Izrādās jauns topiks izveidots. Izskatās, ka esmu nokavējis iekļūt pirmajā 30, bet tas sīkums. Rezervē t.i. ar (?) mani var pievienot. Tik tāli plāni, kas lielāki par divām nedēļām, man pēdējā laikā sāk izjukt. Tāpēc precizāk zināšu tikai maija vidū, kas notiks maija beigās.
jurisb: Es par nemaksāšanu nenervozēju, domājams te tā aktivitāte pietiekami liela, lai samaksātu tas minimums līdz aprīļa beigām. Domāju ka jums pašiem interese savlaicīgāk samaksāt, ņēmot vērā ka zem jumtagulētāju skaits ierobežots. a varbūt citam ar labāk tīk teltī zem zvaigznēm
qlp: Neviens ar negaida favoriitus, naak kas grib. Pat ja tu esi kaa greekojis, es par to neko nezinu, taatad arii neredzu
Tā kā pirmie 15 ir samaksājuši, turpmākajiem dalībniekiem vajadzētu rēķināties ar telts nepieciešamību, vai kādu piepūšamo matraci un segu gulēšanai iekštelpā, jeb arī nakšņošanai mašīnā.
Tiesji tā 5Ls ir vispār par "Uzturēšanos Ķīvītēs" tur atsevišķi neskaita guli , sēdi pirtojies vai mētājies upalā laukmalā grāvmalā Vienkarši tur ir DAŽI numuriņi kuri tiek tiem kas PIRMIE samaksā Bet laukā ir kamīns un pļava utt. Telpa tusam ir ~20-25 feisiem . Bet parasti jau tussē pa āru visji
Pag. gadu ļoti liela daļa salīda iekš mājas guļamvietām. Tik daži čučēja ārā teltīs. Nebūs jau tā, ka ja kādam nebūs kur gulēt - neviens par viņu neparūpēsies
Da nu neķerat kreņķi , TIEŠI pirms gada ar bars bij nevājais Publika kura gultās kura star gultām kura deju zālā VISJI bija zem jumta un slīpi , kuri lidz rītam lēca dajas un skatijās Leni Rifenštāli
SL:Lunis, vo vo Varētu kāddien divdiennieku uztaisīt, jo pag. gad secināju, ka baisi ātri paskrēja tas plenērs
mees palikaam naakoshaa dienaa Ventspilii un atpakaljceljaa arii ik pa gabalam pabraucot staajaamies malaa. Uz kaadu pabildeeshanu. Uz kaadiem 12 izbraucaam, bet riigaa tik uz 19 biju
naakoshaa dienaa nav ko uzreiz skriet uz maajaam riita agrumaa. Tak....
patriots:nu paldies alvil kaut arī maijā varētu būt silts, par telti nebalsoju... vecums nāk
... man gan patīk brīvība, kad neesi atkarīgs no sadzērušo aurošanas un naf jāosta sieriņi izmētātie... un cik patīkami ir kad pieklauvē, un SL sauc IZLĪDZI ...no abras koptelpā uzreiz atsakos par labu tiem, kuriem vecums nāk , kas man jaunam puikam www.fotoblog.lv...