SL:Lunis, vo vo Varētu kāddien divdiennieku uztaisīt, jo pag. gad secināju, ka baisi ātri paskrēja tas plenērs
Divdiennieku varētu mēģināt nākamgad uztaisīt. Man jau ar šķiet ka ir daudz par īsu tas vienas dienas laiks. Nākamgad, ja būs atsaucība ir doma ko uz Liepājas pusi sataisīt (kā nekā .. Liepāja mans lauciņš) Par šo gadu, braukšana nākamā dienā pēc 12 prom nav tak obligāta, varbūt vēl kādi plāni pamainīsies un vēl kāds pasākuma punkts tiek pielikts
pelle, aha, var izdomāt kur varam aizbraukt nākamā dienā pabildēt, vai vnk. uztaisīt kopistisku pikniku (tā kā teici, ka pārtika daudz pag. gadu palikās) pie kāda ezera, jūras vai citas ūdeņa
Bet tākā vasara gara, kas zin, varbūt sanāk arī uz Liepāju saorganizēties
ržu nemagu. par susura rakstību. vai nu kafiju nav dzēris vai to pašu pārdzēris
Dansiga, ja godīgi, tad mazliet jau biju aizmirsis. Es pat īsti nemaz neatveros kāda viņa vairs izskatās Sen neesmu tik daudz bildējis, ka vajag digitālo aparātu izmantot.
Andreass, nu ja tev vinju vajadzeetu, gan jau ka kadu nakti es buutu skreejusi h vz kur pa riigu, lai atdotos;l-pp;-))) a avrbuut tev shamo vispar nevajaga?;-))))
Haiduks: ...lai mazāks ķēpa konvertējot... jpg uzreiz ieraksti un atdod, bet ja ir kas derīgs- RAW
atdod kam?
, ne tev!!! katrs no mums dara savādāk, es sava slinkuma pēc visas bildes no sesijas ierakstu un atdodu, lai izvēlās (bet tās kas man patīk, taisu pats)... jo mans uzskats ir , ja veicam ko kopēji, tad īpašums pieder abiem... un kādēļ meitenei liegt redzēt visu. No neveiksmīgajiem kadriem labi mācīties stāju, ja iedod tikai superīgos, tiek ielikts bacīlis zvaigžņu slimībai
Sapratu. Nav īsti pārliecības, vai Andreasam ir tāda pati politika un attiecīgi šis īstais iemesls raw+jpg. Bet nu labi, par Tavu, Haiduk, variantu man papildus jautājums: vai Tevi neuztrauc, ka neizdevušos (un neapstrādātus) kadrus meitenes, ko esi sabildējis izplata virtuālajā telpā un visiem, kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Haiduks"?
Alvil, daru līdzīgi kā Haiduks stāstīja. JPG atdot vai aiznes atrādīt, jo ne viesiem ir labi datori un programmas RAW skatīšanai, pie tam RAW atdot kādam ir neprāts. JPG dažreiz atdotu un cilvēks ir laimīgs, nevajag pat apstrādāt, tad RAW var dzēst ārā. Pie tam esmu atklājis vienu mazu, mazu programmu ar ko var ātri pastrādāt bildes, teiksmi ja esi kaut kur ceļojumā un nav laika ilgi ņemties pa PS, bet tā programma tikai JPG apstrādā, tāpēc arī tad noder.
Katram sava metode ērtāka un priekš sevis esmu izvēlējies šādu.
alvils:Sapratu. Nav īsti pārliecības, vai Andreasam ir tāda pati politika un attiecīgi šis īstais iemesls raw+jpg. Bet nu labi, par Tavu, Haiduk, variantu man papildus jautājums: vai Tevi neuztrauc, ka neizdevušos (un neapstrādātus) kadrus meitenes, ko esi sabildējis izplata virtuālajā telpā un visiem, kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Haiduks"?
Es no savām neveiksmēm nekaunos, jo tās ir manas!!!, bet parasti savus darbus pabeigtos rādu ar parakstu , nu ir rets izņēmums. Un virtuālajā vidē grūti atrast meiteņu pašu liktos darbus, tādus, lai būtu galīgi jānosarkst, jo meitenes liek sev tīkamus. Bet ar tadu darbu meklēšanu nodarboja virtuālās vides bomži... Vienmēr vajag atcerēties, kam tad īsti esi strādāsjis- savai patmīlībai, vai cilvēkam. Un skats uz dzīvi tev un tavai klientei ir dažāds. BET trakāk ir jo to saka par apstrādātu bildi- ja kas pajautā "kas to sūdu bildējis", atbild: "meistars Alvils"?