Ieej googlĒ, izvēlies marku, izvēlies somu, ieliec marku meklētājā , kas ir "salīdzini.lv", un tev uzreiz izmetīs visas vietas, kur vari to nopirkt... bet ko gribi pirkt, jāzin tev pašam iesaku Lowepro Kompu Treker Plus AW ja aparatūras naf tik daudz, paliks vieta aliņiem , un pārnēsajamam 17" arī ir vieta.
precīzāk es iegādajos šādu te somu, un esmu vairak neka apmierinaata vai ieladet vinjaa divas kameras,katrai pa 2 stikli + visadus personigus hlamus. www.kata-bags.com...
es gribu konkreti Lowepro Fastpack 250.. kuru nekur nevar dabuut.. salidzini.lv arii nav.. ja nu vienigi ebay.. shii soma man patiik jo ir ljoti parociga, lai iznemtu fochiku , taa nav jaanem nost no muguras..kompi ar var ielikt.. paskatiisos KATA, taas veel neesmu peetiijis..
emzurka:nezvanīju,bet ja jau pasūta,ta šie jau 2nedēļu laikā dabūn savā noliktavā. :p
nu redz, nevajag apgalvot ja nezini, man vinji teica ka nebuus pieejama shii soma vispaar (tu domaa laikam ka nezinu kaa ar internetu un telefonu apieties)
briedi, katas logo dizainam nav ne vainas, labaks ka, piemeram, caselogic ir toch. + katai tapat ka crumperam ir pluss - nedaudz mazaka atpazistamiba starp urljikiem.
man pasham kata nav vajadziiga, bish perebors ar to aizsardziibu, un bish par daargu. bet somas smukas, jaa.
nespīd nopirkt šet banānu republikā to ko tiešām gribi. tā kā sāc jau čekot eiropas i-bodes. esmu pat sūtījis no ASV slēpošanas jaku, kuru ražo Itālijā. protams, nejēgā pārmaksāju nodokļus, transportu utt., bet nebija nekādi citi varianti ne virtuālajā, ne reālajā vidē. ražot mākam, bet pārdot ne sūda nemākam. ceru, ka krīze tos jampamiņus-ražotājus bik piespiedīs smadzenītes piepūlēt un izveidot vismaz vienu i-veikalu, kur var nopirkt visu ko konkrētais ražotājs ražo. vismaz vienai tādai vietai ir jābūt.