SL:Labi, Haiduk, mēs Tevi negaidīsim... :)
Negaidat arī mani, ja būšu k-kur noklīdusi.
Ko nu. Aizbrauksim un vispār tusēsim katrs par sevi. Arī par nakts mājām domāsim katrs par sevi. Kas tā pelles pirts? Pfe. Kam man tur būt, ja visiem viss pofig un arī man pofig.

...es laikam kaut kur neesmu iebraucis, ka jaf tik lielus pārmetumus saņemu :D ... bet!!!pieklājība prasa nelikt uz sevi visiem gaidīt... ja kas gadās, tad nevis zvana visi un mīļi lūdz, nu kur tu esi, bez tevis mirstam, bet zvana tas, kurš kavējās un pieklājīgi atvainojās, ka kavējās un ka būs ap tikiem un tikiem, un pajautā, ap kuru vietu meklēt. Tā vismaz mani mamma mācīja :):):)
Publicēts: 14.05.09 23:01
 citēt
Mammas visko māca, bet daudzi k-kā to laiž gar ausi.

matrixlv, diezvai pēc profilbildes apskatīšanas pelle Tev gribēs zvanīt :D
Publicēts: 14.05.09 23:18
 citēt
SL:Mammas visko māca, bet daudzi k-kā to laiž gar ausi.

:D :D
gan jau :face-monkey::face-monkey:
ka saka neskati viru no cepures!
Publicēts: 14.05.09 23:21
 citēt
A Tu nav tas, kas tos bērnus tur per...? :D
Publicēts: 14.05.09 23:29
 citēt
aa tas mans kaiminsh Zigurds, velies varu sarunaat lai tevi ar noper! :P
Publicēts: 14.05.09 23:40
 citēt
:D ō nō - senks :D
Publicēts: 14.05.09 23:52
 citēt

principaa viņš šijaa bildee izskataas smukaaks nekaa dziivee :D
Publicēts: 15.05.09 00:04 labots
 citēt
šitaads riekstgrauzis :D

Publicēts: 15.05.09 00:23
 citēt
Vāvere :D

Skaidrs - viņam ir vairāki profili :D
Publicēts: 15.05.09 00:41
 citēt
viņam baigi labi sanāk planēt :D
bet par šito citreiz pastāstiišu :D
Publicēts: 15.05.09 00:51
 citēt
Persiks grib uzkauties! :D
Publicēts: 15.05.09 01:03
 citēt
p.s. matrixlv profilbilde ir bildēta pēc pirmā sparinga :D
Publicēts: 15.05.09 12:07
 citēt

Gribēs, gribēs!! Ir tak jau Tērvetes pasākumā izpētīts būtnis:)
Publicēts: 17.05.09 10:45
 citēt
Projektors un ekrāns mums būtu. Ir arī kāds kurš varētu datoru līdzi paņemt?
Publicēts: 18.05.09 14:25
 citēt
..nju vareetu portatiivo pakjert liidzi..
hmm, mosh pakjert liidz ar kaadas filmas par foto..
Publicēts: 18.05.09 15:20
 citēt
labdien!

Sēdēju domāju, ka rezi pa visām reizēm vajadzētu kādā fototusā piedalīties. Ateadu šo pelles rīkoto - teorētiski tā kā varētu piedalīties, tik izlasīju pirmo topiku - vēlams līdz 30 dalībnieki, bet saraktos jau figurē vairāk par 40 gb.
Gribēju tik noprecizēt - vēl pieteikšanās ir aktuāla jeb jāpaliek gribot līdz citai reizei?
Publicēts: 18.05.09 17:15
 citēt
+aapsis... man arī ieinteresējās.... :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9