zviedzha, kas par muļķībām?! protams, ka šie datumi IR aizņemti - ar peļļupirti. zaļās naudas zīmes ar ozolu pārskaitījums Maijai un jautājuma zīmi nost!
Man var mierīgi kādas 5 tās ? zīmes ielikt... man 9 Jūnijā ir diplomdarba aizstāvēšana (kurš ir tikai knapi iesākts), bet teorētiski tajā laikā vajadzētu aizdzīt mašīnu uz LV, tāpēc arī apjautājos... moš zvaigznes sabīdīsies, bet nu pagaidām 2% iespējamība
SL : es jau topika sākumā esošajā sarakstā pamainu informāciju par tiem kas vēl piesakas un kas maksā, varbūt ka nemaz nevajag tev tos sarakstus atkārtoti likt un likt, traki saspamosim - admini bljaus!:face-surprise:
pelle, ir cilvēki, kas pie manis pm piesakās Un izskatās, arī pie Tevis Es ik pa laikam likšu savu sarakstu un tad Tu skaties, kas Tev nav pievienoti. Pēcāk, kad likšu jaunu sarakstu, iepriekšējo izdzēsīšu. Un lai tik admini pabļauj Man jau to vien vajag :P
SL:pelle, ir cilvēki, kas pie manis pm piesakās Un izskatās, arī pie Tevis Es ik pa laikam likšu savu sarakstu un tad Tu skaties, kas Tev nav pievienoti. Pēcāk, kad likšu jaunu sarakstu, iepriekšējo izdzēsīšu. Un lai tik admini pabļauj Man jau to vien vajag :P
nu ja mēs Shadowu no pirtes neaizbaidam, ta lai bljau!
nadozheeee .... es tik tagad ieraudziiju sho topiku ;-)))) naudinju parskaitiiju .... ja kads pieteiktos uz daliibas maxu par benziinu autinjam - labpraat njemtu liidzi ;-) Ja citiem neatradiisies - varu pakjert no darba arii projektoru.
dansiga:nadozheeee .... es tik tagad ieraudziiju sho topiku ;-)))) naudinju parskaitiiju .... ja kads pieteiktos uz daliibas maxu par benziinu autinjam - labpraat njemtu liidzi ;-) Ja citiem neatradiisies - varu pakjert no darba arii projektoru.
Taa tava naudinja man droshi vien peec briivdienaam paraadisies kontaa Ta lieku tevi šofereetaju sarakstaa, tad arii atradiisies daliibas nneemeeji benziinmaksai.
ironia:tad var braukt ar mani uz Latgali tur nav laika gulet parasti
Labprāt Tevi iepazītu tuvāk klātienē - arī brauciens uz Latgali derētu , bet tad tikai citos datumos Tātad klātienes iepazīšānās man iet gar degunu
Esmu pietiekami traks lai cilvēku paņemtu vēlu vakarā no vienas vietas un aizvestu uz otru, bet baidos ka no Latgales puses līdz Ventspili būtu par šerpu arī priekš manis. Pieņemot ka pasākums latgales pusē beigtos kādos 16.00 tad Ventspils pusē būtu 21.00-22.00. Tad jau visi pelles pūliņi organizēt labu pasākuma pirmo daļu būtu velti. A zirgu pasākumu uz Ventspili nevar pārcelt?
dansiga nu tā saelpojos pa brīvdienam, ka galva sāp
Vai tie kas sarakstā bez norādes par samaksu domā pellei skaitīt naudu? Es jau pats pēdējā brīdī daudz lietas daru, bet nu nevajadzētu likt pellei nervozēt. Apvainosies vēl un atteiks "Ķīvītes" Tagad brīvas dienas, brīvs laiks - var taču veltīt 5 min internetbankai un pārskaitīt. Pelle būs priecīga
Tieši tā tiem kam vaig maršrutu tie vienkarši uzliek sev GoogleEarth earth.google.com... kas ir par brīvu un brutāli uzmet sjito failu www.kurzeme.com... atvērtai programmai , paradīsies viss ceļš no Tobago lidz Ķīvītēm , tur nobraucot no šosejas ir trīs neapzīmēti lauku ceļa krusti kurus nezinātājam būs grūti atrast ar pirmo reiz "Piejūras stepē" vai tumsā. Tiem kam negribas neko instalēt tiem vienkarši vaig paņemt pirmo un pēdējo kordināšu rindu no redzamiem skaitļiem gpx linkā un ierakstīr maps.google.com parādīs ar pirmo saraksta rindu TOBAGO ar pēdējo saraksta rindu 57.336033,21.602750 ĶIVĪTES uz kartes Kam ver vaļā tikai skaitļu virkni un neļauj saglabāt var ņemt RAR arhīvā sapakotu GPX failu tas ir šeit www.kurzeme.com... atpakojam RAR arhīvu iegūstam failu Pellupirts_tuss.gpx un to uzmetam atvērtam GoogleEarth