forum.gif
izglītība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / izglītība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.11 15:44 labots
 citēt
dansiga:Voldemorts, beidz teelot fataalistu un ciinies par sevi!!!!! Ja to, ka esi "onkologjiskais" nepaartraukti atkartosi - tad arii aatri aiziesi .... :-(

Paldies - Tev taisnība. Nedaudz psihoju. Vairs neatkārtosies. Vēlreiz - PALDIES ! Par bremzēm!
Publicēts: 03.07.11 15:54
 citēt
Schneider:
chukmasoff:Redzi , jautajums ir tāds ko ar foto esi darijis visus tos 41 gadus, vai bildējis sava prieka pec , tas ir kpo redzi apkārt . radus draugus un citus mājdzīvniekus, vai esi darbojies ka komerciālajā foto ta ari nekomerciālajā konceptuālajā fotojomā.
Kāzas bildēju gadus 25, naudu (honorārus) man par to maksā, ar manām bildēm ir arī ilustrētas gan grāmatas, gan esmu fotografējis reportāžas Dienai, par vietējām avīzēm un pašvaldību mājaslapām nerunājot.
Nu tad kā, būs man no tevis atzinība?:face-wink:

Adzinība jav vajadz''iga pašam priekš pašapliecināšanās vairāk, lai varetu ko darīt un reklamēt vienu vai citu savu darbības jomu, manuprāt Tev nekas netraucē pasniegt meistarklases,tas tikai no paša uzņēmības atkarīgs.
Publicēts: 03.07.11 15:56
 citēt
Friidis:Schneider, pēc chukmassoff kritērijiem Tev nespīd- nav nekā no "nekomerciālās konceptuālās fotojomas" :face-wink:

Visiem diskusijas dalībniekiem - jūsu varianti šitās čigānu valodas frāzes tulkojumam.

Voldemorts: Tikai viens - Tava mazspēja (publicētās bildes) Izsauc dziļu nožēlu. Kā pretandējošu uz terminu "māksla"mūsu mazajā i- telpiņā.Pieņemu, ka neesi pubertātes gados. J atuvāka interese - PM.

Atkal:

Pareizi?

Vispār tev vajadzētu tikt galā ar savu imidžu, vai nu tu esi varonīgais KGB ģenerālis, kas sit bomžus, kuri grib atņemt viņam Nikonu, Buhāras apceļotājs, visu vietējo daiļavu bikini zonu bučotājs un muguru skrāpētājs, vai arī nelaimes čupiņa, kura nēsājas ar savu onkoloģiju kā vista ar olu, cenšoties izsaukt pret ševi žēlumu. Nu nepiestāv tāda uzvedība īstam vīram (ja vien neesi pubertātes gados).
Publicēts: 03.07.11 15:59
 citēt
dansiga:chukamssof, uskolzajesh ...... tas, ko TU PATS meeri - taa ir cita lieta ... davai studijaa citu atziiniibu par Tevi!!!! Pats rakstīji "katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt" - tā ka atbildi par vārdiem ;-ppp;-))))

ieej googlastanē un ieraxti manu niku, tas ir kas internetā redzams, to ko pārdodu arpus interneta no vidējā formāta piemēram netā atrast var gana maz jo neskanēju, bet kopeju pa taisno un ar negatīviem kopā pārdodu klientiem. Cilvēki mīļē , jūs visu foto lietu esat appinuši ar kaut kādu mākslīgi izveidotu auru, gan izglītības jomā gan filozofijas jomā, lielāko ties to dara cilvēki kuriem foto joma ne visai padodas,bet viņi grib to atdzinību, var būt vajag nodarboties ar ko citu ja nepadodas? Nav sarežģītu lietu, ir sarežģīta atieksme un piegājiens pie vienkaršām lietām.
Publicēts: 03.07.11 16:03
 citēt
dansiga:Friidis, GARAAM - chukmasoff atziist TIKAI to foto, par ko maxaa;-ppp;-)

a es nemeklēju neko fotogrāfijā, ka ari necenšos ar to kaut kādus savus bērnības komplexus izskaidrot vai attaisnot, jo man nav komplexu kā tādu un psiholoģiskās dabas jautājumus ari nerisinu, jo tādu man nav, vienīgā depresija kura pa daļai reizēm ietekmē tas ir laikā neieskaitītā nauda no klientiem, bet tas jav vairāk ir tehniskas dabas jautājums, un klientu attieksme pret maxājumiem, ko parasti velk lidz pēdējai dienai, bet tie nav klienti saistīti ar fotolietām.
Publicēts: 03.07.11 16:06
 citēt
chukamsoff, hmmm ... pārvarēju slinkumu un googlee irasktiiju "chukmasoff".. pirmaa lapa neko intesantu neuzrādīja ... tālāk rakties nav en mazākās intereses ..... BET ja jau pats neesi gatavs pastāstīt par to, kas un kā Tevi atzīst - ta tomēr secinu, ka tas viss ir tikai tevis paša iedomās ....
UN - ja to sava teksta otro daļu rakstīji arī man domātu - ŅIFIGA - fotografēju un fotografēšu!!!!!
Publicēts: 03.07.11 16:06
 citēt
Latvijas Keramika arī pārdod māla podus un vāzes, bet atzinību Ženēvas izstādē ir ieguvis Polikarps Čerņavskis.
Publicēts: 03.07.11 16:07
 citēt
chukmasoff, klau - a ko tu savaas mesitarklasees maaci? kaa pelniit naudu? tb kaa uztaisīt labu komercuhu?
Publicēts: 03.07.11 16:12
 citēt
dansiga:chukmasoff, klau - a ko tu savaas mesitarklasees maaci? kaa pelniit naudu? tb kaa uztaisīt labu komercuhu?

Tieši tā ka taisīt to par ko maxā, ka ģenerēt idejas lai nebūtu jaslīgst radošās krīzes depresijas, ka apstrādāt bildes un vēl visu ko citu, rudenī atkal atsāksies jauna meistarklašu sezona, šoreiz pārsvarā rīgā jo ir piemērotas telpas visai darbībai.
Publicēts: 03.07.11 16:17
 citēt
dansiga:chukamsoff, hmmm ... pārvarēju slinkumu un googlee irasktiiju "chukmasoff".. pirmaa lapa neko intesantu neuzrādīja ... tālāk rakties nav en mazākās intereses ..... BET ja jau pats neesi gatavs pastāstīt par to, kas un kā Tevi atzīst - ta tomēr secinu, ka tas viss ir tikai tevis paša iedomās ....
UN - ja to sava teksta otro daļu rakstīji arī man domātu - ŅIFIGA - fotografēju un fotografēšu!!!!!

Nu ko teikt, manas bildes tika pardotas vairākus gadus atpakaļ uz kanādu, ka ari no nules taisiju projektu plakātu "Rīgas durvis" kuru pa šai dienai pārdod gan te pat LV bet lielāko ties arzemēs. Divas pēterburgas foto aģentūras virāku gadu garumā no manis pirka vidējā formāta darbus, šobīd tiek gatavojama atkal viena darbu pakete.Foto atdzinība neaprobežojas ar vairākām personālizstādēm, pārsvarā LV provincēs, un bilžu publicēšanu netā.
Publicēts: 03.07.11 16:27
 citēt
"Foto atdzinība neaprobežojas ar vairākām personālizstādēm, pārsvarā LV provincēs, un bilžu publicēšanu netā. "
N u ja Tu tikai ar šo aprobežotos - tad es ļoti skaļi smietos ;-pppp Bet arī pārējais īpaši nepārliecina "pirka/pērk" .... Pavisam savādi būtu, ja Tavus darbus, strādājot firmā uz pasūtījumu, un nepirktu .... Bet vai ... Tādi vispārīgi teksti ... Nu ok ok - Rīgas durvis bija labas ..... BET VĒL!?!? Ar vienu projektu par maz! Un - ja es pareizi sapratu, tad tu ar foto nopelni kaut kādus 400 ls mēnesī .... Tā nav nekāda atzinība, bet gan just izdzīvošana ... ;-(
Publicēts: 03.07.11 16:39
 citēt
Artūr,da ko te taisnojies..Dansigai garlaicīgi un ta velk Tevi uz kārā zoba..:face-grin:

Dansiga,ja interesanti,ko ta nepiesakies uz Chukmasoff meistarklasēm..i redzēsi ko māca..nežņaudzies..:face-grin:
Un vispār,svētdienas dienā dārzs naf jāravē.. un gurķi jālaista,a? Vismaz lietderīgi un veselīgi..:face-grin:
Publicēts: 03.07.11 16:43
 citēt
meduslacis, nu jaa - neteiksim ka garalciigi bet ir daudz briiva laika - beidzot viena no retajaam sveetdienaam, kad darbi nespiezh uz smadzeneem ;_)))) A par meistarklasi ... nu nez ... neesmu parliecinaata, ka man par to buutu veerta teereet naudu .... man jau pietikās ar fotoaparaata tiiriishanu ;-ppp;-)

Dārzs!?!?!?? Haaa - esmu atraveejusies pietiekami - tagad to dara meitaas ar savaam otrajaam p useem ;_))))
Publicēts: 03.07.11 16:44
 citēt
Schneider:

Vispār tev vajadzētu tikt galā ar savu imidžu, vai nu tu esi varonīgais KGB ģenerālis, kas sit bomžus, kuri grib atņemt viņam Nikonu, Buhāras apceļotājs, visu vietējo daiļavu bikini zonu bučotājs un muguru skrāpētājs, vai arī nelaimes čupiņa, kura nēsājas ar savu onkoloģiju kā vista ar olu, cenšoties izsaukt pret ševi žēlumu. Nu nepiestāv tāda uzvedība īstam vīram (ja vien neesi pubertātes gados).

yooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! labssssss!!!!!!!!!!!
Publicēts: 03.07.11 16:49
 citēt
dansiga:"Foto atdzinība neaprobežojas ar vairākām personālizstādēm, pārsvarā LV provincēs, un bilžu publicēšanu netā. "
N u ja Tu tikai ar šo aprobežotos - tad es ļoti skaļi smietos ;-pppp Bet arī pārējais īpaši nepārliecina "pirka/pērk" .... Pavisam savādi būtu, ja Tavus darbus, strādājot firmā uz pasūtījumu, un nepirktu .... Bet vai ... Tādi vispārīgi teksti ... Nu ok ok - Rīgas durvis bija labas ..... BET VĒL!?!? Ar vienu projektu par maz! Un - ja es pareizi sapratu, tad tu ar foto nopelni kaut kādus 400 ls mēnesī .... Tā nav nekāda atzinība, bet gan just izdzīvošana ... ;-(

Es ne tikai ar foto ņemos to ko nopelnu ar foto mēnesī tas ir tekučka , visādu štruntu bildēšana, vis pārejais nav alga bet honorāri, protams ne katru mēnesi. :face-smile:
Publicēts: 03.07.11 16:52
 citēt
Ok - viss skaidrs ar Tevi :-) Ja honorāri ir "от времени до времени" - tad tas nav nekas nopietns .....
Publicēts: 03.07.11 16:58 labots
 citēt
dansiga:Ok - viss skaidrs ar Tevi :-) Ja honorāri ir "от времени до времени" - tad tas nav nekas nopietns .....

honorārus nopelnīt nevar katru mēnesi, jo projektiem aiziet aptuveni 3 mēneši laika, un tas ir daudz nopietnāk par algām ko var saņemt. konkreti regulārus honorārus neviens mākslinieks pat nesaņem, bet no tiem dzīvo.
Publicēts: 03.07.11 17:02
 citēt
ja taisa tikai VIENU projektu - tad dabiski, ka saņems naudu pēc pusgada ( labi ja) .... bet ja projekti ir vairāki - tad jau naudiņa ieripo biežāk... Tātad secinājums - Tev ir tikai VIENS ejošs projkets ;-pppp .... Tu man ar šito nepūderē smadzenes - ļoti labi zinu, ko nozīmē projekti un kā ienākās nauda ;_))))))
Publicēts: 03.07.11 17:10
 citēt
chukmasoff:
dansiga:Friidis, GARAAM - chukmasoff atziist TIKAI to foto, par ko maxaa;-ppp;-)

a es nemeklēju neko fotogrāfijā, ka ari necenšos ar to kaut kādus savus bērnības komplexus izskaidrot vai attaisnot, jo man nav komplexu kā tādu un psiholoģiskās dabas jautājumus ari nerisinu, jo tādu man nav,

nav taisnība. Ir. Un ir visiem. Citiem slēptāki, citiem izteiktāki. Citādi tu būtu kiborgs, bez jebkādām psiholoģiskām izpaiusmēm.
Arī alkoholiķi neatzīst, ka ir alkoholiķi.
Tavu lielību nevar nepamanīt, ja kas. (arī komplekss :) )
Un ne jau visi, kas kaut ko no safotografētā pārdod, (vai kā pareizi izteicās Dansiga - iespējams, tu vienkārši darba ietvaros pardod savu darbu - tas jau nav nekāds talants) ir ūber fotogrāfi, bet pāriejie nekas, neko nejēdz utt... Arī amatierisms var pastāvēt ļoti labā līmenī un dažs labs amatieris foto saprašanas jomā krietni sit pušu kādu profesionāli - tas tak visiem skaidrs.
Publicēts: 03.07.11 17:12
 citēt
A zinat kas ir?Jūs visi esat stipri pieķērušies fotogrāfijai,jums tā ir ļoti svarīga lieta utt.Bet pārējā sabiedrībā fotogrāfa amats ir gauži neprestižš,nu tas pats kas skolotājs jeb lūzeris citiem vārdiem.Katrā ziņā ne augstāk par kvalificētu galdnieku vai automehāniķi servisā(kas pats par sevi nav nekas nicināms vai peļams).Un līdz ar to fotogrāfs ieņem attiecīgu vietu uz t.s. sociālajām kāpnēm-kaut kur ap vidu vai pat drusku zemāk.Un tur uz fanu pūļiem un milzu slavu var nesapņot.Tā mitinās krietni vien augstāk-tur pie dziedātājiem,sportistiem,juristiem,ķirurgiem,ekonomistiem,aktieriem un citiem politiķiem.:face-wink:Arī naudas tur augšā vienmēr būs vairāk.Lai kādas te pasaciņas kurš foto biznesa gigants un mākslinieks arī nestāstītu.:face-wink:Un ar pašslavināšanos FB te nebūs līdzēts!Vai nu samierinieties vai arī meklējiet citu,prestižāku nodarbi,kur gan slava gan nauda jūs gaida!Sorry,negribēju nevienu apvainot,bet nelolojiet naivas ilūzijas!
Publicēts: 03.07.11 17:15
 citēt
viecha:A zinat kas ir?Jūs visi esat stipri pieķērušies fotogrāfijai,jums tā ir ļoti svarīga lieta utt.Bet pārējā sabiedrībā fotogrāfa amats ir gauži neprestižš,nu tas pats kas skolotājs jeb lūzeris citiem vārdiem.Katrā ziņā ne augstāk par kvalificētu galdnieku vai automehāniķi servisā(kas pats par sevi nav nekas nicināms vai peļams).Un līdz ar to fotogrāfs ieņem attiecīgu vietu uz t.s. sociālajām kāpnēm-kaut kur ap vidu vai pat drusku zemāk.Un tur uz fanu pūļiem un milzu slavu var nesapņot.Tā mitinās krietni vien augstāk-tur pie dziedātājiem,sportistiem,juristiem,ķirurgiem,ekonomistiem,aktieriem un citiem politiķiem.:face-wink:Arī naudas tur augšā vienmēr būs vairāk.Lai kādas te pasaciņas kurš foto biznesa gigants un mākslinieks arī nestāstītu.:face-wink:Un ar pašslavināšanos FB te nebūs līdzēts!Vai nu samierinieties vai arī meklējiet citu,prestižāku nodarbi,kur gan slava gan nauda jūs gaida!Sorry,negribēju nevienu apvainot,bet nelolojiet naivas ilūzijas!

Tu jav nemaz nezini, es vēl par daudzko runāju dažos sex portālos un ari mediķu genikologu saitā iekomentēju, un vēl astro un kodolfiziķos apgrozos, ta ka fotogrāfija ir tikai viena no lietam kur pļāpājos no gara laika :D
Publicēts: 03.07.11 17:17
 citēt
Bet kad tas kļūst par apsēstību, tad jāgriežas pie mediķiem psihiatriem...
Publicēts: 03.07.11 17:19
 citēt
viecha, nuu - es toch esmu piekjeerusies fotograafijai - bet lai aizpildiitu no darba briivo laiku ;-) Man patīk ar TO nodarboties un ja gada laikā es vēl atpelnu pričendāļos ieguldīto naudu - a ko vairaak man vajag?;_)))
Publicēts: 03.07.11 17:19
 citēt
Schneider:Bet kad tas kļūst par apsēstību, tad jāgriežas pie mediķiem psihiatriem...

Vairs nepalīdz pat cikladols:D
Publicēts: 03.07.11 17:20
 citēt
papeetīiju bishk - CIK foto portaalos ir chukmasoff ...... Pa kuru laiku Tu radi tos shedevrus?!?!?!
Publicēts: 03.07.11 17:32
 citēt
viecha:A zinat kas ir?Jūs visi esat stipri pieķērušies fotogrāfijai,jums tā ir ļoti svarīga lieta utt.Bet pārējā sabiedrībā fotogrāfa amats ir gauži neprestižš,nu tas pats kas skolotājs jeb lūzeris citiem vārdiem.Katrā ziņā ne augstāk par kvalificētu galdnieku vai automehāniķi servisā(kas pats par sevi nav nekas nicināms vai peļams).Un līdz ar to fotogrāfs ieņem attiecīgu vietu uz t.s. sociālajām kāpnēm-kaut kur ap vidu vai pat drusku zemāk.Un tur uz fanu pūļiem un milzu slavu var nesapņot.Tā mitinās krietni vien augstāk-tur pie dziedātājiem,sportistiem,juristiem,ķirurgiem,ekonomistiem,aktieriem un citiem politiķiem.:face-wink:Arī naudas tur augšā vienmēr būs vairāk.Lai kādas te pasaciņas kurš foto biznesa gigants un mākslinieks arī nestāstītu.:face-wink:Un ar pašslavināšanos FB te nebūs līdzēts!Vai nu samierinieties vai arī meklējiet citu,prestižāku nodarbi,kur gan slava gan nauda jūs gaida!Sorry,negribēju nevienu apvainot,bet nelolojiet naivas ilūzijas!

nauda augšā būs vairāk, loģiski, un viss pārējais arī, tak jau problēmas nav līdz augšai tikt, problēma ir augšā noturēties... ja izvērtē vaļasprieka un pakāpiena attiecības, tad pa vidu nav nemaz tik slikti ;)
Publicēts: 03.07.11 17:45
 citēt
dansiga:viecha, nuu - es toch esmu piekjeerusies fotograafijai - bet lai aizpildiitu no darba briivo laiku ;-) Man patīk ar TO nodarboties un ja gada laikā es vēl atpelnu pričendāļos ieguldīto naudu - a ko vairaak man vajag?;_)))

Vai ta es ko?Man arī patīk pabildēt savam priekam.Naudu gan nepelnu ar to.Un nemaz negribu.Es vairāk domāju tos,kuriem foto ir bezmaz vai visa dzīve.Redzēji tās diskusijas,kas bija Dienā?Znotiņš tur fīrēja...Taisni vai žēl skatīties uz nabaga Mihailovski...kā valsts nerūpējas par viņa pasaules līmeņa mantojumu...ir jau tur sava taisnība,bet pamats ir tas ko teicu-nu nav fotogrāfēšana prestiža sabiedrības(nevis valdības)acīs!
Publicēts: 03.07.11 17:54
 citēt
dansiga:papeetīiju bishk - CIK foto portaalos ir chukmasoff ...... Pa kuru laiku Tu radi tos shedevrus?!?!?!

Es pat nezinu cik portālos chukmasoff ir reģistrēts, un es pats tajos bildes nelieku, bet to visu pasākumu dara pavisam cits cilvēks, tapec ari tajos saitos nav no manas puses ne kādu komentu vai citu autoru vērtējumu, tur darbojas cits cilvēks manā vardā un es tikai pa reizei ieskatos kad man linkus nomet.
Publicēts: 03.07.11 17:56
 citēt
Fotogrāfs labākajā gadījumā (arī ja ir izglītots) ir amatnieks, kuru kāds algo noteiktam mērķim.

Ko algo fotogrāfs?:)
Publicēts: 03.07.11 18:06
 citēt
Droperidol:Fotogrāfs labākajā gadījumā (arī ja ir izglītots) ir amatnieks, kuru kāds algo noteiktam mērķim.

Ko algo fotogrāfs?:)

es nevienu nealgoju personīgi jo man nav par ko algot, Chukmasoff ir uzņēmums, kurš pēc līguma ar mani izmanto šo nosaukumu, zem tā z;imola strādā vairāki cilvēki kuri ir padoti fīrmas īpašniekam, šajā pasākumā esmu viens no fotogrāfiem, un fīrma nodarbojas ne tikai ar fotogrāfiju, bet pārsvarā ar visāda veida reklāmas veidošanu un reklāmas dizainu ko veic profesionāli mākslinieki un dizaineri.
Publicēts: 03.07.11 18:32
 citēt
chukmasoff:

Tu jav nemaz nezini, es vēl par daudzko runāju dažos sex portālos un ari mediķu genikologu saitā iekomentēju, un vēl astro un kodolfiziķos apgrozos, ta ka fotogrāfija ir tikai viena no lietam kur pļāpājos no gara laika :D
'Par mediķiem patika ! Bija termins - sanķehņiik - ginekolog.RU, 60 - tie. Atšifrējums - vai nav vienalga, ko tīrīt..
Publicēts: 03.07.11 18:38
 citēt
Schneider:
Friidis:Schneider, pēc chukmassoff kritērijiem Tev nespīd- nav nekā no "nekomerciālās konceptuālās fotojomas" :face-wink:

Visiem diskusijas dalībniekiem - jūsu varianti šitās čigānu valodas frāzes tulkojumam.

Voldemorts: Tikai viens - Tava mazspēja (publicētās bildes) Izsauc dziļu nožēlu. Kā pretandējošu uz terminu "māksla"mūsu mazajā i- telpiņā.Pieņemu, ka neesi pubertātes gados. J atuvāka interese - PM.

Atkal:

Pareizi Nedari neko. neko, nespriedelē. Tikai paska ties sava/ mūsu bildes, Lai dod dDevs Tev vispār līdz maniem gadiem nodzīvot Dievu neizaicini...

Publicēts: 03.07.11 18:52
 citēt
Dievu pēc Vecās Derības sauca Jahve vai Cebaots, bet nu redzu, ka ir vēl trešais vārds - Voldemorts, ja jau strīdēties ar viņu nozīmē izaicināt Dievu.
Publicēts: 03.07.11 19:25 labots
 citēt
Maris444:Pacelšu tematu.
Kāds no šejieniešiem ir mācījies B. Mageles starptautiskajā stilistu skolā? Kādas atsauksmes?
Biju uz atvērto durvju dienu, izklausījās jau labi, it kā esot vienīgā izglītības iestāde LV, kur akreditētā mācību programmā var apgūt profesiju "fotogrāfs"...

Mageles skola ka parasti krampjaini liek batonus:):) Isteniba ir ta ka vinja ir VIENĪGĀ PAR NAUDU , tiesji to po pasju diplomu tikai PAR BRĪVU tev iedos "Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola" Rīgā Juglā Ūbeles iela 22 , Juglas ezera krastā , pietam vēl ja labi uzvedīsies stipendiju maksās. Atšķirība tā ka t;a ir VALSTS SKOLA diploms tiejsi tads pats IZMA ka Mageles skolai tacju VALSTS skolai ir bišķi augstāks statuss neka "Kautkādiem kursiņiem" , PRAKTISKI ne vienā ne otrā nekas pārāk noderīgs netiek mācīts ne par TAVU naudu ne par VALSTS stipendiju taču papirs NODER , man piemeram tas Vacija un velak ari citur bez problemam nodereja ka PAMATS dalībai konkursos un izglītibas papaildinšānai jau auxstākā līmenī. Macities ir verts tur kur pasniedz labi profesionali specialaisti VISUR pa bišķim , VIENLIDZ LABI pat vienkaršu arodu Latvija nemaca nekur , ari Arzemes ļoti nedaiudz vietas. LABI māca par LABU NAUDU foto ir gana populara lieta pietam ari visai normals bizness caur ko MACIBAS KARTIGI MAKSA ja laba limeni. Viduveji un leti var macities daudzkur Danija , Niderlande , Vacija , Francija , vispeidzot Anglija , isteniba Anglija ir pedeja vieta kur jabrauc jo tur LABI makasa DARGI un musejiem nav pieejams , bet tas kas pieejams ir "Viduvejs sudss" , piema ja grib foto macities loti nopietni SAKUMA iesaku apsolvet kadu Makslas Akademiju un tad doties uz KARTIGU foto skolu kautkur Rietumos tad ajau var macities ari UK bet maksa tas gana dargi..

Ka pareizi saka Droperidol , Foto pirmkart ir AMATS , visai daudzpusigas tehnalogiskas iemanjas prasosj PROFESIONALS ARODS , amatniecibas razjosjanas nozare . Gluzji tapat ka piemeram "Metalmakslinieks" sava pamata ka amatniekam jabut labam "Metalgriezejs , metinatajs , viroptajs utt" utt. Tapat ari la butu gana labs fotografs pietiekama limeni japarvalda divas lietas "Tehnisko tehnaloģiskos paņemienus + Radošos makslas pamatprincipus" tikai tad var but NORMALS fotografs , biezji vien var sastapt cilvekus kuri lielas ka esot "Fotografs" bet skaidri var redzet ka LIELAKAIS ko vins spej ir "Parvaldit tehniku" pilnigi neko nesajedzot ne no kompozicijas ne krasam nespejot neko IZDOMAT ko ar sjo tehniku iesakts un OTRA galejiba buddams cilveks ar radosju garu un skatijumu APSALUTI neko nespej uztasit NORMALI jo neko nesaprot no tehnikas un apstrades un tehnaloģiskajam prasibam lai ta sko vins tasa BUTU KAUTKUR IZMANTOJAMS :):)
Publicēts: 03.07.11 19:33
 citēt
Lunis:
Kāds no šejieniešiem ir mācījies B. Mageles starptautiskajā stilistu skolā? Kādas atsauksmes?
Biju uz atvērto durvju dienu, izklausījās jau labi, it kā esot vienīgā izglītības iestāde LV, kur akreditētā mācību programmā var apgūt profesiju "fotogrāfs"...

Mageles skola ka parasti krampjaini liek batonus:):) Isteniba ir ta ka vinja ir VIENĪGĀ PAR NAUDU , tiesji to po pasju diplomu tikai PAR BRĪVU tev iedos "Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola" Rīgā Juglā Ūbeles iela 22 , Juglas ezera krastā , pietam vēl ja labi uzvedīsies stipendiju maksās. Atšķirība tā ka t;a ir VALSTS SKOLA diploms tiejsi tads pats IZMA ka Mageles skolai tacju VALSTS skolai ir bišķi augstāks statuss neka "Kautkādiem kursiņiem" , PRAKTISKI ne vienā ne otrā nekas pārāk noderīgs netiek mācīts ne par TAVU naudu ne par VALSTS stipendiju taču papirs NODER , man piemeram tas Vacija un velak ari citur bez problemam nodereja ka PAMATS dalībai konkursos un izglītibas papaildinšānai jau auxstākā līmenī. Macities ir verts tur kur pasniedz labi profesionali specialaisti VISUR pa bišķim , VIENLIDZ LABI pat vienkaršu arodu Latvija nemaca nekur , ari Arzemes ļoti nedaiudz vietas. LABI māca par LABU NAUDU foto ir gana populara lieta pietam ari visai normals bizness caur ko MACIBAS KARTIGI MAKSA ja laba limeni. Viduveji un leti var macities daudzkur Danija , Niderlande , Vacija , Francija , vispeidzot Anglija , isteniba Anglija ir pedeja vieta kur jabrauc jo tur LABI makasa DARGI un musejiem nav pieejams , bet tas kas pieejams ir "Viduvejs sudss" , piema ja grib foto macities loti nopietni SAKUMA iesaku apsolvet kadu Makslas Akademiju un tad doties uz KARTIGU foto skolu kautkur Rietumos tad ajau var macities ari UK bet maksa tas gana dargi..

Luni,profenē pamatus gan iemāca,ja vien pašam ir vēlme mācīties...a bez pamatzināšanām laisties uz ārzemēm ācīties un domāt-nu tik būs..da nebūs..bez priekšzināšanām ..da kam Tu esi vajadzīgs..
Publicēts: 03.07.11 19:37
 citēt
Schneider:Dievu pēc Vecās Derības sauca Jahve vai Cebaots, bet nu redzu, ka ir vēl trešais vārds - Voldemorts, ja jau strīdēties ar viņu nozīmē izaicināt Dievu.

Miers.
Publicēts: 04.07.11 17:58
 citēt
Voldemorts:Nu āda tur izaugsme manos 67- os
a par ko ne.
avotins:a Tev tiešām nav ienācis prātā, ka izņēmumi tikai apstiprina likumsakarības?

to tie izņēmumi nedara vis. tikai pierāda, ka likums neprecīzi formulēts. :grimace:
f-foto:Ielas slaucīt, protams, var iemācīties pats, bez skolotāja.

vēl šo to. :amazing:
Publicēts: 04.07.11 18:15
 citēt
Schneider: Friidis:
Schneider, pēc chukmassoff kritērijiem Tev nespīd- nav nekā no "nekomerciālās konceptuālās fotojomas"

es pasēju
Publicēts: 04.07.11 18:26
 citēt
Lunis:

Ka pareizi saka Droperidol , Foto pirmkart ir AMATS , visai daudzpusigas tehnalogiskas iemanjas prasosj PROFESIONALS ARODS , amatniecibas razjosjanas nozare . Gluzji tapat ka piemeram "Metalmakslinieks" sava pamata ka amatniekam jabut labam "Metalgriezejs , metinatajs , viroptajs utt" utt. Tapat ari la butu gana labs fotografs pietiekama limeni japarvalda divas lietas "Tehnisko tehnaloģiskos paņemienus + Radošos makslas pamatprincipus" tikai tad var but NORMALS fotografs , biezji vien var sastapt cilvekus kuri lielas ka esot "Fotografs" bet skaidri var redzet ka LIELAKAIS ko vins spej ir "Parvaldit tehniku" pilnigi neko nesajedzot ne no kompozicijas ne krasam nespejot neko IZDOMAT ko ar sjo tehniku iesakts un OTRA galejiba buddams cilveks ar radosju garu un skatijumu APSALUTI neko nespej uztasit NORMALI jo neko nesaprot no tehnikas un apstrades un tehnaloģiskajam prasibam lai ta sko vins tasa BUTU KAUTKUR IZMANTOJAMS :):)

Nu vidusskolā diez vai mani par valsts līdzekļiem vēlreiz mācīs, turklāt ar augstākās izglītības diplomu :)
Foto man ir vaļasprieks, biju fotoakadēmijas kursos, tur likās mazliet pa nenopietnu, ārzemēs lielu naudu arī nemaksāšu, tik nopietni man tas nav, gribējās kko pa vidam....
Bet te jau cilvēkiem uzreiz augsts domas lidojums :)
Publicēts: 04.07.11 19:10
 citēt
Maris:es pasēju

Es pamēģināšu:
"Neko merciālā" - bez mērces
"Kon ceptuālā" - krievu-latviešu kopvalodas vārds, apzīmē ceptu zirga gaļu
"Foto joma" - tur viss skaidrs.

Tātad: Gaļas ēdiens tatāru gaumē bez liekām kalorijām, ar ko baro fotogrāfus Jūrmalā Jomas ielas svētkos.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas