forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. ...
  13. 23
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.09 22:00
 citēt
SL:Nu, ja nebūs kur Shadowam sēdēt, tad jurisb var savākt un, ja nemaldos, alroa ar :) Tākā, MartiK un Shadow - piesakās laicīgi un samainās ar numberiem :) ja nu sanāk čepē :)

Man mašīnā jau Jonatans, Virlin un Beznosaukuma un, ja nu kas, aizmugurē var vēl vienu iestūķēt, bet nebūs īpaši ērti.
Publicēts: 28.05.09 22:18
 citēt
:) jāiet mantas kārtot :)
Publicēts: 28.05.09 22:33
 citēt
Haiduks::) jāiet mantas kārtot :)

Kravas limits - 1 chemokofers katram degunam :face-grin:
Publicēts: 28.05.09 22:52
 citēt
SL:un jā, jurisb, tad esi 9:00 pie spices :)

savākt atpalicējus? :)
ja tik agri pie spices tad brokastis vajadzēs ēst pa ceļam :)
Publicēts: 28.05.09 22:59
 citēt
Pelle iespamo par šo tekstu kaut ko sakarīgu

"Par ēdamlietām ..ņemot vērā pagājušā gada pieredzi, varbūt dārzeņu gadatirgu neveidosim, un pirms pārtikas iegādes kaut cik vienosimiem par to kas iegādājams, lai nebūtu tā, ka man pēc pasākuma paliek mantojumā 10kg tomāti, 10kg gurķi."
Publicēts: 28.05.09 23:14
 citēt
jurisb: Nu konkrēta plāna man nav ko un kā, tik gribētu cerēt ka nebūs tik traki kā pagaišgad, kad pāri palika vesela kaste ar pārtiku. Pagaišgad topā bija tomāti un gurķi:) Katrs nez kāpēc šķeit bija plānojis pa kādam kilogramam apēst, tad nu arī attiecīgos daudzumos sapirka. Cik bija no dažu puses jūtams ..savu slāpju apjomus gan kādi nebija pratuši precīzi nomērīt un nācās iztikt ar tik cik bija;) Nu tad attiecīgi secinājumus izdarat paši ..kas ir lieks un kā mēdz būt biku par īsu:) Konservēt dārzeņus pavasarī netaisos,ta kaa varbuut var taa sapraatiigaakos daudzumos:)
Publicēts: 28.05.09 23:28
 citēt
Darbā armēnis teica tā 200-300gr gaļas uz cilvēku , tad biku lavašs, biku gurķīts ar tomātiņu un lociņu un pilnībā pietiekot. bet ja taisās sēdēt visu nakti (kā to darot pie viņiem ) tad gan krietni vairāk. Netceros bet bija kaut kādi mēri viņiem kad puse jēra kad vesels utt.
parasti kad tusiņs ofisā tad ar gaļu tiek piecepts spainis un pat ja esi atbraucis no pusdienām tad no armēņa ceptās gaļas atteikties vienkārši nevar. Spainis pazūd vienā mirklī. 2,5 gadus dīcu lai izstāsta kā taisa - izdīcu , bet tik un tā nesanāk kā viņam :(
Publicēts: 28.05.09 23:32
 citēt
jurisb: nu tā kā armēņu mums nav, iztiksim bez gaļas spaiņiem :face-smile:
Publicēts: 28.05.09 23:36
 citēt
pelle:jurisb: nu tā kā armēņu mums nav, iztiksim bez gaļas spaiņiem :face-smile:

vai trak spain tiešām nē :) es tik tā par tiem 200-300 gr . varbūt kāds kulinārs še arī ieskatās un tad var precīzēt viena cilvēka devu vienam vakaram - lai Tev pēc tam nav jāliek burkās pārpalikumi :) nu jā škidrumu devu gan katram pašam jāzina vairāk vai mazāk precīzi :)
Publicēts: 28.05.09 23:36
 citēt
jurisb:Darbā armēnis teica tā 200-300gr gaļas uz cilvēku , tad biku lavašs, biku gurķīts ar tomātiņu un lociņu un pilnībā pietiekot. bet ja taisās sēdēt visu nakti (kā to darot pie viņiem ) tad gan krietni vairāk. Netceros bet bija kaut kādi mēri viņiem kad puse jēra kad vesels utt.
parasti kad tusiņs ofisā tad ar gaļu tiek piecepts spainis un pat ja esi atbraucis no pusdienām tad no armēņa ceptās gaļas atteikties vienkārši nevar. Spainis pazūd vienā mirklī. 2,5 gadus dīcu lai izstāsta kā taisa - izdīcu , bet tik un tā nesanāk kā viņam :(

patiikami, ka zinam ko likt par vakara shefpavaaru :)
Publicēts: 28.05.09 23:39
 citēt
Ēeeee Dambi man tik šovakar pļāpājamais - par šefpavāru nu nekādīgi nederu :) tik vien kā savam vēderām un varbūt vēl kādam par prieku, bet tad mazās devās. esmu slinks ekoists :)
Publicēts: 28.05.09 23:49
 citēt
šodien graužu zemenes un domāju par visa kā bez-jēdzību
Publicēts: 28.05.09 23:55
 citēt
pelle:šodien graužu zemenes un domāju par visa kā bez-jēdzību

neķer krenķi. dažas dienas atpakaļ 4 h nosēdēju pie datora- a papīrīti tā arī neuztaisīju - sēdēšana bija bez - jēgas, nākamajā dienā viss OK .
a zemeņu kokteili ar saldējumu Ventspilī var dabūt ???
Publicēts: 29.05.09 00:20
 citēt
neko nezinu par saldējumiem, mani interesē tikai zemenes
Publicēts: 29.05.09 01:26
 citēt
mok lai nesapirktos katrs pa pārs kg tomātu un gurķu :D tad izdomās ko pirkt jau V-pilī, kad visi būs savākušies? pirms tam tik katrs tā - sev ceļam un lai nepietrūkst pret slāpēm :)
Publicēts: 29.05.09 07:33
 citēt
iekš viena autokluba pasākumiem ir iegājusies skaista tradīcija. TAs kas koordinā pasākumu jau zina dalībnieku skaitu, viņš uz lapiņas saraksta vajadzīgās ēdamlietas, tad pie veikala ēdamlietas sadala uz ekipāžām. Teiksim ir kur brauc 5 cilvēki, tiem vairāk jāpērk, kur tikai 2 cilvēki tiem mazāk un tad nav nekādu pārpalikumu vai visi nesapērk gurķus.
Piemēram, 5cilvēku ekipāža sapērkas gaļas un desas, bet 2 cilvēku ekipāža kaut kādus dārzeņu. Summas sanāk uz galviņu vienādas. Vajag tikai par KG vienoties cik jāpērk.

manuprāt SL vai Pelle varētu uz lapas saplānot vajadzīgos pirkumus un tad pie veikala sadalīt kas kam jāpērk. Var dalīt arī katram cilvēkam, bet tad process ilgāks.
Publicēts: 29.05.09 08:09
 citēt
Nu iekš vienas kinomīļu kompānijas ir mazliet savādāka tradīcija - ir tāds saraksts, kurā ir vajadzīgās pārtikas preces. Kad visi satiekas pirms kārtējās garās filmu nakts, kopīgi iet uz Rimi un visu tik krāmē iekšā ratos. Rezultātā ir Rimi čeks uz pusmetru un katram dalībniekam rēķins ~5Ls robežās...
Publicēts: 29.05.09 08:25
 citēt
Man gribētos no Haidukpirtiņas variantā ...katrs paņem līdzi ko gribēs apēst un viss. Bet nu var arī savādāk, vienai gan visas ēšanas ņemt koordinēt īpaši netīk.
Publicēts: 29.05.09 08:42
 citēt
+pelle, un nekad nevajag aizmirst limonādes rezerves :D:D:D
Publicēts: 29.05.09 09:28
 citēt
+ par limonādes rezervēm. Tās nekad nevar būt par daudz un pie tam ir diezgan viegli nolikvidējamas :D
Publicēts: 29.05.09 09:47
 citēt
a ja nu man negaršo olīves, ko nopērk lienjuksrulz? ok - par kārumu un sadočoku neiet runa! :face-angel::face-kiss:
Publicēts: 29.05.09 09:53
 citēt
Nenu, tiešām nesarežģot situāciju, lai cilvēki pērk ko grib un cik g rib, bet bez pārspīlējuma. Ja nu tomēr nāk. dienā paliek pāri, tad visu sadala pa porcijām un stūķē katram padusē, lai ved prom.
Vēl es iedomājos otrā dienā uztaisīt priekš visiem auksto zupu.... :) Kā jūs uz šo ideju skatāties? ;) Tad arī sanāks visus liekos gurķus izlietot tur :P
Publicēts: 29.05.09 10:04
 citēt
ar čefīru vai bez? etiķis būs?
Publicēts: 29.05.09 10:08
 citēt
Ar kefīru, paniņām, lociņi dilles, gurķi, desu, kādu redīsu, kādu tomātu, un protams burciņas ar bietēm (kur jau iekšā etiķs). Nu, baigi gardi baaaaaig :)
Tikai jāizdomā, vai Ķīvītēs ir paliels katls :) ja ne, zviedzha kādu no mājas varētu atstiep :P
Publicēts: 29.05.09 10:11
 citēt
opaaaa, tas skan labi. aukstaa zupa derees. gan vakaraa, gan uz riita smago ceelienu :)
Publicēts: 29.05.09 10:18
 citēt
Nē, vakarā iztiksiet :P vakarā cepsiet gaļas, ēdisiet salātus :) beeeeeeeet brokastiņā būs zupīt :)
Bet nu ja tiešām cilvēki tādu lietu ēd :) lai av tā, ka katlu sataisam, a tur lielākā daļa nemaz tādu neēd :D
Publicēts: 29.05.09 10:18 labots
 citēt
KATLS BŪS! :face-wink:
Publicēts: 29.05.09 10:19
 citēt
zviedzha nu super :) nu tā lai 20 deguniem vismaz sanāk :)
Publicēts: 29.05.09 10:47
 citēt
Labs kadrs var iznākt- 20 deguni aukstā zupā :face-grin:
Publicēts: 29.05.09 10:51
 citēt
laikam jāsalādē bačas un jāiztukšo atmiņas kartes :D
Publicēts: 29.05.09 10:54
 citēt
SL, bet cikos tad Tu taisies celties un taisīt to auksto zupu?
Jo tak jāievelkas tai zupai... un cikos modīsies pārējie, lai to nobaudītu?
Paspēsi? :)
Publicēts: 29.05.09 10:58
 citēt
zviedzha, nu tā ievilkšanās nav tik būtiska :) cikos celšos -nav zināms, bet parasti es ilgi neguļu. Kaut vai 6:00 no rīta ievelšos gultā, tāpat jau 9:00 būsu augšā ;)
Līdz cikiem mums no Ķīvītēm jāizvācas?
 citēt
zviedzha:SL, bet cikos tad Tu taisies celties un taisīt to auksto zupu?
Jo tak jāievelkas tai zupai... un cikos modīsies pārējie, lai to nobaudītu?
Paspēsi? :)

jā, labs jautajums...pievienojos!.....jo zupiņu jau gribves arī tie kas diezgan laicīgi taisīsies uz mājas pusi!
 citēt
zviedzha:a ja nu man negaršo olīves, ko nopērk lienjuksrulz? ok - par kārumu un sadočoku neiet runa! :face-angel::face-kiss:

Lienjuksrulz nopirks olīves tikai sev :face-glasses: un Zviedzhu nemaz necienās :face-devil-grin:

P.s. varēji jau pa šo pusgadu iemācīties tās ēst :face-glasses:
Publicēts: 29.05.09 11:06
 citēt
lienjuksrulz:Lienjuksrulz nopirks olīves tikai sev :face-glasses: un Zviedzhu nemaz necienās :face-devil-grin:

P.s. varēji jau pa šo pusgadu iemācīties tās ēst :face-glasses:

A kārums... un sadočoks? :face-angel:

Nē - es ēdu olīves... bet tikai 24h vienu! :face-glasses:
Publicēts: 29.05.09 11:07
 citēt
SL:zviedzha, nu tā ievilkšanās nav tik būtiska

man gan liekas, ka garšas ziņā tas ir visbūtiskākais, bet nu... kāda būs - tādu ēdīsim! ;)

No Ķīvītēm droši vien, ka 12os jāpazūd - ja ikzeklī ze seim az pagājušo gad! :)
Publicēts: 29.05.09 11:09
 citēt
Sadačoks noteikti arī būs, a kārums uz jautājuma zīmes:face-wink:

A ko Tu nesīsi?
Tikai katliņu?:face-monkey:
Publicēts: 29.05.09 11:13
 citēt
nu redz... cik cilvēkiem noderēs Tavs sadačoks? M?
Bet mans katliņš... :face-angel:
Publicēts: 29.05.09 11:16
 citēt
zviedzha:nu redz... cik cilvēkiem noderēs Tavs sadačoks? M?
Bet mans katliņš... :face-angel:

tāds uzbrauciens :face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 29.05.09 11:23
 citēt
Nenu lab, es var arī netaisīt :) Tas bij tikai piedāvājums :) Protams, bij doma, ka man kāds palīdzēs, līdzarko zupa būtu gatava pusstundā, bet redzu, ka rodas problēmas, tad jau netaisīšu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19