forum.gif
PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS Ventspilī 30.-31.maijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. ...
  13. 23
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.05.09 19:15
 citēt
susurs:un ko darit, ja telc naf?

a ko darī ja breina nav! :face-devil-grin:
Publicēts: 10.05.09 21:22
 citēt
es jau loti palaujos uz iespeju kaut kur izklat savu gulammaisu, ja atmina nevil bija plasha telpa pirmaja stava ar lieliem logiem :D
Publicēts: 11.05.09 00:46
 citēt
Lutums:Domājams, ka tā ir sieviete- precīzāk - meitene ap gadiem 12-14 :) (tīri intuīcija)

hihi :) nepareica taf incūcija. neuzmini! :P
Publicēts: 11.05.09 05:45
 citēt
Shadow:es jau loti palaujos uz iespeju kaut kur izklat savu gulammaisu, ja atmina nevil bija plasha telpa pirmaja stava ar lieliem logiem :D

Tu tak no pirmiem maksātājiem, kas uz gultasvietu pretendē:face-wink:
Publicēts: 11.05.09 11:40
 citēt
susurs:
Lutums:Domājams, ka tā ir sieviete- precīzāk - meitene ap gadiem 12-14 :) (tīri intuīcija)

hihi :) nepareica taf incūcija. neuzmini! :P

Par vecu? :( ..... :D
Publicēts: 11.05.09 11:44
 citēt
Vispār - esmu labs puika/onkulis ;) Ja kādam nepieciešama gļuvieta, kur mušas nekož - droši varēs ieņemt man paredzēto. :)
Publicēts: 11.05.09 12:12
 citēt
es arii ceru uz guleeshanu kaadaa istabinjaa kaut uz griidas guljammaisaa.

PAgaajushogad bija taadi, kas taa guleeja :)
Publicēts: 11.05.09 12:25
 citēt
izskatās, ka es netikšu uz šo pasākumu. :face-crying: varbūt kāds (kas vēl nav maksājis) vēlas no manis atpirkt guļvietu?!
Publicēts: 11.05.09 12:32
 citēt
alvils:izskatās, ka es netikšu uz šo pasākumu. :face-crying: varbūt kāds (kas vēl nav maksājis) vēlas no manis atpirkt guļvietu?!

žēl ka netiec :face-sad:
ar kādu uzcenojumu var atpirkt? :face-grin:
Publicēts: 11.05.09 12:54
 citēt
bez uzcenojuma. :)
Publicēts: 11.05.09 13:03
 citēt
ir te viens, kas atpirks.....
vienkaarshi reti ienaak blogaa, bet pasaakumus apmeklee. taa ka.... alvila vieta aiznjemta.
pa naudaam sarunaasim
Publicēts: 11.05.09 13:10
 citēt
Dambis, nedaudz par vēlu... man jau edvins-l atmaksāja (atskaitīja pīčuku uz kontu). kas pirmais brauc, pirmais dzer dzesētu pienu. vai kaut kā tā.

respektīvi, manā vietā rakstiet edvins-l
Publicēts: 11.05.09 13:37
 citēt
un jā, tad attiecīgi arī vieta Lutuma mašīnā atbrīvojas.
Publicēts: 11.05.09 14:16
 citēt
??? sāk jaf izravēties nezāles :D:D:D
Publicēts: 11.05.09 15:56
 citēt
o! Haiduks mani par nezāli nosauca. :D Lābs!
Publicēts: 11.05.09 16:06
 citēt
Vēl var pieteikties uz pasākumu? :)
Publicēts: 11.05.09 17:33
 citēt
Gita_B, protams var.

alvils, nu žēl žēl, ka cits pasākums Tev svarīgāks :P
Publicēts: 11.05.09 23:32
 citēt
jā, man arī. bet vēl VAR sanākt, ka pēdējā brīdī tomēr kaut kas izmainās. tad es ņemšu līdz guļammaisu un piemetīšos mašīnā pie kāda, kam vēl būs palikusi viena brīva vieta. :) taču tas ir uz procentiem varbūt 15.
Publicēts: 11.05.09 23:38
 citēt
alvils:jā, man arī. bet vēl VAR sanākt, ka pēdējā brīdī tomēr kaut kas izmainās. tad es ņemšu līdz guļammaisu un piemetīšos mašīnā pie kāda, kam vēl būs palikusi viena brīva vieta. :) taču tas ir uz procentiem varbūt 15.

ir kāda speciāla formula kā šitos mistiskos procentus var rēķināt... ?! a to man darbā priekšnieks visu laiku - nu cik procentus esi jau izdarījis.. ?! :face-monkey:
Publicēts: 11.05.09 23:45
 citēt
edzjus, ir gan. bet katram pašam šī formula JĀATROD, to nedrīkst teikt priekšā. :)
Publicēts: 12.05.09 08:49
 citēt
edzjus, nu tavā gadījumā vispār elementāri. Aprēķini, cik tev vajag pavadīt darbalaika lai visu izdarīt (ieskaiti kafijas pauzes un laiku netam), tad kad priekšnieks ātnāks un jautās, tu jau zināsi cik esi pavadījis to darot. Aprēķni kura procentu daļa tā ir no pilna uzdevuma un viss :D
Publicēts: 13.05.09 10:21
 citēt
Tā, noziņoju, ka ir mašīne, kuru stūrē mana māsīca, es sēžu blakus, pieteikusies vēl ir ar mums Ance, un vēl ir brīva viena, un varbūt pat visas divas, vietas.
Uzreiz saku, ka vajadzēs par benžu piemesties :) Nebūtu dumā krīze -nebūtu žēl, bet citādi ir tā.
Tātad 1-2 vietas pie mums brīvas.
Publicēts: 13.05.09 10:44
 citēt
susurs:un ko darit, ja telc naf?

...būs jālien zem kāda :D
Publicēts: 13.05.09 12:14
 citēt
SL:Tā, noziņoju, ka ir mašīne, kuru stūrē mana māsīca, es sēžu blakus, pieteikusies vēl ir ar mums Ance, un vēl ir brīva viena, un varbūt pat visas divas, vietas.
Uzreiz saku, ka vajadzēs par benžu piemesties :) Nebūtu dumā krīze -nebūtu žēl, bet citādi ir tā.
Tātad 1-2 vietas pie mums brīvas.

Tā tava māsīca man sarakstā ir? Kā viņu sauc?
Publicēts: 13.05.09 12:37
 citēt
Jā, nu nezinkapēc nav. Manā ir. Vārdā Lāsma. :)
Pačeko, moš vēl kāds nav pierakstīts.
Publicēts: 13.05.09 12:39
 citēt
hm, ir divi saraksti? ar ko viens labāks par otru?
Publicēts: 13.05.09 12:41
 citēt
Andreass:hm, ir divi saraksti? ar ko viens labāks par otru?

Viens ir oficiālais (īstais) pirmā lapā, otrs - Sandras privātais. :) Sākotnēji bija doma tos sinhronizēt, acīm redzot tas nedarbojas teicami. :face-surprise:
Publicēts: 13.05.09 12:45
 citēt
alvils:

Viens ir oficiālais (īstais) pirmā lapā, otrs - Sandras privātais. :) Sākotnēji bija doma tos sinhronizēt, acīm redzot tas nedarbojas teicami. :face-surprise:
sinhronizācijas nekad nav labākais temats :)
Publicēts: 13.05.09 12:50
 citēt

a kāda šķirba? :D
Publicēts: 13.05.09 15:04
 citēt
Shadow:kaa ar transportu? gribu pie kada mashina, kur nepipe :P

superīgs nosacījums :)
Ja nu kas, ja es būšu (un ļoti ceru, ka būšu), tad mana šrotello maršruts sanāk kaut kur tajā rajonā
Publicēts: 13.05.09 16:18 labots
 citēt
Sl, es tieši gribu zināt kāda škirba starp tiem sarakstiem? :face-sad: Ja zinātu ,tad jau nejautātu.
Ceru, ka Alvilam taisnība un galvenais nokļūt pirmajā sarakstā.
Publicēts: 13.05.09 16:19
 citēt

tie, kuri tikuši Sandras sarakstā varēšot viņu bildināt :D
Publicēts: 13.05.09 16:48
 citēt
:D :D :D :D
Publicēts: 13.05.09 18:52 labots
 citēt
SL : Man ir Lāsma!! 45.tā :face-wink:

Andreass: Ko tu mokies ar tiem sarakstiem!! Tu tak sarakstā esi un vēl pie tam divpersoniski!! :face-wink:

Un vispār saraksti ir trīs. Cenšos ņemt vērā pagaišgada kļūdu, kad man nebija ne jausmas cik un vai visi ieradušies, tāpēc man ir telefona numuru saraksts:face-wink:
Publicēts: 13.05.09 19:15
 citēt
Tā, mūsmašīnē, ja kāds grib spiesties, ir atlikusi vēl viena vieta.
Uz doto momentu mūsu mašīnē sēž - Lāsma, SL, Ance, sharniirs.
Publicēts: 13.05.09 20:53
 citēt
Pelle, nemokos, es tik domāju kāpēc ir divi, bet tagad viss ir skaidrs.
Par to tavu privāto saraktu ir pareizi, bet vai nav vienalga kur tas cilvēks ir palicis.
Nezvanīsi taču un neprasīsi atbrauks vai nebrauks, pats vainīgs ka neieradās. Ieliec forumā ar lieliem cipariem numurus uz kuriem zvanīt ja pazūd un viss. Ieliec pirmajā tēmā un vēl kaut kur beigās. Gan jau visi piefiksēs kam vajadzēs.
Publicēts: 13.05.09 21:48
 citēt
Es gan šādu "pofigismu" neatbalstu :)
Cilvēks tomēr, ghm, rīko pasākumu un tāpēc ir labi, ja ir informēts, kurš būs un kurš nē. Pietam, ja arī ir ieradies, bet sagribējis izmest līkumu viens pats, beigās pazudis bet pelles nr nav - ir labi, ja ir viņa numurs un ir sazvanāms.
Tākā, domāju, nevaik šito "..kāda starpība, pofig, lai iet kur grib, lai dara ko grib, pats vainīgs, ko vispār iedomājas..".
Publicēts: 13.05.09 23:36
 citēt
A dažiem raksturīgs pofigisms :) es pelles vietā vēl diviem iedotu sarakstu un pateiktu tu esi atbildīgs par 1-10, tu par 11-20 utt galu galā kāpēc viss vienai pellei jādara. + SL (Tu jau arī centies :) )

OK iespamošu šeit ne pa tēmu - 16.maijā Jelgavā konkursiņš, pie tam BEZ maksas. Tikai jāpeiesakās , jāpiedalās un iespēja tikt pie naudas balvām. Jo vairāk dalībnieku jo interesantāk. Un tikai tiem, kas gribēs uz pirti par atsevišķu maksu ir iespēja (pirts, nakšņošana, vieglas uzkodas). Jelgavā, t.sk. Jelgavas pilī, tajā naktī notiek arī muzeju nakts pasākumi. Info esmu šeit jau iepriekš iemetis , ir arī www. jelgavniekiem.lv
Publicēts: 13.05.09 23:39
 citēt
jurisb:16.maijā Jelgavā konkursiņš, pie tam BEZ maksas. Tikai jāpeiesakās , jāpiedalās un iespēja tikt pie naudas balvām. Jo vairāk dalībnieku jo interesantāk. Un tikai tiem, kas gribēs uz pirti par atsevišķu maksu ir iespēja (pirts, nakšņošana, vieglas uzkodas). Jelgavā, t.sk. Jelgavas pilī, tajā naktī notiek arī muzeju nakts pasākumi. Info esmu šeit jau iepriekš iemetis , ir arī www. jelgavniekiem.lv

Kāpēc atkal visi jaukie pasākumi sakrīt vienā datumā? :face-surprise: 16tajā ir Lutumam izstādes nakts, plus man koncerts klubā Depo. Visādi citādi gribētos šai Jelgavas projektā piedalīties...
Publicēts: 14.05.09 01:03
 citēt
Manā mašīnā brīvo vietu aizņēmis Edvīnsl - bŗivu vietu naf.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11