sūtīt uz ap@bwphoto.lv vai andris.prikna@gmail.com Ja daudz bilžu, tad varam sarunāt ka ieraksta diskā un samaina pret tukšu matricu. Drīks sūtīt neapstrādātas bildes.
Uhhhh, labriit visiem! Beidzot arii es esmu pamodies..
Paldies pellei par pasaakuma uzsaakshanu. PALDIES SL par lielisko saorganizeeshanu un taalaakaa pasaakuma gaitas ievirziishanu pareizaakaas sliedees. Paldies Alorai par aiztransporteeshanu uz pasaacienu - Tu esi zelts! Lielais PALDIES Jurisb par attransporteeshanu uz maajaam - es Tev to vel piemineeshu! Hmm, arii mistiskajam taksistam paldies, un tam kursh vinju izsauca.
Ja nu kaadam esmu kaadaa kadraa ticis, tad priecaashos sanjemt bildi uz arvisvanags@inbox.lv
Starpcitu, vai kaadam nav aizkjeeries sarkans dzjemperis? Vai arii vienkaarshi kkur maniijis..
Izskatās, laikapstākļu ziņā mēs esam paspējuši pēdējā mirklī Cik dzirdēts, jūnijs nesolās diezko labs. Kur varēja tās precīzās laika ziņas apskatīt? Vai tiešām jāņos būs jālien slapjās aukstās papardēs?
SL:Izskatās, laikapstākļu ziņā mēs esam paspējuši pēdējā mirklī Cik dzirdēts, jūnijs nesolās diezko labs. Kur varēja tās precīzās laika ziņas apskatīt? Vai tiešām jāņos būs jālien slapjās aukstās papardēs?