Haiduks:... Vienmēr vajag atcerēties, kam tad īsti esi strādāsjis- savai patmīlībai, vai cilvēkam. Un skats uz dzīvi tev un tavai klientei ir dažāds. ...
Haiduks:... Vienmēr vajag atcerēties, kam tad īsti esi strādāsjis- savai patmīlībai, vai cilvēkam. Un skats uz dzīvi tev un tavai klientei ir dažāds. ...
Prātīgi teikts!
man gan šķiet - pārāk vispārināti un iespējams pat - banāli. sorry.
Haiduks:Gan jaf būs vēl pulka!!! jāņem būs kaimiņu zeme vēl klāt. Bet ir interesanta doma... noorganizēt blogeru tikšanos ar venspilniekiem... kuri vēlās
Ventspils blogeri te vispār nekādu aktivitāti nepauž, tik čīkst lai ko saorganizē, bet kad saorganizē tad nav pa prātam. Netaisos nevienam izdabāt.
Haiduks:... Vienmēr vajag atcerēties, kam tad īsti esi strādāsjis- savai patmīlībai, vai cilvēkam.
Prātīgi teikts!
naf tik absolūtas tāš štelles.
pa celu iet zemņiks, skatāz - tur ar sēņu mici uz paura māxliniex kaučko gļezno. nu ir prasa māxliniexam: "klau, kam par godu Tu glezno to rudzu lauku - Brežņevam vai Ļeņiņam?"
citu variaņtu naf, neexistē, ja? nu nezinu gan, vai tā ir prātīka spriedelēšana.
p.s. neesmu neviena pušē. turpinat mahaču! tā iņčīkāg lasīt.
To jau es tā kā sapratu, ka ne jau Kreimene konkrēti bija domāta ) Varu runāt tikai par sevi, un ar mani ir tā, ka neesmu tusiņu cilvēks-man galvenais, lai būtu ko pafotografēt, bet Ventspils un tās apkārtne jau safotografēta ) Tā kā noteikti aizbraukšu uz kādu pasākumu citreiz un citur
Kreimene:Es nečīkstu, tieši otrādi-pat reportāžu uzcepu, ja nu gadījumā kādam ir vēlme un veselība otrajā dienā ko pabildēt
Es ne tik drastiski te kādu konkrēti domāju, cik visparīgi - vietējo ieinteresētība vai vēlme piedalīties nu nav jūtama.
Mana doma bija nedaudz savādāka... presē incāks paziņojums!!!, un tiekoties laukumā , tiekamies ar ieinteresētajiem pilsētniekiem(pilsētniecēm) kuri vēlētos, kopā ar fotobloggrāfiem(grāfienēm) patusēt pa pilsētas smukumiem
To mēss neinām, bet mēs nepiedāvāsim viņiem skatīties to ko redz ikdienā, mēs piedāvāsim , kā viņus redzam mēs uz tā, ko viņi redz ikdienā Bet tas ir tikai tad, ja vismaz lielā puse tamm piekrīt... bet uzzināt ti var tikai tad, kad tas ir izdarīts
SL : kā jau pirmā lapā rakstīju, es ļoti gribētu uz pili, bet nu ņemot vērā ka intereses katram dažādas, varbūt var kā līdzīgi kā pagaišgad ... kam cita interese, ta tie kur grib, pārējie pieturas pie pils plāna, un tad uz vakarpusi pie RIMI visi savācamies, nopērkam ko ēdamu,dzeramu un braucam uz Ķīvītēm.
Mja, nu būtu feini kādu plānu uztaisīt nu, lai ir tā kopības sajūta. Kas negrib, tas negrib, bet kas grib, tad jau kopā Varētu vēl k-kur kādu info pasmelties par katru apskates vietu, ko cilvēkiem pastāstīt Kas tur mums tāds liels runātājs - Lunis, ja?
Nezinu vai enkuru taka pagaišgad ar tika ieta, vai arī tai aizgājām garām!! ? varēt uarī to šogad ... un ņemot vērā pagaišgada pārvietošanās ātrumu, tas arī būtu pietiekami, lai līdz vakarpusei nonāktu līdz Ķīvītēm.
ja varētu tik uz sliedēm, kas ir no rīgas puses pirms kanāla šķērsošanas, tad tas būtu pat interesanti. centrā jau ir daudz būts un redzēts. Gribu nomalēs un rūpnīcu apkārtnēs. mols arī interesanti, bet tur vajag kādu modeli, kurš/kura palēkās un savādāk izpaudīsies.
domāju, ka būs labi. Skatīt ir daudz ko, satiksies un nolems, ko un kur grib redzēt. Kas gribāes pili redzēt, kas krogā dzert, kas ar kuģīti braukt, kas nūdistu pludmali meklēt utt.