Varbūt varam tikšanās vietu no Lielā laukuma uz Rimi stāvlaukumu nomainīt? , jo ja būs tādi kam kāda interese par jauno tiltu (mana skatījumā gan parasts tilts- tur nav ko redzēt), lai nav gabals jāiet līdz Lielam laukuma un tad atpakaļ līdz tiltam.
pelle:Varbūt varam tikšanās vietu no Lielā laukuma uz Rimi stāvlaukumu nomainīt? , jo ja būs tādi kam kāda interese par jauno tiltu (mana skatījumā gan parasts tilts- tur nav ko redzēt), lai nav gabals jāiet līdz Lielam laukuma un tad atpakaļ līdz tiltam.
oj, ka tik nav par vēlu, jo daudzi te degunus iebāz reti
kaut gan es vareetu shofereetaajiem izsuutiit sms par citu tikshanaaas vietu, ja tik man buutu pilns saraksts ar tiem, kas ar ko brauc. Visi kaut kaa neinformee par saviem ierashanaas veidiem.
oi, laikam buus kaadas bachas jaauzlaadee. A to... viss pa tuksho. par to braukshanu. MEes riitu tik uzzinaasim kaa buus ar iespeejaam. t.b. cikos tiekam, bet feinaak jau bez steigas un taa... ripinaat tik un fokjeet tik
Dambis:oi, laikam buus kaadas bachas jaauzlaadee. A to... viss pa tuksho. par to braukshanu. MEes riitu tik uzzinaasim kaa buus ar iespeejaam. t.b. cikos tiekam, bet feinaak jau bez steigas un taa... ripinaat tik un fokjeet tik
Vai 9:00 izbraucot no Rīgas sanāk baigā steiga? Manuprāt ne. Stāties uz katra stūra da pagrieziena, lai pafoķētos... nu nez nez.
alora:Antenas nav Tad tik jāsien pie spoguļiem, bet riebsies man tā balonu sišanās, tāpēc man abās pusēs būs sarkanas lentītes. Vot tā
vel variants pie kreisaa spogulja piesiet 3 metrus garu lentu un bumbuli galaa. Baigoti labais.... braucot taa aatraak... apstaajoties gan velkas taadus tok pamaniitu dzenot garaam.
O cik te daudz jālasa, pēc www gļukiem slinkums lasīt tik daudz sarakstīto. kāds var trīs teikumos patiekt, kas pēdējo 3 dienu laikā šeit svarīgs apspriests
12 tiekamies ventspilī. ja vēlies braukt barā, tad piesien sarkanu balonu pie antenas vai spoguļa un 9.00 brauc uz Spici, tur pie bouling halles Boulero (laikam tā) tiekas visi kas grib braukt kopā.
Nu, ja nebūs kur Shadowam sēdēt, tad jurisb var savākt un, ja nemaldos, alroa ar Tākā, MartiK un Shadow - piesakās laicīgi un samainās ar numberiem ja nu sanāk čepē
lienjuksrulz:...bija doma par to, ka vairāki auto vareetu braukt kopā uz V-pili, varbūt ir komandas kas atbalsta šo domu un tad nu mes labprat uzklausiitu domas par pulceesanaas vietu un izbrauksanas laikiem (orienteejosi ap devinjiem, varbuut pat pirms...
neatbalstu! :P
1kārt - agri jāceļas, lai paspētu 9os Rīgā kaut kur... 2kārt - sālīti sanāk, ja braucu viens... 3kārt - 3h nav īpaši daudz laika priekš bildēšanās un nokļūšanas 12os Lielajā laukumā!
Tā kā... vēl joprojām neatbalstu... P.S. Es no Ventspils!
alora:Antenas nav Tad tik jāsien pie spoguļiem, bet riebsies man tā balonu sišanās, tāpēc man abās pusēs būs sarkanas lentītes. Vot tā
vel variants pie kreisaa spogulja piesiet 3 metrus garu lentu un bumbuli galaa. Baigoti labais.... braucot taa aatraak... apstaajoties gan velkas taadus tok pamaniitu dzenot garaam.