Jonatans:..nju vareetu portatiivo pakjert liidzi.. hmm, mosh pakjert liidz ar kaadas filmas par foto..
paķer gan filmas
aapsis, djremys, man liekas, ka droši var pieteikties tikai jāpaķer līdz teltis, lai ir kur gulšņāt. Bet protams, galavārs pellei -vai vēl var pieteikties
Jonatan, nu tad liekam visas cerības uz tevi un tavu portatīvo
Par to vēl pieteikšanos .. var jau, bet kā jau SL teica- telti līdzi jāpaķer. Mani gan nedaudz satrauc ka mūs sāk kļūt par daudz, negribētu ka kāds atbraucis būtu vīlies par šaurību, bet nu ..ja pieczvaigžņu komforts nav noteicošais ,tad var braukt
Ok, portatiivais buus. Par shauriibu nav ko krenjkjeet, lielaakaa baraa jautraak. + ja iekshtelpaa vietas pa maz, nekas, tuseet var aarpusee, sajutiisim hipiju garu sevii un aidaa!
Nu,v ispār nav nemaz tik maz Pag. gadu bij ļoti si lta nakts un tāpat faktiski visi pa āra terasi vien tusēja tad jau puse pa gultām, un puse iekšā dancāja pirtē gāja un vēl visko darīja :P
Jonatans:SL, sex rotaljas tak taapat buus! Cits jautaajums, cik lielaakaa cilveeku skaitaa un cik publiski..
kam būs, kam ne :P Man nav ieplānotas
pļus
SL:Nu jā, es vispār cenšos neko neplānot nu, k-kāds notikumus :P
ņepļānoc, bet sanācis kaučkas jau pūs, vai sekss vai sesks (nekad nebaru sapratīt, kādā secībā tie trīs bucti "s" "k" un "s" jāliec). gaļvenais, lai poha nākošā dinā būtu tikai fisiska (ņe morala).