uljens, jūs būsit rīt 9:00 pie spices bolero centra autostāvietā? Man vislaik neviens neatbild. Līdzarko nesaprotu ko darīt Mēs (es, Lāsma, Ance, arkly, sharniirs) tur būsim 9:00. Tad nu ja kāds pievienojas, nākat mums klāt, lai zinam. Atpazīšanās zīme tātad sarkanais balons (visiem pie mašīnām).
Nuja, rīt vakarā, kad iepirksies pirms pirtes, tad jāsapērkas arī kefīrs Mājās taisot standarta lielo katlu ar zupu iztieku ar divām trīs pakām Tākā, nu vajag kādas 5 pakas kefīra, 5 paniņas tad tās biešu burciņas, kurām virsū sarakstīts "aukstā zupa". Tās kādas 6-8 gab. Un ta jau atliek gurķi, zaļumi un desa Prieks, ka piesakas palīgi tas forši
lienjuk, nu skaidrs. Bet mēs visā ziņā būsim. Tur vēl kāds pieteicās būt un jursb arī jābūt :P nav ko kautrēties - nekožam Tādi paši vien cilvēki esam. Ar nelieliem kukū, bet kurš tad mākslas dvēsle tāds nav :P
SL:zviedzha, nu tā ievilkšanās nav tik būtiska cikos celšos -nav zināms, bet parasti es ilgi neguļu. Kaut vai 6:00 no rīta ievelšos gultā, tāpat jau 9:00 būsu augšā Līdz cikiem mums no Ķīvītēm jāizvācas?
Šodien sazvanīju īpašnieci .. vēlams izvākties līdz pl.12.00, lai viņa paspētu savākt cūcības pēc mums līdz nākmiem atnācējiem.
Un vēl kas ... tur esošais magnetafons esot nobeidzies. Ja ir vajadzība pēc kā skanoša ..varbūt kāds ir kas varētu izlīdzēt!?
SL, zupa protams atbalsta visi par viesiem 100%iem, tik jārēķinas, ka deguni 40, nevis 20, līdz ar to atvēlot pāris stundas griešanai un tad ar sešos var nevis guleet iet bet celties. Nu nezinu, apdomaat jau var!
SL, peec mana saraksta (1.lapaa veel nav peedeejaas korekcijas) ir 39, no kuriem zinu alora muks prom vakaraa, a kas tad veel nepaliks? Par olaam un kartupeljiem ... man no labaakaas gribeshanas nesanaaks Nezinu cikos vispaar tikshu no darba maajaas, un maajaas navf ne kartupelu ne olu. Diez vai sanaaks taa zupas ideja Buutu taa doma zupu taisiit aatraak radusies, tad jaa, bet shobriid tieshaam nespeeju neko dariit lietas labaa
tikko piefiksēju ka tur tak ūdens blakus. varbūt varēs mēģināt kaut ko brokastīm noķert. Tikai nesapratu vai laivas dod pie numuriņiem, vai arī ņemot viesu namu. laikam, jāsaņemas un jāzvana.
gaismas kādam būs līdzi? bildēšanās pie/iekš ūdens būs?
vai tad tam sarakstam var ticēt??? tur jau sen ir tāda meitene Lāsma, kas nav pie maksātājiem, bet ir šoferis! Lai gan man ir vienalga kas ir maksājis un kas nav, ka tik cilvēks labs.
ehh tač čumadāns jāsakrāmē , lai no rīta tas nav jādar. un jāmēģina takš būs pie tās spic piebraukt varbūt atpazīšu SL (SL - ja vien pamodīšos laicīgi ) par tām olām - kas nu te gribēja vārīt - katliņš būs un ņem un vakarā savāri. a ola iekš rimi var iepirkt . arī kartupeli turpat vakarā var savārīt lai no rīta būtu ko griezt.
kāds sarunāja ar dansigo paņemt no viņas projektoru? .. Andreass tu?? Cerams veve atceras par ekrānu un Jonatans par portatīvo
SL, nu ta toch nezinu kas būs kas ne, aciimredzot tevi painformeejushi mani ne. Bet nu sarakstu ar numberiem panjemshu. Panjem liidz to speelju atribuutu sarakstu