forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 23
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.09 01:09
 citēt
jurisb:Āpāccc nu jau 38 cilvēki reģistrēti. Pat ja daļa no tiem neierodas tur tik daudz cilvēku būs. Es taču svešu cilvēku pūlī apmaldīšos :)

Es tāds pats :) , izņemot alvilu ar citiem reālā nēsmu ticies :)
Publicēts: 16.04.09 01:27
 citēt
JRJ:
jurisb:Āpāccc nu jau 38 cilvēki reģistrēti. Pat ja daļa no tiem neierodas tur tik daudz cilvēku būs. Es taču svešu cilvēku pūlī apmaldīšos :)

Es tāds pats :) , izņemot alvilu ar citiem reālā nēsmu ticies :)

es pat gribetu teikt jums kungi ka Aklais randiņš :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.09 02:42
 citēt
pārgāju tam sarakstam - hmmm, izrādās, ka ar lielāko daļu tautiešiem jau esmu ticies kkad un kkur. :face-wink:

Era - tu ar mani brauc, ja? :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 09:00 labots
 citēt
Dalībnieku saraksts uz doto momentu:
1. pelle
2. SL
3. dansiga
4. jurisb
5. Haiduks
6. Lunis
7. uljens (?)
8. alvils
9. JRJ (?)
10. Karlis70
11. vasis8
12. ievish
13. Lutums
14. Ance
15. arkly
16. lienjuksrulz
17. Dambis
18. Billy (?)
19. Shadow
20. ekoists
21. asteszvaigzne
22. VulisR
23. OskarZ
24. ox3r (?)
25. incognito
26. patriots
27. ironia (?)
28. Senders (?)
29. zviedzha (?)
30. Snow
31. Elis_pelis
32. Linkman (?)
33. MartinsK
34. sharniirs
35. MR2
36. veve
36. Tara
37. ERA
38. ziepiite
39. _aipeija_
40. Murchiks
41. Lāsma
42. Alora (?)
43. Andreasss

p.s. pieļauju, ka man kāds trūkst (kas pelles sarakstā -pieteicies pie viņas)
Publicēts: 16.04.09 09:06
 citēt
Haiduks, hehe :) es tak Tev varu pieteikties līdzi mašīnē? :)
Btw, jāparunā ar Lāsmu, vai negrib līdzi lekt. Tad gan braukšu viņas mašīnē ;)
Publicēts: 16.04.09 09:08 labots
 citēt
SL:Lunis, vo vo :)
Varētu kāddien divdiennieku uztaisīt, jo pag. gad secināju, ka baisi ātri paskrēja tas plenērs :)

Divdiennieku varētu mēģināt nākamgad uztaisīt. Man jau ar šķiet ka ir daudz par īsu tas vienas dienas laiks. Nākamgad, ja būs atsaucība ir doma ko uz Liepājas pusi sataisīt (kā nekā .. Liepāja mans lauciņš):face-smile:
Par šo gadu, braukšana nākamā dienā pēc 12 prom nav tak obligāta, varbūt vēl kādi plāni pamainīsies un vēl kāds pasākuma punkts tiek pielikts:face-wink:
Publicēts: 16.04.09 09:13
 citēt
pelle, aha, var izdomāt kur varam aizbraukt nākamā dienā pabildēt, vai vnk. uztaisīt kopistisku pikniku (tā kā teici, ka pārtika daudz pag. gadu palikās) pie kāda ezera, jūras vai citas ūdeņa :)

Bet tākā vasara gara, kas zin, varbūt sanāk arī uz Liepāju saorganizēties :)
Publicēts: 16.04.09 09:20
 citēt
Hmm varētu būt interesanti - ja vien melns kaķis nepārskries pār ceļu, tad piedalos ;)
Publicēts: 16.04.09 09:22
 citēt
Murchiks:Hmm varētu būt interesanti - ja vien melns kaķis nepārskries pār ceļu, tad piedalos ;)

šis derēs?

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.04.09 09:32
 citēt
Murchiks, tad likt sarakstā ar "?" zīmi?
Publicēts: 16.04.09 10:40
 citēt
Liec sarakstā, bet visticamāk ka šīs dienas laikā uznāks iedvesma arī ieskaitīt 5Ls, vajag tak kaut kur kādreiz arī izkustēties.
Publicēts: 16.04.09 21:46
 citēt
pelle- piesakos palīgos Liepājas pasākumam...kā nekā mans lauciņš:face-grin:
Publicēts: 17.04.09 00:00
 citēt
Aloru uz ? zīmes
Publicēts: 17.04.09 08:23
 citēt
ooo, prieks ka viss notiekas.
šodien ieskaitīšu naudiņu.
Publicēts: 17.04.09 08:50 labots
 citēt
patriots:pelle- piesakos palīgos Liepājas pasākumam...kā nekā mans lauciņš:face-grin:

turēsim tevi pie vārda :face-wink:
Publicēts: 17.04.09 08:52
 citēt
nepaies ne pusgads , kad atdoshi Andreasam atminjas karti ;-p;-)
Publicēts: 17.04.09 09:18
 citēt
napaka Andersess veselu puskatu bes kartes dzīvoja...
Publicēts: 17.04.09 09:46 labots
 citēt
ržu nemagu.
par susura rakstību.
vai nu kafiju nav dzēris vai to pašu pārdzēris

Dansiga, ja godīgi, tad mazliet jau biju aizmirsis. Es pat īsti nemaz neatveros kāda viņa vairs izskatās :D
Sen neesmu tik daudz bildējis, ka vajag digitālo aparātu izmantot.
Publicēts: 17.04.09 10:21
 citēt
Ir!!!
Publicēts: 17.04.09 16:17
 citēt
Kas tad "ir" ?
Publicēts: 17.04.09 16:50
 citēt
SL:Kas tad "ir" ?

nauda pārskaitīta :face-smile:
Publicēts: 17.04.09 17:20
 citēt
ĀAAA. :) Varbūt ir vērts pamazām pabakstīt arī pārējos - vai kad nāks tuvāk tas datums?
Publicēts: 17.04.09 23:06
 citēt
Mjā, es arī noslinkoju... vēl neesmu pārskaitījusi... :face-plain:
Publicēts: 17.04.09 23:42
 citēt
SL:ĀAAA. :) Varbūt ir vērts pamazām pabakstīt arī pārējos - vai kad nāks tuvāk tas datums?

es a gaidu pēdejo brīdi! :face-wink:....30.05 pēcpudienā esu ierezercējis tam 5min dārgā laika! :face-grin:
Publicēts: 18.04.09 01:04
 citēt
Andreass, nu ja tev vinju vajadzeetu, gan jau ka kadu nakti es buutu skreejusi h vz kur pa riigu, lai atdotos;l-pp;-))) a avrbuut tev shamo vispar nevajaga?;-))))
Publicēts: 18.04.09 21:23
 citēt
vajaga gan. šodien pēc ilgiem laikiem atkal ar digitālo pabildēju, tomēr maz kadru lien iekšā iekš 2gb, kad saslēdz RAW +JPG
Publicēts: 20.04.09 09:05
 citēt
Priekš kam raw plus jpg?
Publicēts: 20.04.09 09:11
 citēt
atkal pirmdiena ... negrrribuu straadaat :face-sad:
Publicēts: 20.04.09 09:45
 citēt
susurs:Priekš kam raw plus jpg?

...lai mazāks ķēpa konvertējot... jpg uzreiz ieraksti un atdod, bet ja ir kas derīgs- RAW
Publicēts: 20.04.09 09:46 labots
 citēt
pelle:atkal pirmdiena ... negrrribuu straadaat :face-sad:

...solidarizējos:)
:D
no darba traktori lūzt un zirgi mirst :)
Publicēts: 20.04.09 10:42
 citēt
Haiduks:
susurs:Priekš kam raw plus jpg?

...lai mazāks ķēpa konvertējot... jpg uzreiz ieraksti un atdod, bet ja ir kas derīgs- RAW

atdod kam? :)
Publicēts: 20.04.09 10:57
 citēt
Piesakos, ka mosh vareetu piebiedroties... :)
Publicēts: 20.04.09 11:16
 citēt
alvils:
Haiduks:

atdod kam? :)

:), ne tev!!!
katrs no mums dara savādāk, es sava slinkuma pēc visas bildes no sesijas ierakstu un atdodu, lai izvēlās (bet tās kas man patīk, taisu pats)... jo mans uzskats ir , ja veicam ko kopēji, tad īpašums pieder abiem... un kādēļ meitenei liegt redzēt visu.
No neveiksmīgajiem kadriem labi mācīties stāju, ja iedod tikai superīgos, tiek ielikts bacīlis zvaigžņu slimībai :)
Publicēts: 20.04.09 11:30
 citēt
Sapratu. Nav īsti pārliecības, vai Andreasam ir tāda pati politika un attiecīgi šis īstais iemesls raw+jpg. Bet nu labi, par Tavu, Haiduk, variantu man papildus jautājums: vai Tevi neuztrauc, ka neizdevušos (un neapstrādātus) kadrus meitenes, ko esi sabildējis izplata virtuālajā telpā un visiem, kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Haiduks"?
Publicēts: 20.04.09 11:36
 citēt
+ Haidukam.

Alvil, daru līdzīgi kā Haiduks stāstīja.
JPG atdot vai aiznes atrādīt, jo ne viesiem ir labi datori un programmas RAW skatīšanai, pie tam RAW atdot kādam ir neprāts.
JPG dažreiz atdotu un cilvēks ir laimīgs, nevajag pat apstrādāt, tad RAW var dzēst ārā.
Pie tam esmu atklājis vienu mazu, mazu programmu ar ko var ātri pastrādāt bildes, teiksmi ja esi kaut kur ceļojumā un nav laika ilgi ņemties pa PS, bet tā programma tikai JPG apstrādā, tāpēc arī tad noder.

Katram sava metode ērtāka un priekš sevis esmu izvēlējies šādu.
Publicēts: 20.04.09 11:47 labots
 citēt
..
Publicēts: 20.04.09 12:21 labots
 citēt
alvils:Sapratu. Nav īsti pārliecības, vai Andreasam ir tāda pati politika un attiecīgi šis īstais iemesls raw+jpg. Bet nu labi, par Tavu, Haiduk, variantu man papildus jautājums: vai Tevi neuztrauc, ka neizdevušos (un neapstrādātus) kadrus meitenes, ko esi sabildējis izplata virtuālajā telpā un visiem, kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Haiduks"?

Es no savām neveiksmēm nekaunos, jo tās ir manas!!!, bet parasti savus darbus pabeigtos rādu ar parakstu :), nu ir rets izņēmums.
Un virtuālajā vidē grūti atrast meiteņu pašu liktos darbus, tādus, lai būtu galīgi jānosarkst:), jo meitenes liek sev tīkamus.
Bet ar tadu darbu meklēšanu nodarboja virtuālās vides bomži...
Vienmēr vajag atcerēties, kam tad īsti esi strādāsjis- savai patmīlībai, vai cilvēkam. Un skats uz dzīvi tev un tavai klientei ir dažāds.
BET trakāk ir jo to saka par apstrādātu bildi- :D ja kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Alvils"?
Publicēts: 20.04.09 12:42
 citēt
Haiduks:BET trakāk ir jo to saka par apstrādātu bildi- :D ja kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Alvils"?

Nejautā, jo apakšā tak paraksts, tāpat kā Tev. :D
Publicēts: 20.04.09 12:58
 citēt
Es ar atdodu jpg lai izvēlās , man tā ērtāk. Un nekas traks ja kautkur draugos ieliek jpg no foča , es visus brīdinu ka pēcapstrāde ir nepieciešama.
Publicēts: 21.04.09 16:40
 citēt
Ēm, neviens vairs nepiesakās? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6