Mums tā sarakstu likšana ir pa abām jau iepriekšējās tēmās rakstīju, ka likšu savējo un pelle izčekos, kas ir vai nav viņas sarakstā Tā teikt - dubults neplīst.
Sl, vai nu neviens nevienu vairs negrib vest, vai tomēr nolēmuši barā izmantot sabiedrisko transportu. Tagad pat vilciens uz Ventspili dodas. Žēl, ka lidmašīna vairs nelido, tas bija ātrāk un ērtāk.
šaursliedes nav interesantas tur kur tas muzejs. Esmu bijis. Pie tam pirms tā kanāla ir ne tikai sliedes, bet arī vilciena vagoni un varbūt pat lokomotīves.
pērku/mainu vai par lielu paldies labprāt iegūtu vienu gultas vietu. saprotu, ka gulta pienākas pirmajiem 15 dalībniekiem. Ja kāds jau iepriekš zina, ka negulēs tur, tad labprāt aizrunātu to.
P.S. Nedomājie sliktāko, gulta nav vajadzīga man, bet vienai no līdzbraucējām.
Andreass: sazvanīju viesu mājas īpašnieci noprecizēt gultu skaitu .. ir 11, bet sastumjot kopā tie 15-pirmie ar sader gultās. Jebkurā gadījumā nevaru garantēt ka tava modele būtu sajūsmā par komfortu, ja tev te caur kādu sarunāšanu izdodas tikt līdz gultasvietai. Taa ka .. neņem ļaunā, bet ir tā kā ir
Un otrkārt .. pieļauju ka iespējams to pasākumu varētu nākties vispār atcelt, ņemot vērā ka šobrīd maksātāju skaits nav sasniedzis minimālo pieļaujamo Mani pašu ir skārusi ķēza valstī, tā kā pati diemžēl nevaru piesponsorēt trūkstošo daļu:face-surprise:
Ja nepiesakās noteiktis skaits, jaapasaka, cik jāpiemakša... un viss, un uz PM ... tad arī aina būs skaidra Es braukšu 29. un aizņemši 10. no 11 gultām Varbūt sanāks BIZNESS
SL: kāpēc nav ko teikt? es tik konstatēju pašreizējā brīža faktu. Neredzu vajadzību katram individuāli rakstiski ielūgumus sūtīs, kas gribēs, informāciju atradīs te, šejienieši gribēja pasākumu - es saorganizēju, kas gribēs, tas atbrauks ar bez pesoniska atgādinājuma. Bet nu dari kā vēlies, zinu ka man tam nav laika un neredzu tam vajadzības
pelle, vēl jau tak viesnīcas pastāv. gan jau kaut ko sadomāsim.
P.S. Ventspilnieki, iesakiet viesnīcu/hosteli/viesu māju par pieticīgām maksām kaut kur ventspilī vai netālu no viesu nama. Zvanīšu vieņiem pats, jūs tikai nosaukumus iedodiet.
Andreasss, ai nu tak kādas viesnīcas.. Pag. gadu visi sarūmējās. Arī šogad sarūmēsies. Pag. gadu daudzi maksāja uz vietas. Gan jau arī šogad tādi būs. Tak viss būs labi.
vēl tak 30 dienas priekšā. Kāpēc tāds satraukums? no pieredzes pie lielākiem plenēriem varu apgalvot, ka lielākā maksāšana sāksies divas nedēļas iepriekš. Līdz tam nevajag satraukties. Daudzi cilvēki neprot tik tālu plānot, tāpēc atliek visu uz pēdējo.
Bet izziņot vajag, tikai tas jādara 2-3 nedēļas iepriekš, citādi atkal atliks un aizmirsīs, ja būs vēl ilgs laiks līdz pasākumam.
Sl, vajag normālu gultas vietu vienu un ja to nevar vairs sarunāt pirtiņā, tad jādomā citi varianti. bet nu labi, tas nav publisks pasākums, tāpēc ja kāds ieteiks, tad labi, ja ne, gan jau sameklēšu pie vajadzības kaut ko.
Nenu, ja tik traģiski, ka pat viesnīca jāmeklē, teltī nevar pagulēt, tad varu piešķirt sau gultas vietu. Pate varu gulēt teltī. K-kā nav problēmas ar to.
Andreass:Sl, vajag normālu gultas vietu vienu un ja to nevar vairs sarunāt pirtiņā, tad jādomā citi varianti. bet nu labi, tas nav publisks pasākums, tāpēc ja kāds ieteiks, tad labi, ja ne, gan jau sameklēšu pie vajadzības kaut ko.
SL:Mēnesis vēl priekšā - tāpēc celt paniku arī nav jēgas Un jāorganizē tā lai pasākums notiek
Es neceļu paniku, bet tā nav mana viesu māja, un ja īpašniece prasa mēnesi iepriekš dot 100%īgo atbildi, tad es to arī darīšu balstoties uz to vai konkrēto summu savācu līdz datumiem, kas pēc šīm brīvdienām. Tas ka daudzi solās braukt, nenozīmē ka viņi tiešām ar būs braucēji. SL, tu tak neesi te pirmo dienu blogā, pati labi redzi un zini, ka soliitaaji te nekad netruukst, bet vai tu par viņiem 100%īgi vari galvot ka būs arī braucēji?
SL:Mēnesis vēl priekšā - tāpēc celt paniku arī nav jēgas Un jāorganizē tā lai pasākums notiek
Es neceļu paniku, bet tā nav mana viesu māja, un ja īpašniece prasa mēnesi iepriekš dot 100%īgo atbildi, tad es to arī darīšu balstoties uz to vai konkrēto summu savācu līdz datumiem, kas pēc šīm brīvdienām. Tas ka daudzi solās braukt, nenozīmē ka viņi tiešām ar būs braucēji. SL, tu tak neesi te pirmo dienu blogā, pati labi redzi un zini, ka soliitaaji te nekad netruukst, bet vai tu par viņiem 100%īgi vari galvot ka būs arī braucēji?
Nu bet tāpēc saku, apziņo uz pm un problēma būs atrisināta. Kā cilvēki var zināt, kāda jums ar to saimnieci ir noruna? Tākā viss tika rīkots divus mēnešus iepriekš, cilvēki nesteidzas un nedomā. Nāks tuvāk, arī sāks šiverēties Vnk. ja nav vēlmes ņemties, tā ir cita lieta.