Sveiciens visiem, kas vakar blandījās pa Ventspili! Laiks bija super, bija uz ko paskatīties un katrā ziņā jauki pavadīta diena!
Runājām jau ar blogeriem, ka visi savas bildes (ar blogeru attēliem) varētu izvietot uz inbox servera, un tad atsūtīt linkus, katrs no saviem krājumiem, lai tad katrs meklē sev interesējošās bildes, jo gan jau ka šī ir viena no retajām reizēm, kad fotogrāfi tikuši daudz bildēs
Mani bilžuki pa taisno no kartes (resize 1024x): foto.inbox.lv... Parole: fotoblog
Starpcitu, iešāvās ideja galvā: Lai šim albūmam pievienotu bildes, tās jāsūta uz mr2+857466@smtp.foto.inbox.lv Kam slinkums taisīt savu albūmu, iemet bildes e-pastā un laiž uz šo adresi, un viņas pievienosies albumam!
Panorāma jau smuka, bet apkārtne gan tai pirtij gan ne visai fotogēniska... Gribēju jau pats braukt- vakar biju brīvs, bet šodien jau 8 bij dežūrā jābūt- nekāda prieka tik agri kulties projām no tusa...
uljens:paldies organizatoriem par pasākumu - super paldies tiem kurus no jauna iepazinu paldies tai kas pa nakti padzirdīja, kad dikti slāpa paldies par auksto zupu no rīta - bija tieši laika paldies saulei par traktorista iedegumu
nevar nepiemineet celja biedrus un jautro kompaaniju... priekaa...tiem kam vajag biildiites, atmetiet e-patiņus (nelielīšu, bet dažas ir pa tiešām super - tām kurām nav ISo 1250 )
Jeee arii no manis lielais PALDIES par krāsano, jautro, uzmundrinošo un bilžu pilno weekendu!
Paldies tiem, kas šo pašakumu noorganizēja - Pelle un SL īpašs paldies manu čaļu kompānijai :*, visjautrakajai un "ātrakajai" pārvietošanās ziņā un viskarstākajiem knipsētājiem Zviedzham paldies par Katlu un par perfekto desas stienīšu nogādāsanu līdz zupas katlam aa un arī par to Snickeru šorīt! paldies visiem visiem visiem, ka izdevās tas viss!
oi, nu es vel nevaru rimties. Tiiiiiiik kruts pasaaciens. Vopsje, nu vispaar uuber feini un taa. Daudz laaaabo bilzju. Pat gudris skaudiishos un taa. Vismaz taa komenteeja citi HE HE tas kjip laikam labi Un jaaa..... paldies par kompaaniju un ka mani pacietaat