Paldies Pellei un SL par organizēšanu! Paldies Andreasam par šoferēšanu! Paldies Jūlijai, kuras nav blogā, par pozēšanu! Un visiem pārējiem paldies par kompāniju!
Mazliet nožēloju, ka vakarā tik fiksi aizmuku no Ķīvītēm, bet tāpat jau bija forši Toties man diezgan veiksmīgi izdevies izvairīties no iekļūšanas reportāžās Bet ja nu pēkšņi kādam ir kāda bilde ar mani, tad atsūtiet uz etide@apollo.lv
gribu atpakaļ uz Ventspili. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pavizinājos pa Rīgu un sapratu, ka gribu atpakaļ. Tur nav tik daudz luksaforu, tur ir vējš, pludmale blakus, bezmaksas stāvvietas. Tur aiz mākoņiem ir saule. /citāts/
Pievienojos "paldiesiem" par pasākumu un tiešām žēl, ka vakarā bija jābrauc prom. Savas bildes arī kaut kad ielikšu...neesmu vēl izkačājusi, jo pasākums, kas izjauca Peļļupirts pirtošanos tikai šodien beidzās
Sludinājums meklēju , kas sakārtos bildes un izūtis... naf laika... Bet Venspils ir forša... piesakos uz nākamo PELLUPIRTI 29., 30. MAIJĀ 2010. hAIDUKU TRIECIET AR LIELU SPĒKU UZ haiduks@inbox.lv
ja kāds atrod savā somā svešu baltu objektīvu, tad ziņojiet ....
bet ja nopietni, tad tāds sīkums kā objektīva priekšējais vāciņš uz 77mm pazuda. Uzraksts uz vāciņa ir Canon Ultrasonic, iespējams, ka iekšā iegravēts Andris (neatceros, vai šim objektīvam jau paspēju to izdarīt).
dansiga:Andreass, vaacinjus ar d=77 meedz "spert" alvils ;-p;-))))))
Es patiesībā tieši tāpēc NEBRAUCU uz peļļupirti, lai nekristu kārdinājumā atkal nospert kādu 77mm vāciņu. Bet rekā izrādās, ka ne man vienīgajam tāds TIKUMS...
vai tad braucām bildēt??????????????? manuprāt, atpūsties. Pie tam, ne jau visi ir gatavi publiski dalīties ar bildēm, cilvēks brauc, mācās bildēt un trenējas. Ne visiem sanāk ar pirmo reizi utt. Es, piemēram, neesmu gatavs bildes atrādīt, nav man tādu šedevru kā iepriekšējos linkos, tagad sēžu kompleksains un domāju, ko darīt.
Andreass:vai tad braucām bildēt??????????????? manuprāt, atpūsties. Pie tam, ne jau visi ir gatavi publiski dalīties ar bildēm, cilvēks brauc, mācās bildēt un trenējas. Ne visiem sanāk ar pirmo reizi utt. Es, piemēram, neesmu gatavs bildes atrādīt, nav man tādu šedevru kā iepriekšējos linkos, tagad sēžu kompleksains un domāju, ko darīt.
Kaas kompleksains!? Tev traukos ir tik daudz forshas Ventspils bildes!! Nu visas forshas Es tik par slinku lai sajuusminaati komenteetu katru
Andreass, kompleksi - laba lieta ;-)))) man ar uznaaca kompleksi viendien, peec vienas beibes 5 bildeem - kritizeeja 1 fotograafs .... Es domaaju - nu nee - es savas bildes neamz nevilkshu laukuaa, bet tad tomeer parvareeju sevi (ar domu - nu lai tachu nolamaa taa, ka bixinjas kriit nost) .... zini - izradas citi savadaak domaa par manaam bildeem, nekaa es pati ;-)
Andreass:vai tad braucām bildēt??????????????? manuprāt, atpūsties. Pie tam, ne jau visi ir gatavi publiski dalīties ar bildēm, cilvēks brauc, mācās bildēt un trenējas. Ne visiem sanāk ar pirmo reizi utt. Es, piemēram, neesmu gatavs bildes atrādīt, nav man tādu šedevru kā iepriekšējos linkos, tagad sēžu kompleksains un domāju, ko darīt.
Ak Dievs neķer tak kreņķi Sāksim ar to, ka reportāžas bildes es nekad neesmu uzskatījis par baigiem šedevriem tām vienkārši jāparāda notikums ja kādā izdeg debesis vai bišku miglaināka gadās - nu kam negadās
dansiga:Andreass, vaacinjus ar d=77 meedz "spert" alvils ;-p;-))))))
Es patiesībā tieši tāpēc NEBRAUCU uz peļļupirti, lai nekristu kārdinājumā atkal nospert kādu 77mm vāciņu. Bet rekā izrādās, ka ne man vienīgajam tāds TIKUMS...