Es neceļu paniku, bet tā nav mana viesu māja, un ja īpašniece prasa mēnesi iepriekš dot 100%īgo atbildi, tad es to arī darīšu balstoties uz to vai konkrēto summu savācu līdz datumiem, kas pēc šīm brīvdienām. Tas ka daudzi solās braukt, nenozīmē ka viņi tiešām ar būs braucēji. SL, tu tak neesi te pirmo dienu blogā, pati labi redzi un zini, ka soliitaaji te nekad netruukst, bet vai tu par viņiem 100%īgi vari galvot ka būs arī braucēji?
Nu bet tāpēc saku, apziņo uz pm un problēma būs atrisināta. Kā cilvēki var zināt, kāda jums ar to saimnieci ir noruna? Tākā viss tika rīkots divus mēnešus iepriekš, cilvēki nesteidzas un nedomā. Nāks tuvāk, arī sāks šiverēties Vnk. ja nav vēlmes ņemties, tā ir cita lieta.
Ļoti loģiski var zināt .. pirmā lapā visa informācija ir! Tas kāda man noruna ar īpašnieci būtībā nav vajadzības apspriest ar braucējiem, visu kas jāzin pasākuma dalībniekiem esmu sarakstījusi pirmā lapā
SL, mani ar shamo saista sena pagaatne ... tb ar vinja teevu ;-))))) un kad ieraudiziju blogaa sho burtu savienojumu - nav jau nekaads Beerzinjsh ... bija skaidrs, kas tas ir ;-)
Palasīju ko te esat sarakstijuši ... mhhhh ..... pelle izklausās sagurusi Andreass - esmu saraksta augšgalā un vajdzību pēc gultas vietas tikai nojaušu tāpēc ņemšu līdzi savu "mazo" telti un sildīšu zem,i bet savu vietu Nr.4 atdodu Tev negatIvs - a Tu uz ventiņu pusi netaisies??? pastāstītu kā mājas klapē kopā
P.S. jurisb -pelle toch ir sagurusi! Darbs beidz nost katru dienu no 9 liidz 20
NU re kā mēs sapratāmies - es jau līdzīgais - iepriekšējās divas nedēļas līdz 2 -3 un no rīta jau 8 no mājs ārā - tāpēc to pirti ar svešiem civēkiem vajag , lai iepazītos un iepazīšanās procesā nedomātu par darbu
Galvenais, ka man vakar ienācās ielūgums tajos datumos uz 30.gadu jubileju... Ot, man tagad baigā dillema. Nezinu kā pareizāk darīt, lai pabūtu gan V-pils pasākumā, ga ta jubilejā, kas notiek Cēsīs... Eh.
Pārskaitīju, sorī, ka tikai tagad. Par cik neesmu paspējusi līdz nr.15 to izdarīt, tad uz otru dienu nepalikšu. Un varat mani pielikt pie šoferiem. Izbraucu no Rīgas centra, domāju ap kādiem plkst. 9.30 - 10.00. Mašīnā 3 brīvas vietas, ja grib spiesties, tad aizmugurē vēl 4to var iespiest
o, šis labs Ja Tu brauksi uz Rīgu, tad iespējams Tev pievienošos Tik jāizdomā, kā tikt līdz Cēsīm vēlāk vakarā Bet tas viss vēl uz jautājums zīmes man vajag vēl opreģiļicsa