SL:Nu, ja nebūs kur Shadowam sēdēt, tad jurisb var savākt un, ja nemaldos, alroa ar Tākā, MartiK un Shadow - piesakās laicīgi un samainās ar numberiem ja nu sanāk čepē
Man mašīnā jau Jonatans, Virlin un Beznosaukuma un, ja nu kas, aizmugurē var vēl vienu iestūķēt, bet nebūs īpaši ērti.
"Par ēdamlietām ..ņemot vērā pagājušā gada pieredzi, varbūt dārzeņu gadatirgu neveidosim, un pirms pārtikas iegādes kaut cik vienosimiem par to kas iegādājams, lai nebūtu tā, ka man pēc pasākuma paliek mantojumā 10kg tomāti, 10kg gurķi."
jurisb: Nu konkrēta plāna man nav ko un kā, tik gribētu cerēt ka nebūs tik traki kā pagaišgad, kad pāri palika vesela kaste ar pārtiku. Pagaišgad topā bija tomāti un gurķi Katrs nez kāpēc šķeit bija plānojis pa kādam kilogramam apēst, tad nu arī attiecīgos daudzumos sapirka. Cik bija no dažu puses jūtams ..savu slāpju apjomus gan kādi nebija pratuši precīzi nomērīt un nācās iztikt ar tik cik bija Nu tad attiecīgi secinājumus izdarat paši ..kas ir lieks un kā mēdz būt biku par īsu Konservēt dārzeņus pavasarī netaisos,ta kaa varbuut var taa sapraatiigaakos daudzumos
Darbā armēnis teica tā 200-300gr gaļas uz cilvēku , tad biku lavašs, biku gurķīts ar tomātiņu un lociņu un pilnībā pietiekot. bet ja taisās sēdēt visu nakti (kā to darot pie viņiem ) tad gan krietni vairāk. Netceros bet bija kaut kādi mēri viņiem kad puse jēra kad vesels utt. parasti kad tusiņs ofisā tad ar gaļu tiek piecepts spainis un pat ja esi atbraucis no pusdienām tad no armēņa ceptās gaļas atteikties vienkārši nevar. Spainis pazūd vienā mirklī. 2,5 gadus dīcu lai izstāsta kā taisa - izdīcu , bet tik un tā nesanāk kā viņam
pelle:jurisb: nu tā kā armēņu mums nav, iztiksim bez gaļas spaiņiem
vai trak spain tiešām nē es tik tā par tiem 200-300 gr . varbūt kāds kulinārs še arī ieskatās un tad var precīzēt viena cilvēka devu vienam vakaram - lai Tev pēc tam nav jāliek burkās pārpalikumi nu jā škidrumu devu gan katram pašam jāzina vairāk vai mazāk precīzi
jurisb:Darbā armēnis teica tā 200-300gr gaļas uz cilvēku , tad biku lavašs, biku gurķīts ar tomātiņu un lociņu un pilnībā pietiekot. bet ja taisās sēdēt visu nakti (kā to darot pie viņiem ) tad gan krietni vairāk. Netceros bet bija kaut kādi mēri viņiem kad puse jēra kad vesels utt. parasti kad tusiņs ofisā tad ar gaļu tiek piecepts spainis un pat ja esi atbraucis no pusdienām tad no armēņa ceptās gaļas atteikties vienkārši nevar. Spainis pazūd vienā mirklī. 2,5 gadus dīcu lai izstāsta kā taisa - izdīcu , bet tik un tā nesanāk kā viņam
patiikami, ka zinam ko likt par vakara shefpavaaru
Ēeeee Dambi man tik šovakar pļāpājamais - par šefpavāru nu nekādīgi nederu tik vien kā savam vēderām un varbūt vēl kādam par prieku, bet tad mazās devās. esmu slinks ekoists
pelle:šodien graužu zemenes un domāju par visa kā bez-jēdzību
neķer krenķi. dažas dienas atpakaļ 4 h nosēdēju pie datora- a papīrīti tā arī neuztaisīju - sēdēšana bija bez - jēgas, nākamajā dienā viss OK . a zemeņu kokteili ar saldējumu Ventspilī var dabūt ???
mok lai nesapirktos katrs pa pārs kg tomātu un gurķu tad izdomās ko pirkt jau V-pilī, kad visi būs savākušies? pirms tam tik katrs tā - sev ceļam un lai nepietrūkst pret slāpēm
iekš viena autokluba pasākumiem ir iegājusies skaista tradīcija. TAs kas koordinā pasākumu jau zina dalībnieku skaitu, viņš uz lapiņas saraksta vajadzīgās ēdamlietas, tad pie veikala ēdamlietas sadala uz ekipāžām. Teiksim ir kur brauc 5 cilvēki, tiem vairāk jāpērk, kur tikai 2 cilvēki tiem mazāk un tad nav nekādu pārpalikumu vai visi nesapērk gurķus. Piemēram, 5cilvēku ekipāža sapērkas gaļas un desas, bet 2 cilvēku ekipāža kaut kādus dārzeņu. Summas sanāk uz galviņu vienādas. Vajag tikai par KG vienoties cik jāpērk.
manuprāt SL vai Pelle varētu uz lapas saplānot vajadzīgos pirkumus un tad pie veikala sadalīt kas kam jāpērk. Var dalīt arī katram cilvēkam, bet tad process ilgāks.
Nu iekš vienas kinomīļu kompānijas ir mazliet savādāka tradīcija - ir tāds saraksts, kurā ir vajadzīgās pārtikas preces. Kad visi satiekas pirms kārtējās garās filmu nakts, kopīgi iet uz Rimi un visu tik krāmē iekšā ratos. Rezultātā ir Rimi čeks uz pusmetru un katram dalībniekam rēķins ~5Ls robežās...
Man gribētos no Haidukpirtiņas variantā ...katrs paņem līdzi ko gribēs apēst un viss. Bet nu var arī savādāk, vienai gan visas ēšanas ņemt koordinēt īpaši netīk.
Nenu, tiešām nesarežģot situāciju, lai cilvēki pērk ko grib un cik g rib, bet bez pārspīlējuma. Ja nu tomēr nāk. dienā paliek pāri, tad visu sadala pa porcijām un stūķē katram padusē, lai ved prom. Vēl es iedomājos otrā dienā uztaisīt priekš visiem auksto zupu.... Kā jūs uz šo ideju skatāties? Tad arī sanāks visus liekos gurķus izlietot tur :P
Ar kefīru, paniņām, lociņi dilles, gurķi, desu, kādu redīsu, kādu tomātu, un protams burciņas ar bietēm (kur jau iekšā etiķs). Nu, baigi gardi baaaaaig Tikai jāizdomā, vai Ķīvītēs ir paliels katls ja ne, zviedzha kādu no mājas varētu atstiep :P
Nē, vakarā iztiksiet :P vakarā cepsiet gaļas, ēdisiet salātus beeeeeeeet brokastiņā būs zupīt Bet nu ja tiešām cilvēki tādu lietu ēd lai av tā, ka katlu sataisam, a tur lielākā daļa nemaz tādu neēd
zviedzha, nu tā ievilkšanās nav tik būtiska cikos celšos -nav zināms, bet parasti es ilgi neguļu. Kaut vai 6:00 no rīta ievelšos gultā, tāpat jau 9:00 būsu augšā Līdz cikiem mums no Ķīvītēm jāizvācas?
zviedzha:SL, bet cikos tad Tu taisies celties un taisīt to auksto zupu? Jo tak jāievelkas tai zupai... un cikos modīsies pārējie, lai to nobaudītu? Paspēsi?
jā, labs jautajums...pievienojos!.....jo zupiņu jau gribves arī tie kas diezgan laicīgi taisīsies uz mājas pusi!
Nenu lab, es var arī netaisīt Tas bij tikai piedāvājums Protams, bij doma, ka man kāds palīdzēs, līdzarko zupa būtu gatava pusstundā, bet redzu, ka rodas problēmas, tad jau netaisīšu