forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. ...
  13. 23
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.09 10:59
 citēt
pelle:http://www.fotoblog.lv/rep/5713/?cid=7169

:D te jaf redzam autora ...:D:D:D...
bet tas ir labi, ja ir viena favorīte :)
Publicēts: 25.05.09 12:29
 citēt
Pimpirim, kur aktivitāte? :) Pēdējā nedēļa rit :)

Mūsmašīna aizņemta ar:
Lāsma, Es, arkly, Ance, sharniirs

Es ceru, ka dabūšu naudu spēļu atribūtiem. Ja ne, tad lūgšu katram k-ko nopirkt :P
Publicēts: 25.05.09 12:35
 citēt
kas tie par atribūtiem?
Publicēts: 25.05.09 13:14
 citēt
pelle:kas tie par atribūtiem?

Atbildēju uz Tavu pm :)
Var teikt, ka probl atrisināta :)
Publicēts: 25.05.09 13:41
 citēt
Tā tā tā trūkst aktivitāšu?? :face-glasses:

Mums ar Dambi bija doma par to, ka vairāki auto vareetu braukt kopā uz V-pili, varbūt ir komandas kas atbalsta šo domu un tad nu mes labprat uzklausiitu domas par pulceesanaas vietu un izbrauksanas laikiem (orienteejosi ap devinjiem, varbuut pat pirms, jo mums ir pieredze braucot uz Aluuksni, kad vieni no pirmajiem izbraucaam, bet var teikt, ka peedeejie ieradaamies, jo daudz staajamies un fotogrāfējām/mies :)lidz ar to jaaieregina papildus laiks!!!

Atveerti Jusu idejām!:face-angel:
Publicēts: 25.05.09 14:00
 citēt
lienjuksrulz, nu dafai, tiekamies 9:00 kādā konkrētā vietā. Pirms nesanāks, jo mums vēl bariņš jāsavāc.
Tikai, jāizdomā kurā vietā savācamies - daugavai centra pusē, vai jau pārdaugavā :)
Publicēts: 25.05.09 15:33
 citēt
varam gan centrā,gan kādā stratēģiski izdevīgā vietā (teiksim bezīntankā) pārdaugavā :face-angel:
Publicēts: 25.05.09 16:00
 citēt
Nu, pirmais benzīntanks pārbraucot pār sala tiltu, ir diezgan patālu. Faktiski uz jūrmalas šosejas. Ja brauc pa vanšinieku, tad pirmais, hmmm, varētu Olimpijas stāvietā savākties.
Nu tas mans variants. Jūsu domas ar :) varbūt kas daudz labāks nāk prātā.
Publicēts: 25.05.09 16:09
 citēt
lienjuksrulz:...bija doma par to, ka vairāki auto vareetu braukt kopā uz V-pili, varbūt ir komandas kas atbalsta šo domu un tad nu mes labprat uzklausiitu domas par pulceesanaas vietu un izbrauksanas laikiem (orienteejosi ap devinjiem, varbuut pat pirms...

neatbalstu! :P

1kārt - agri jāceļas, lai paspētu 9os Rīgā kaut kur...
2kārt - sālīti sanāk, ja braucu viens...
3kārt - 3h nav īpaši daudz laika priekš bildēšanās un nokļūšanas 12os Lielajā laukumā!

:D

Tā kā... vēl joprojām neatbalstu...
P.S. Es no Ventspils! :D
Publicēts: 25.05.09 16:15
 citēt
zviedzha, kad es tevi satikšu tu man atgādini ka es uz tevi biju dusmīgs un man bišķi jāizrājas:face-wink: Un tu tak līdz Ķīvītēm mani paķersi līdz? Man nav neviena transporta, visi mani atšuj.
Publicēts: 25.05.09 16:16
 citēt
zviedzha :D
Publicēts: 25.05.09 16:16
 citēt
zviedzha:
lienjuksrulz:...bija doma par to, ka vairāki auto vareetu braukt kopā uz V-pili, varbūt ir komandas kas atbalsta šo domu un tad nu mes labprat uzklausiitu domas par pulceesanaas vietu un izbrauksanas laikiem (orienteejosi ap devinjiem, varbuut pat pirms...

neatbalstu! :P

1kārt - agri jāceļas, lai paspētu 9os Rīgā kaut kur...
2kārt - sālīti sanāk, ja braucu viens...
3kārt - 3h nav īpaši daudz laika priekš bildēšanās un nokļūšanas 12os Lielajā laukumā!

:D

Tā kā... vēl joprojām neatbalstu...
P.S. Es no Ventspils! :D

Muldoņa :D
Publicēts: 25.05.09 16:24
 citēt
Izskatās, ka es aŗī varētu ņemt dalību pasākumā, bet pagaidām 50/50 un ja būšu, tad bez nakšņošanas. Un, arī brīvas vietas iekš auto būs, ja kādam tas būs aktuāli, bet precīzi varēšu pateikt 4-dien/5-dien.
Publicēts: 25.05.09 18:24
 citēt
Man te no viena cilvēka tika pamesta ideja, ka tikties varētu pie Spices - veikali ceļašmigai, atvainojos - maizei u.t.t. :)
Publicēts: 25.05.09 18:59
 citēt
statoils ideāla vieta. Vismaz neapmaldīsimies stāvvietā un varbūt kāds atcerēsies, ka degviela jāielej (lai nesanāk kā amerikāņu fimās, kad tā parasti izbeidzas).
Spice ir interesanti, bet tur tautas daudz. Es balsoju par 8.00 kaut kur Statoilā (vai citā benzīntankā) uz Ulmaņa gatves. Nav ko ilgi Rīgā dirnēt.
Publicēts: 25.05.09 19:10
 citēt
Par auto. tas ir jānovieto, kur beidzās ekskursija pa ventspili, lai pēc tam naf tālu jājož :)
Tāpēc uzticēsimies ventspilniekiem :), kur liks , tur liksim.
Publicēts: 25.05.09 19:18
 citēt
Andreass:statoils ideāla vieta. Vismaz neapmaldīsimies stāvvietā un varbūt kāds atcerēsies, ka degviela jāielej (lai nesanāk kā amerikāņu fimās, kad tā parasti izbeidzas).
Spice ir interesanti, bet tur tautas daudz. Es balsoju par 8.00 kaut kur Statoilā (vai citā benzīntankā) uz Ulmaņa gatves. Nav ko ilgi Rīgā dirnēt.

Nu tad mēs atkrītam, jo 8:00 par agru.
Māsīca Lāsma brauc no Jaunmārupes, tad paņem mani ziepniekkalnā, un tad mums vēl trim cilv. uz centru jābrauc pakaļ. Mes varbūt vēl piecelsimies, bet negribas citus mocīt.
Un pāragri būt V-pilī ar negribas būt.
Publicēts: 25.05.09 19:18
 citēt
Haiduks:Par auto. tas ir jānovieto, kur beidzās ekskursija pa ventspili, lai pēc tam naf tālu jājož :)

Par auto novietošanu .. tāpat kā pagaišgad pie Rimi, t.i., t/c TOBAGO. It kā manuprāt iebraucot Ventspilī un pārbraucot pār tiltu nevar TOBAGO nepamanīt, jo turpat aiz tilta ir;) Pagaišgad centās visi saparkoties vienā stāvlaukuma pusē - pie karodziņiem. Tālāk ar K2 līdz Lielajam laukuma. (P.S. Uz Luni droši vien tas viss neattiecas, viņš žužos uz soliņa pie saules laiviņām gaidot kamēr visi pie viņa atnāks:) )
Publicēts: 25.05.09 19:38
 citēt
Nu no vienas puses ceļamaizi arī Statoilā var dabūt, ja vien ar Statoil visi saprot vienu uz to pašu no Statoiliem ;) protams to visu var sarunāt... bet Spice ir tikai viena, tiesa gan stāvlaukums ir liels (nu piemēram D ieejas tuvumā, kur Rimis laikam tuvāk sanāk).

P.S. kur izdomās tur būs labi :)
Publicēts: 25.05.09 19:52
 citēt
Nu, vispār, ceļamaizi var nopirkt arī dienu iepriekš :)
Publicēts: 25.05.09 19:55
 citēt
o - tiešām laba doma, nebiju par to savā pēc dabas (ne izskata) blondajā galvā iedomājies :)
Publicēts: 25.05.09 20:37
 citēt
lienjuksrulz:Tā tā tā trūkst aktivitāšu?? :face-glasses:

Tā tā atkarībā no publikas noskaņojuma vakarā man viena 10 min aktivitāte ir padomā - parasti bezkomplesku sabiedrībā uzsit zināmu jautrību :)
atribūtus pats iepirkušu, lai nav SL par to jādomā :D
Publicēts: 25.05.09 20:41
 citēt
jurisb, atribūtus mēs ar SL no kopnaudas pērkam, ja tev ar kādas idejas atribūtiem, tad jau kopīgi saštukosim:)

P.S.
Ļauj minēt .. tavā 10min izklaidē ietilpst 1sērkociņkastīte un 1pudele???:face-grin::face-grin: :face-grin:
Publicēts: 25.05.09 20:56
 citēt
jurisb, ziņo man pm, kas pa spēli, jo iespējams manos plānos iezīmēta ;)
Publicēts: 25.05.09 21:03
 citēt
pelle:
Haiduks:Par auto. tas ir jānovieto, kur beidzās ekskursija pa ventspili, lai pēc tam naf tālu jājož :)

Par auto novietošanu .. tāpat kā pagaišgad pie Rimi, t.i., t/c TOBAGO. It kā manuprāt iebraucot Ventspilī un pārbraucot pār tiltu nevar TOBAGO nepamanīt, jo turpat aiz tilta ir;) Pagaišgad centās visi saparkoties vienā stāvlaukuma pusē - pie karodziņiem. Tālāk ar K2 līdz Lielajam laukuma. (P.S. Uz Luni droši vien tas viss neattiecas, viņš žužos uz soliņa pie saules laiviņām gaidot kamēr visi pie viņa atnāks:) )

Ja pabrauc garām, tad nākošais orintieris ir liels uzraksts LIEPĀJA, tad toč, ir nedaudz nokļūdīts :D:D:D
Publicēts: 25.05.09 21:03
 citēt
pelle:Ļauj minēt .. tavā 10min izklaidē ietilpst 1sērkociņkastīte un 1pudele???:face-grin::face-grin: :face-grin:

Nē nē :D
Ok SL uzrakstīšu vēstulīti uz PM :)
Publicēts: 25.05.09 21:08
 citēt
Mēs ar Vasis8 būsim, un mums vēl viena vieta a/m, tā kā ir iespēja... :face-wink:
Publicēts: 25.05.09 21:32
 citēt
Oij Spice ir baigi tālu :face-crying: man no Mēzciema, vai nav kāds tuvāks orientieris - benzīntanks?

Zviedza toč baigā pļāpa :face-glasses:
Publicēts: 25.05.09 21:37
 citēt
pelle:zviedzha, kad es tevi satikšu tu man atgādini ka es uz tevi biju dusmīgs un man bišķi jāizrājas:face-wink: Un tu tak līdz Ķīvītēm mani paķersi līdz? Man nav neviena transporta, visi mani atšuj.

nu Tu padomā pirms mani uzrāj! Ka beigās nav tā, ka pēdējā brīdī jāmeklē kāds variants, lai tiktu līdz ķīvītēm!

Un TIK ļoti LIELS pļāpa/muldoņa "watevā" nemaz neesmu! :face-kiss:
Publicēts: 25.05.09 21:41
 citēt
paldies, lienjuksrulz, par siev.dz. uzrunu! :face-monkey:

ēēē... ideja kā māja... MAN UZCEPT reportu - kur jābrauc (pagriezieni/jāstājas/utt, bet tikai no Rīgas puses braucot) - ar bildēm? :face-angel:
Publicēts: 25.05.09 21:47
 citēt
lienjuksrulz:Oij Spice ir baigi tālu :face-crying: man no Mēzciema, vai nav kāds tuvāks orientieris - benzīntanks?

Zviedza toč baigā pļāpa :face-glasses:

nu paga, bet Spicei tāpat jābrauc garām :face-glasses:
Publicēts: 25.05.09 21:51
 citēt
garām jau ir jābrauc Spicei anyway, bet lai es tur speciaali no Mezciema nokluutu man laikam ar kadiem 3 transportiem jabrauc!:face-crying:
Publicēts: 25.05.09 21:52 labots
 citēt
Zviedzha - pļāpis!!!:face-kiss:
Publicēts: 25.05.09 22:06
 citēt
lienjuksrulz:garām jau ir jābrauc Spicei anyway, bet lai es tur speciaali no Mezciema nokluutu man laikam ar kadiem 3 transportiem jabrauc!:face-crying:

A nu bet lai Tevi mašīnas vadītājs savāc centrā un brauc uz Spici.
Nu tā kā mēs ar Lāsmu darīs.
Man nemaz nav doma sūtīt visus ņemamos uz Spici :)
Ja norunājam visas mašīnas savākties centrā, tad cita runa. Bet ja pārdaugavā, tad visus vedamos vispirms savācam un tad braucam uz'auto savākšanās vietu :)
Publicēts: 25.05.09 22:07
 citēt
šitas der :face-angel: man jārunā ar savu komandu un tas viss tiks saorganizēets!:face-wink:
Publicēts: 25.05.09 22:26
 citēt
zviedzha:
pelle:zviedzha, kad es tevi satikšu tu man atgādini ka es uz tevi biju dusmīgs un man bišķi jāizrājas:face-wink: Un tu tak līdz Ķīvītēm mani paķersi līdz? Man nav neviena transporta, visi mani atšuj.

nu Tu padomā pirms mani uzrāj! Ka beigās nav tā, ka pēdējā brīdī jāmeklē kāds variants, lai tiktu līdz ķīvītēm!

Un TIK ļoti LIELS pļāpa/muldoņa "watevā" nemaz neesmu! :face-kiss:

kamēr tu vedīsi es iecietīgi klusēšu:face-smile:
Publicēts: 26.05.09 09:05
 citēt
Nu tad tā, kur tad visas mašīnes savācas? Pie Spices? Pie Spices ir tas boulinga centrs, varētu pie tā autostāvieta un katrai mašīnai piesiets viens sarkans balons, kas būs arī tā atpazīšanas zīme. Un varētu uz plkst. 9:00. Visas ceļa maizes jāiepērk līdz 9:00! Kad visi sapulcējušies, uzkož maizi un dodas strīpā uz V-pili :)
Ko sakat?
Publicēts: 26.05.09 09:47
 citēt
Par cik domāju, ka uz plkst. 9.00 nebūšu pie Spices, bet varbūt Jūs noķeru kādā ceļa posmā, tad pazīšanaš zīmes būtu ļoti noderīgas. Tikai diez vai balons ilgi noturēsies!? :face-wink:
Publicēts: 26.05.09 09:51
 citēt
alora, ja kārtīgi piesien -noturas. Bet ja domā mūs apdzīt k-kur pa ceļam, tad gan jau uz 9:00 uzspēsi :D
Publicēts: 26.05.09 10:02
 citēt
Tad, ja ceļa malā redzēšu cilvēkus, kuri fotogrāfējas un mašīnām ir sarkani baloni, tad skaidrs, kas par putniem :face-wink:

p.s. 1.lpp. var norādīt, ka mašīnā vietu vairāk nav.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16