labāk jau, lai vispār NEKAS NAV JĀNOŽĒLO, nedz tas, kas izdarīts, nedz tas, kas neizdarīts, vai ne? kāda jēga vispār doties uz pasākumu, ja jau iepriekš tiek lemts par to, ka kaut kas būs jānožēlo un izvēlēts mazākais ļaunums (nožēlošanas objekts)?!
Shadow:nifiga, ja moralas pohas, pasakums izdevies
Nu jā, pasākums ta varbūt izdevies, bet var gadīties, ka turpmāk kauns pa visu ģimi
...tādēl jaf meklē sev līdzīgos, lai nabūtu jākaunās... ...morālās pohas ir kad iepriekšējā vakara ilūzijas pārvēršās skarbajā realitātē... bet neizdarītā nožēlošana ir no sērijas- kā būtu, ja būtu
JRJ, jau pāris lapas atpakaļ teicu, ka ja kādam ir, lai paķer video kameru Ja ir kāds ar pieredzi filmēšanā - forši! Un ja kāds ar filmas salīmēšanu - pavisam forši Lai gan man ir cilv kas varētu salikt kopā es varētu arī pati pafilmēt, bet man nav kameras.
SL:Visiem nosūtīju atgādinājuma ziņas Izņemot - HELLman autoru sarakstā neatradu (?!).
Necik tālu jau viņš nepazudīs, Ventspilī dzīvo, blakus mājā man, ja vajadzēs, iešu pieklauvēt! Ja pasākumā būs matrixs un pesixs, būs arī HELLmans. Nešķiramā trijotne
Kas par sarunam te notikušas šodien (ui - vakar ) un kā es tādu čatošanu palaidu garām - viss nogulēts
Cerams ka braucienu uz Ventspili nenogulēšu - izbraukšu pēdējais - ieradīšos....priekšpēdējais, lai nevajdzētu noželot to ko neizdarīju un lai pēc tam nemoka morālās pohas