o, šis labs Ja Tu brauksi uz Rīgu, tad iespējams Tev pievienošos Tik jāizdomā, kā tikt līdz Cēsīm vēlāk vakarā Bet tas viss vēl uz jautājums zīmes man vajag vēl opreģiļicsa
Vienīgais, ja tusiņš aizies, tad šaubos vai braukšu laicīgi vakarā mājās. Esmu ilgdzīvotāja un varu arī visu nakti notusēt pirtī un tad ap rīta pusi braukt mājās. Pa nakti noteikti nepalikšu, jo teltis maijā mani galīgi neuzrunā Bet tad jau vēl redzēs pēc apstanovkas, cikos mājas jābrauc, BET, ja būs ar kādu sarunāts, ka jāizbrauc kādā konkrētā laikā, tad esmu atbildīga personu un vārdu turu
ar riteni veseliigi, bet paldies nee. anyway, ja kads brauc no rigas, paspamojiet tepat vai pm, busu visnotal pateicigs un benzhai/diizelim/gazei piemetishu
uljens:+ gan jau var izbraukt kopā kādās grupiņas, lai jautrāk, atceros, ka pagājušo gadu jau izbraucot no Rīgas pie SKY sastapām divas ekipāžas, tad vēl pie Usmas vilcienu palaižot vēl kādas pāris, tad vēl pie pašas V-pils
Oj, pie tā vilciena daži bij jau silti (tai skaitā es) un gāja vaļā labs ļembstiņš
Shadow, es vēl te aprunāšos ar māsīcu, un ja viņa brauc ar mašīnu, tad ved mani un Anci un būs arī Tev vieta, ja neesi pretī pret sieviešu kompāniju P.S. Es te pāris dienas atpakaļ braukājot ar riteni netālu no ziepčika pieturā ieraudzīju puisi, kas nezinkāpēc man izskatījās pēc Tevis... Protams, metu pa bremzēm un baigi bļauju - "...čaaaau Shadow" Kad puisis pagriezās un tā domīgi skatoties man tuvojās (noteikti pie sevis ar centās saprast, kas es iru), sapratu UPPPPPS, es laikam sajaucu Baigi nosmēju - atvainojos un braucu tālāk. Nu šitā izgāzties ;DDD
dindin:Vai vēl var pieteikties uz Peļļupirti??? Šogad savu dzimumdienu labprāt pavadītu Ventspilī :face-monkey:
Pieteikties jau protams var, ierasties ar!
Man gan pret tevi radusies neskaidra attieksme dēl pagaišgada peļļupirts, kad tev tika gādātas divas kūkas ar daudz daudz svecītēm (skraidīju pa visiem veikaliem cenšoties tev atrast skaistākās kūku svecītes), tu tiki gaidīta kā galvenais dalībnieks, ko gatavojāmies sveikt ...un pēdējā brīdī atteici savu dalību ... biju gan traki vīlusies, jo tas bija pirmais pasākums ko rīkoju, gribējās lai viss ir forši un dalībnieki to novērtētu, bet nu, ...lai paliek, ...es tikai skaļi domāju.
Es gan nevienu nediskriminēju, un visi ir laipni gadīti, arī tu!
dindin:Vai vēl var pieteikties uz Peļļupirti??? Šogad savu dzimumdienu labprāt pavadītu Ventspilī :face-monkey:
Pieteikties jau protams var, ierasties ar!
Man gan pret tevi radusies neskaidra attieksme dēl pagaišgada peļļupirts, kad tev tika gādātas divas kūkas ar daudz daudz svecītēm (skraidīju pa visiem veikaliem cenšoties tev atrast skaistākās kūku svecītes), tu tiki gaidīta kā galvenais dalībnieks, ko gatavojāmies sveikt ...un pēdējā brīdī atteici savu dalību ... biju gan traki vīlusies, jo tas bija pirmais pasākums ko rīkoju, gribējās lai viss ir forši un dalībnieki to novērtētu, bet nu, ...lai paliek, ...es tikai skaļi domāju.
Pagājušogad tā situācija bija tāda, ka mani tuvākie draugi tajā dienā man bija sagādājuši negaidītu pārsteigumu - brīvdienas viesu namā Latgalē (nekā nezinot par Fotoblog pasākumu). Es nevarēju viņiem atteikt. Man žēl, ka tā iznāca. Paldies, Pelle, ka centies manis dēļ un paldies, ka visi mani gaidījāt. Man tas daudz nozīmē.
Šogad, izskatās, ka nāksies atkal izlaist - stulbi būtu ierasties un joprojām tapt uzskatītai par uzmetēju...
Pagājušogad tā situācija bija tāda, ka mani tuvākie draugi tajā dienā man bija sagādājuši negaidītu pārsteigumu - brīvdienas viesu namā Latgalē (nekā nezinot par Fotoblog pasākumu). Es nevarēju viņiem atteikt. Man žēl, ka tā iznāca. Paldies, Pelle, ka centies manis dēļ un paldies, ka visi mani gaidījāt. Man tas daudz nozīmē.
Šogad, izskatās, ka nāksies atkal izlaist - stulbi būtu ierasties un joprojām tapt uzskatītai par uzmetēju...
susura identitāte miglā tīta, un, žēl, ka uz peļļupirti šis (vai šī) netiek. būtu interesanti noskaidrot, kas slēpjas aiz šīs kļūdainas (diez vai netīšām) drukas.