Nu Haiduk!!!!! apžēlojies tak par mani!!!! Tik pat lab manu kailfoto vareji ielikt! (NEMAZ NEMEGJINI!!!) Tur pat brilli nevajag, lai redzetu :face-monkey:
Samierinies ka ta bilde nav sanakusi un njem aaraa, pirms es no kauna zemee lienu
Nu Haiduk!!!!! apžēlojies tak par mani!!!! Tik pat lab manu kailfoto vareji ielikt! (NEMAZ NEMEGJINI!!!) Tur pat brilli nevajag, lai redzetu :face-monkey:
Haiduk neturi sveci zem pūra!!
rudēnī ir doma uzdāvināt sev uz dz.d fotolapu... WO tur BUUUS!!!
norchapersonigi:"rudēnī ir doma uzdāvināt sev uz dz.d fotolapu... "
Cerams, tur nebūs tās mežā palaistās, izspūrušās padsmitnieces, kuras kaut cik manevrējamas vecmeistara gaumē kļūst tikai pēc izmērcēšanas aaaukkksstttāaaa avotā. Lai gan, zināms jau no Erfoto un Shutter, ka tev vajag tikai skaitu. Ideāls 9. maija "atbrīvotāja" alternatīvais portrets - vienam sērijveida medaļas, citam mājas lapa ar uzskaiti.
Atkal ačko niez, nu tak ej un nokārtojies ... bet neaizmirsti papīru, kā pagājušo reizi. ZD titulu gribi nopelnīt... tad tev jaf tas ir sen. Sak' neko neesu redzējis bet ideāli visu zinu ... Tā arī tu neatbildēji, kur, šitādi mēslu vaguļi, kā tu, rodās...
Dirsēja talants tev VARENS!!! Nevis cauri man redzi, bet esi sevī vīlies... un tagad ņemies. TĀ RODĀS ĪSTIE KRITIĶI:face-monkey:!!! Nu turpini ņemties ar saviem večiem, nelīmējies man klāt- neatdošos
rudēnī ir doma uzdāvināt sev uz dz.d fotolapu... WO tur BUUUS!!!
Tad līdz rudenim man atrādi kāda bilde, ja tu tur gribi arī mani likt, un tad ... varbūt .. ja nebūs traki manai loģikai nepieņemama.
Varētu varbūt kādreiz pamēģināt vēl kādas sacept cerībā uz ko labāku, ja zviedzha kaut reizi atcerētos mani painformēt ka dodas uz Haidukpirtēm:face-plain:
pelle, pelle, pelle ... izkstaas, ka mes ar asteszvaigzni nebuusim .... bet savu soliijumu par projektoru es izpildiishu - kadam uzticeeshu lai aizveed un savu gultas vietu es jau par 95% apsoliiju Jonatanam ;-) man itk veel jaatrod autinjsh, kur vinju +1 personu ieseedinaat
dansiga:pelle, pelle, pelle ... izkstaas, ka mes ar asteszvaigzni nebuusim .... bet savu soliijumu par projektoru es izpildiishu - kadam uzticeeshu lai aizveed un savu gultas vietu es jau par 95% apsoliiju Jonatanam ;-) man itk veel jaatrod autinjsh, kur vinju +1 personu ieseedinaat
žēl ka nebūsi Bet projektoru būtu labi ja tu kādam uzticētu, savādāk neviens cits man nav pieteicies kam būtu projektors.