forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. ...
  13. 23
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.09 11:03 labots
 citēt
SL:
alora:Aaa, un mašīnā tiek un tiks pīpēts :face-wink:

o, šis labs :D
Ja Tu brauksi uz Rīgu, tad iespējams Tev pievienošos :D Tik jāizdomā, kā tikt līdz Cēsīm vēlāk vakarā :)
Bet tas viss vēl uz jautājums zīmes :) man vajag vēl opreģiļicsa :face-glasses:

Vienīgais, ja tusiņš aizies, tad šaubos vai braukšu laicīgi vakarā mājās. Esmu ilgdzīvotāja un varu arī visu nakti notusēt pirtī un tad ap rīta pusi braukt mājās. Pa nakti noteikti nepalikšu, jo teltis maijā mani galīgi neuzrunā :face-wink:
Bet tad jau vēl redzēs pēc apstanovkas, cikos mājas jābrauc, BET, ja būs ar kādu sarunāts, ka jāizbrauc kādā konkrētā laikā, tad esmu atbildīga personu un vārdu turu :face-wink:
Publicēts: 08.05.09 11:50 labots
 citēt
Alvils baals saliidzinoshi :D:D

SL, te nav variantu daliit tusinju divaas vietaas. LAbaak vienaa un pa pilno nekaa pa pus latviju daljeeji
Publicēts: 08.05.09 13:19
 citēt
Dambis:Alvils baals saliidzinoshi :D:D

Kā parasti :)

Dambis:LAbaak vienaa un pa pilno nekaa pa pus latviju daljeeji

plus plus plus ;)
Publicēts: 08.05.09 13:43
 citēt
kaa ar transportu? gribu pie kada mashina, kur nepipe :P
Publicēts: 08.05.09 13:52
 citēt
Dambis, taisnība Tev ir.

Shadow, ar riteni? :D :P
Publicēts: 08.05.09 14:07
 citēt
ar riteni veseliigi, bet paldies nee. anyway, ja kads brauc no rigas, paspamojiet tepat vai pm, busu visnotal pateicigs un benzhai/diizelim/gazei piemetishu
Publicēts: 08.05.09 14:13
 citēt
Es arī labprāt brauktu ar kādu, kurš nepīpē ;)
Bet ja neviens neatsauksies, braukšu ar Dansigu :)
Publicēts: 08.05.09 15:57
 citēt
:face-grin: ja nu kas, tad nevelku kā tāds dūmenis
Publicēts: 08.05.09 17:31
 citēt
varbut kads no kengaraga brauc? :D nu taa, pa slinko sanaaktu vispar ideali :))
Publicēts: 08.05.09 18:50
 citēt
uljens:+ gan jau var izbraukt kopā kādās grupiņas, lai jautrāk, atceros, ka pagājušo gadu jau izbraucot no Rīgas pie SKY sastapām divas ekipāžas, tad vēl pie Usmas vilcienu palaižot vēl kādas pāris, tad vēl pie pašas V-pils :)

Oj, pie tā vilciena daži bij jau silti (tai skaitā es) un gāja vaļā labs ļembstiņš :D

Shadow, es vēl te aprunāšos ar māsīcu, un ja viņa brauc ar mašīnu, tad ved mani un Anci un būs arī Tev vieta, ja neesi pretī pret sieviešu kompāniju :D
P.S. Es te pāris dienas atpakaļ braukājot ar riteni netālu no ziepčika pieturā ieraudzīju puisi, kas nezinkāpēc man izskatījās pēc Tevis... Protams, metu pa bremzēm un baigi bļauju - "...čaaaau Shadow" :D Kad puisis pagriezās un tā domīgi skatoties man tuvojās (noteikti pie sevis ar centās saprast, kas es iru), sapratu UPPPPPS, es laikam sajaucu :D :D :D Baigi nosmēju - atvainojos un braucu tālāk. Nu šitā izgāzties ;DDD
Publicēts: 08.05.09 20:03
 citēt
Shadow:kaa ar transportu? gribu pie kada mashina, kur nepipe :P

pirmā lapā aiz dalībnieku saraksta ir transporta saraksts ar briivajaam vietaam:face-wink:
Publicēts: 09.05.09 08:21
 citēt
Vai vēl var pieteikties uz Peļļupirti??? Šogad savu dzimumdienu labprāt pavadītu Ventspilī :face-monkey:
Publicēts: 09.05.09 10:36
 citēt
dindin:Vai vēl var pieteikties uz Peļļupirti??? Šogad savu dzimumdienu labprāt pavadītu Ventspilī :face-monkey:

Pieteikties jau protams var, ierasties ar!

Man gan pret tevi radusies neskaidra attieksme dēl pagaišgada peļļupirts, kad tev tika gādātas divas kūkas ar daudz daudz svecītēm (skraidīju pa visiem veikaliem cenšoties tev atrast skaistākās kūku svecītes), tu tiki gaidīta kā galvenais dalībnieks, ko gatavojāmies sveikt ...un pēdējā brīdī atteici savu dalību ... biju gan traki vīlusies, jo tas bija pirmais pasākums ko rīkoju, gribējās lai viss ir forši un dalībnieki to novērtētu, bet nu, ...lai paliek, ...es tikai skaļi domāju.

Es gan nevienu nediskriminēju, un visi ir laipni gadīti, arī tu!:face-wink:
Publicēts: 09.05.09 11:14 labots
 citēt
... bet vai tādēl mums kūkas negaršoja :D
Publicēts: 09.05.09 11:22
 citēt
garšoja jau, vienkārši kūkas tika iegādātas ar domu Dinu sveikt.
Publicēts: 09.05.09 11:29
 citēt
No vienas puses -jā nesmuki. No otras - katram gadās neparedzēti gadījumi.
Ja izdomā nebraukt vnk. slinkuma pēc, tad fui.
Publicēts: 09.05.09 11:52
 citēt
pelle:garšoja jau, vienkārši kūkas tika iegādātas ar domu Dinu sveikt.

... bet tev izdevās lielāka sveikšana- TU SVEICI VISUS PELLUPIRTS DALĪBNIEKUS :)
Publicēts: 09.05.09 12:13
 citēt
pelle:
dindin:Vai vēl var pieteikties uz Peļļupirti??? Šogad savu dzimumdienu labprāt pavadītu Ventspilī :face-monkey:

Man gan pret tevi radusies neskaidra attieksme dēl pagaišgada peļļupirts, kad tev tika gādātas divas kūkas ar daudz daudz svecītēm (skraidīju pa visiem veikaliem cenšoties tev atrast skaistākās kūku svecītes), tu tiki gaidīta kā galvenais dalībnieks, ko gatavojāmies sveikt ...un pēdējā brīdī atteici savu dalību ... biju gan traki vīlusies, jo tas bija pirmais pasākums ko rīkoju, gribējās lai viss ir forši un dalībnieki to novērtētu, bet nu, ...lai paliek, ...es tikai skaļi domāju.

Pagājušogad tā situācija bija tāda, ka mani tuvākie draugi tajā dienā man bija sagādājuši negaidītu pārsteigumu - brīvdienas viesu namā Latgalē (nekā nezinot par Fotoblog pasākumu). Es nevarēju viņiem atteikt. Man žēl, ka tā iznāca. Paldies, Pelle, ka centies manis dēļ un paldies, ka visi mani gaidījāt. Man tas daudz nozīmē. :face-kiss:

Šogad, izskatās, ka nāksies atkal izlaist - stulbi būtu ierasties un joprojām tapt uzskatītai par uzmetēju... :face-sad:
Publicēts: 09.05.09 12:19
 citēt
Nu nekas. Varbūt nākošgad!? :D
Publicēts: 09.05.09 12:53
 citēt
Bet vai tad pag. gadu bij tie paši datumi, kas šogad?
Publicēts: 09.05.09 13:14
 citēt
SL:Bet vai tad pag. gadu bij tie paši datumi, kas šogad?

tieši tie paši
Publicēts: 09.05.09 13:15
 citēt
dindin:
pelle:quote]

Pagājušogad tā situācija bija tāda, ka mani tuvākie draugi tajā dienā man bija sagādājuši negaidītu pārsteigumu - brīvdienas viesu namā Latgalē (nekā nezinot par Fotoblog pasākumu). Es nevarēju viņiem atteikt. Man žēl, ka tā iznāca. Paldies, Pelle, ka centies manis dēļ un paldies, ka visi mani gaidījāt. Man tas daudz nozīmē. :face-kiss:

Šogad, izskatās, ka nāksies atkal izlaist - stulbi būtu ierasties un joprojām tapt uzskatītai par uzmetēju... :face-sad:

kādu `uzmetēju` ???
Publicēts: 09.05.09 13:17
 citēt
alvils:Nu nekas. Varbūt nākošgad!? :D

ņemot vērā manu pašreizējo dzīves situāciju un nākotnes plānus, pieņemu ka manis rīktos pasākums, šis būs pēdējais.
Publicēts: 09.05.09 13:52
 citēt
nu tad jau dindin palaiž garām PĒDĒJO iespēju :)
Publicēts: 09.05.09 16:04
 citēt
Vai var vēl pieteikties arī neregulāri foruma apmeklētāji? 1. gab? :)
Publicēts: 09.05.09 16:37
 citēt
beznosaukuma:Vai var vēl pieteikties arī neregulāri foruma apmeklētāji? 1. gab? :)

var! līdzi ņemot telti vai ko citu kur pārnakšņot:face-wink:
Publicēts: 09.05.09 23:24
 citēt
un ko darit, ja telc naf?
Publicēts: 10.05.09 09:02
 citēt
Ja tie paši, tad ir baigi interesanti, vai rudzu lauks būs tikpat feini pastiepies kā pag. gadu :)
Publicēts: 10.05.09 10:34
 citēt
susurs: var arī kādu guļammaisu un iespiesties kādā numuriņā līdzās gultāsgulētājiem;)
Publicēts: 10.05.09 10:44
 citēt
pelle:susurs: var arī kādu guļammaisu un iespiesties kādā numuriņā līdzās gultāsgulētājiem;)

superīki! žēl, ka es tik un tā tai nedēļgalī netieku...
Publicēts: 10.05.09 11:05
 citēt
susurs:
pelle:susurs: var arī kādu guļammaisu un iespiesties kādā numuriņā līdzās gultāsgulētājiem;)

superīki! žēl, ka es tik un tā tai nedēļgalī netieku...

gatavais susurs! Netiek, bet ņemas te ar guļvietu problēmu!!
Publicēts: 10.05.09 11:07
 citēt
:)
Publicēts: 10.05.09 12:01
 citēt
Susurs labs , susurs par citiem domā :D
Publicēts: 10.05.09 12:20
 citēt
tieči tā! :face-angel:
Publicēts: 10.05.09 12:51
 citēt
Susuram kāds maita klaviatūrai pogas samainījis :face-devil-grin: Vai ņēēē? :D
Publicēts: 10.05.09 13:04
 citēt
Susuram tas vienkārši tāds stils :D
Publicēts: 10.05.09 17:02
 citēt
aha, fotodurņi izanalizēti, ķersimies klaat susura filosofiskam aprakstam:face-grin:
Publicēts: 10.05.09 17:11
 citēt
susura identitāte miglā tīta, un, žēl, ka uz peļļupirti šis (vai šī) netiek. būtu interesanti noskaidrot, kas slēpjas aiz šīs kļūdainas (diez vai netīšām) drukas. :)
Publicēts: 10.05.09 18:42
 citēt
Domājams, ka tā ir sieviete- precīzāk - meitene ap gadiem 12-14 :) (tīri intuīcija)
Publicēts: 10.05.09 19:09
 citēt
tad varbūt viņa "tai nedēļgalī" nevis NETIEK, bet viņu NELAIŽ mamma. :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7