forum.gif
izglītība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / izglītība
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.09 11:32
 citēt
Gribēju uzzināt, vai kāds nav ieguvis profesionālu fotogrāfa izglītību? ( meklēju gan Latvijā, gan ārzemēs)
pagaidām viss pievilcīgākais liekas NYIP - Ņujorkas fotogrāfijas institūts.

www.nyip.com...

Kādi ieteikumi, pieredze? :face-wink:
Publicēts: 09.04.09 11:40
 citēt
No ārzemēm vari aplūkot vēl Sanfrancisko mākslas akadēmiju bet nu cena Bakalauram + Kojām ir stipri šerpa. beidzot skolu būs tev liels hipotekārais kredīts uz pleciem.
Var dabūt kkādu papīru 34 arodenē.
Paziņa beidza šo te iestādi: www.fotoskola.lv . Par saņemtajām zināšanām nesūdzas.
Vēl itka SPPA veras vaļā bakalaurs fotogrāfam ( izskatās ka vienigais LV ) bet no tās mācību iestādes vēlos labāk tevi atturēt. Skolas īpašnieks pārāk daudz iejaucas mācību procesā.
Publicēts: 11.04.09 23:51
 citēt
Kads var kko komentet par EU esosajam skolam un programmam?
Publicēts: 13.04.09 23:28
 citēt
34 ptv neiesaku

"ārzemēs" pajautā kādam kas ir mācījies :

Iveta Vaivode

Jāinis Mednis

Ivars Grāvlejs
Publicēts: 02.07.11 14:01 labots
 citēt
Pacelšu tematu.
Kāds no šejieniešiem ir mācījies B. Mageles starptautiskajā stilistu skolā? Kādas atsauksmes?
Biju uz atvērto durvju dienu, izklausījās jau labi, it kā esot vienīgā izglītības iestāde LV, kur akreditētā mācību programmā var apgūt profesiju "fotogrāfs"...
Publicēts: 02.07.11 14:08
 citēt
Maris444:Pacelšu tematu.
Kāds no šejieniešiem ir mācījies B. Mageles starptautiskajā stilistu skolā? Kādas atsauksmes?
Biju uz atvērto durvju dienu, izklausījās jau labi, it kā esot vienīgā izglītības iestāde LV, kur akreditētā mācību programmā var apgūt profesiju "fotogrāfs"...

ja naudiņas daudz - uz priekšu.

Kas attiecas uz NYIP (new york institute of photography), neskaitot to, ka tur mācījies W. Eugene Smith, nekas labs nav sakāms. Ja ir interese, varu nosūtīt vecos viņu materiālus (no kuriem, tik pišķīt apgreidotākiem māca joprojām). NYIP der tad, ja gribas foršu papīru, ko studijā pie sienas uzlikt, bet pēc idejas tādi paši iesācēju kursi vien ir.
Publicēts: 02.07.11 14:50
 citēt
34 ptv frends pameta, kad konstatēja, ka reizi nedēļā a mani pabazārējot vairāk ko saimniecībā noderīgu uzzina. :amazing:
Publicēts: 02.07.11 14:53
 citēt
Par Mageles skolu - izpalīdzēju čomam ar šādu tādu info, un secināju ka ļooooti lielāko daļu pats jau sajēdzu no ta visa....
Publicēts: 02.07.11 15:45 labots
 citēt
LV nav un nekad nav bijis nekas vairāk kā teh puse un arī tā mūžīgi kavē proporcionāli, *pasniedzēju*, kuri paši ir autodidakti, interešu svārstībām

attēla uzbūvi LV fotoskolās nemāca
Publicēts: 02.07.11 18:12
 citēt
academ photo. com Https:/Webgate.epa. eu
Anatoly maltsevev,
Pēterburga.
Publicēts: 02.07.11 19:04
 citēt
avotins:
Maris444:Pacelšu tematu.

ja naudiņas daudz - uz priekšu.

Kas attiecas uz NYIP (new york institute of photography), neskaitot to, ka tur mācījies W. Eugene Smith, nekas labs nav sakāms. Ja ir interese, varu nosūtīt vecos viņu materiālus (no kuriem, tik pišķīt apgreidotākiem māca joprojām). NYIP der tad, ja gribas foršu papīru, ko studijā pie sienas uzlikt, bet pēc idejas tādi paši iesācēju kursi vien ir.
Mok man arī vari atsūtīt?
Publicēts: 02.07.11 23:13
 citēt
lūdzu
Publicēts: 02.07.11 23:17
 citēt
Voldemorts:academ photo. com Https:/Webgate.epa. eu
Anatoly maltsevev,
Pēterburga.

kas tas par Toļiku Maļcevu - vienpersonisks universitātes aizstājējs?
Publicēts: 03.07.11 10:35
 citēt
Maris:
Voldemorts:academ photo. com Https:/Webgate.epa. eu
Anatoly maltsevev,
Pēterburga.

kas tas par Toļiku Maļcevu - vienpersonisks universitātes aizstājējs?

Nē, tur strādā augstas klases pasniedzēju komanda . Anatolijs strādā EPA, Ņujorka. Divas Pasules Grand PRI, karstie punkti. Mūsu dīķītī tādu talantu nav. Sevišķi patika reporti no Pekinas Olimpiskajām un daiļslidošanas bildes.
Nu, pieņemu, ka prasti apcelies _ Tante Gugle taču ir pieejama.
Vēl labāk- klātienē - Meistarstundas abās pēdējās Art Camp.
Jā, vēl - uzklikšķini PN Dansiga, pieļauju, ka 100% apstiprinās manu ideju.
Nav mūsu dīķīti tādu....
Publicēts: 03.07.11 10:43
 citēt
Maris:kas tas par Toļiku Maļcevu - vienpersonisks universitātes aizstājējs?

Tā ir reliģija, ne tikai universitātes, bet arī Tā Kunga, Allaha, Pērkontēva, Lielā Gara Manitū un pat Ktulhu vienpersonisks aizstājējs...
Publicēts: 03.07.11 10:52
 citēt
Schneider:
Maris:kas tas par Toļiku Maļcevu - vienpersonisks universitātes aizstājējs?

Tā ir reliģija, ne tikai universitātes, bet arī Tā Kunga, Allaha, Pērkontēva, Lielā Gara Manitū un pat Ktulhu vienpersonisks aizstājējs...

Kad varēsi dot rezultātu 1/100 daļu no Anatolija sniegtā - bildēs - tad runāsim.
Publicēts: 03.07.11 11:02
 citēt
Un ko tu esi no viņa guvis savās bildēs, ka jūties tiesīgs vērtēt viņa attiecību pret mani?
Es tik pamanīju, ka kārtējās delīrija lēkmes laikā esi piekleķerējis visus forumus ar viņa darbu Čečņā, nezin vai tas liecina par cieņu pret viņu no tavas puses.
Publicēts: 03.07.11 12:07
 citēt
neapceļos vis - autodidaktu komerciālais vodka/šašlik tuss artcamp ar Feģinu (kundze kas kāpj uz poda ar kājām un manierīgi kadrē arkitektūras detaļas rombā) priekšgalā ar IZGLĪTĪBU nav saistīts

MEISTARKLASES vecīt ir divgadīgas (mākslas augstskolā 5-6 gads, kad bakalaurs attiecīgajā nozarē jau ķešā) ne resnvēderu komercdrope jūrmalā.
Publicēts: 03.07.11 12:46
 citēt
Maris:neapceļos vis - autodidaktu komerciālais vodka/šašlik tuss artcamp ar Feģinu (kundze kas kāpj uz poda ar kājām un manierīgi kadrē arkitektūras detaļas rombā) priekšgalā ar IZGLĪTĪBU nav saistīts

MEISTARKLASES vecīt ir divgadīgas (mākslas augstskolā 5-6 gads, kad bakalaurs attiecīgajā nozarē jau ķešā) ne resnvēderu komercdrope jūrmalā.

Nu meistarklase protams nav drope pie ūdeņiem, bet mākslas izglītība lai vadītu un organizētu meistarklases nav vajadzīga, pietiekami daudz ir nopietnu fotogrāfu kuriem nebūt nav ne kādas mākslas izglītības un vada nopietnas meistarklases. Redz tas vis jav grauž tiem kuri to mākslas izglītību un entās fotoskolas igājuši un tāpat nifiga nesanāk ne bildēt ne taisīt meistarklases. Paskaties uz A.Razumovski, džekam karaskola aiz muguras, bijušais kara mediķis desantnieks, un gan bildē labi gan meistarklases pasniedz augstā līmenī, un sāka ta pa nopietno bildēt gadus 5 atpakaļ.
Publicēts: 03.07.11 13:01
 citēt
chukmasoff:
Maris:neapceļos vis - autodidaktu komerciālais vodka/šašlik tuss artcamp ar Feģinu (kundze kas kāpj uz poda ar kājām un manierīgi kadrē arkitektūras detaļas rombā) priekšgalā ar IZGLĪTĪBU nav saistīts

Nu meistarklase protams nav drope pie ūdeņiem, bet mākslas izglītība lai vadītu un organizētu meistarklases nav vajadzīga, pietiekami daudz ir nopietnu fotogrāfu kuriem nebūt nav ne kādas mākslas izglītības un vada nopietnas meistarklases. Redz tas vis jav grauž tiem kuri to mākslas izglītību un entās fotoskolas igājuši un tāpat nifiga nesanāk ne bildēt ne taisīt meistarklases. Paskaties uz A.Razumovski, džekam karaskola aiz muguras, bijušais kara mediķis desantnieks, un gan bildē labi gan meistarklases pasniedz augstā līmenī, un sāka ta pa nopietno bildēt gadus 5 atpakaļ.

a Tev tiešām nav ienācis prātā, ka izņēmumi tikai apstiprina likumsakarības? Iedomājies, ka te katrs, kuram bildēšanas stāžs virs 5 gadiem, ar tekstu, na*uj izglītību, rīkos meistarklases? vot i tad atsijā.
Publicēts: 03.07.11 13:35
 citēt
avotins:
chukmasoff:

a Tev tiešām nav ienācis prātā, ka izņēmumi tikai apstiprina likumsakarības? Iedomājies, ka te katrs, kuram bildēšanas stāžs virs 5 gadiem, ar tekstu, na*uj izglītību, rīkos meistarklases? vot i tad atsijā.

Es ap 10 gadiem rīkoju meistarklases, un man ari nav nekādas mākslinieciskās izglūitības , un ari fotogrāfijā esmu apmeklejis foto pulcinu kadas 3 reizes, un dažus fotožurnalistikas seminārus pie MGU Maskavā 90 sākumā. Bet tas nenozīmē ka meistarklases ir štruntīgas, jo cilvēki piesakās un nāk jav 10 gadus.
Publicēts: 03.07.11 13:37
 citēt
a Tev tiešām nav ienācis prātā, ka izņēmumi tikai apstiprina likumsakarības?
Publicēts: 03.07.11 14:47
 citēt
avotins:a Tev tiešām nav ienācis prātā, ka izņēmumi tikai apstiprina likumsakarības?

Grūti teikt vai tie ir izņēmumi.
Publicēts: 03.07.11 14:50
 citēt
Iedomājies, ka te katrs, kuram bildēšanas stāžs virs 5 gadiem, ar tekstu, na*uj izglītību, rīkos meistarklases? vot i tad atsijā.
Publicēts: 03.07.11 14:52 labots
 citēt
chukmasoff:

Es ap 10 gadiem rīkoju meistarklases, un man ari nav nekādas mākslinieciskās izglūitības , un ari fotogrāfijā esmu apmeklejis foto pulcinu kadas 3 reizes, un dažus fotožurnalistikas seminārus pie MGU Maskavā 90 sākumā. Bet tas nenozīmē ka meistarklases ir štruntīgas, jo cilvēki piesakās un nāk jav 10 gadus.

Nekā personīga, bet meistarklase nav skolas fotopulciņš. Manuprāt, lai rīkotu meistarklasi, pasniedzējam vajadzētu būt pietiekami slavenam un nopelniem bagātam fotomāksliniekam, nevis vienam no daudziem fotoamatniekiem...:face-wink:
Publicēts: 03.07.11 14:56
 citēt
Razumovskis toties ir individuaali maaciijies pie maaksliniekiem!
Publicēts: 03.07.11 15:00 labots
 citēt
Friidis:
chukmasoff:

Nekā personīga, bet meistarklase nav skolas fotopulciņš. Manuprāt, lai rīkotu meistarklasi, pasniedzējam vajadzētu būt pietiekami slavenam un nopelniem bagātam fotomāksliniekam, nevis vienam no daudziem fotoamatniekiem...:face-wink:

Nu par slavenumu nezinu, ja cilvēki nāk uz meistarklasēm tad laikam jav kaut ko grib iemācīties, redzi nav jav nekas tāds īpaš tajā visā, katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt, jo dalās ar savu filozofiju un iemaņām. Meistarklase nav fotokursi kuros kāds māca foto pamatus, bet parāda to ko pats zin citiem kuri grib to apgūt, un nav tam nozīmes cik ir bijis izstādes vai atzinības uz slavas kāpnēm. Cilvēki redz ko ir taisijis meistarklašu vadītājs un ja viņiem tas interese tad ari nāk.

Un starp citu tie ar pelniem bagātie dzen visu vienā savā stilā lielāko ties, un var iemācīt tika ivienu virzienu, bet lai sauktos par meistaru, japrot nobildēt gan reportāžu, gan komercbildi , gan plikus pupus tā la tas būtu interesanti.
Publicēts: 03.07.11 15:03
 citēt
"katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt"

Chukmasoff, pastaatsi par tevis ieguuto atziniibu!
Publicēts: 03.07.11 15:06
 citēt
dansiga:"katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt"

Es savu atdzinību mēruju honoraru izmēros kurus esmu saņēmis par bilzu pardošanu gabn komercialo gan nekomerciālo
Publicēts: 03.07.11 15:07
 citēt
Es savu pirmo filmu izfotografēju, patstāvīgi attīstīju uz uztaisīju bildes pēc 5.klases ekskursijas Lietuvā. Tas bija pirms 41 gada. A moš man bliezt augšā kādu meistarklasi, gan jau no mana miesta pamatskolas piekrišana būs.
Publicēts: 03.07.11 15:11
 citēt
chukmasoff:
dansiga:"katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt"

Es savu atdzinību mēruju honoraru izmēros kurus esmu saņēmis par bilzu pardošanu gabn komercialo gan nekomerciālo

Будь скромнее и народ к Тебе потянется...:face-wink:
Publicēts: 03.07.11 15:13
 citēt
Schneider:Es savu pirmo filmu izfotografēju, patstāvīgi attīstīju uz uztaisīju bildes pēc 5.klases ekskursijas Lietuvā. Tas bija pirms 41 gada. A moš man bliezt augšā kādu meistarklasi, gan jau no mana miesta pamatskolas piekrišana būs.

Redzi , jautajums ir tāds ko ar foto esi darijis visus tos 41 gadus, vai bildējis sava prieka pec , tas ir kpo redzi apkārt . radus draugus un citus mājdzīvniekus, vai esi darbojies ka komerciālajā foto ta ari nekomerciālajā konceptuālajā fotojomā.
Publicēts: 03.07.11 15:14
 citēt
Friidis:
chukmasoff:

Будь скромнее и народ к Тебе потянется...:face-wink:

А вот немогу, мне и так хорошо :face-grin:
Publicēts: 03.07.11 15:17
 citēt
chukamssof, uskolzajesh ...... tas, ko TU PATS meeri - taa ir cita lieta ... davai studijaa citu atziiniibu par Tevi!!!! Pats rakstīji "katrs fotogrāfs ar pieredzi kurš ir ieguvis daudz maz atdzinību dažādās fotojomās var to darīt" - tā ka atbildi par vārdiem ;-ppp;-))))
Publicēts: 03.07.11 15:23
 citēt
chukmasoff:Redzi , jautajums ir tāds ko ar foto esi darijis visus tos 41 gadus, vai bildējis sava prieka pec , tas ir kpo redzi apkārt . radus draugus un citus mājdzīvniekus, vai esi darbojies ka komerciālajā foto ta ari nekomerciālajā konceptuālajā fotojomā.
Kāzas bildēju gadus 25, naudu (honorārus) man par to maksā, ar manām bildēm ir arī ilustrētas gan grāmatas, gan esmu fotografējis reportāžas Dienai, par vietējām avīzēm un pašvaldību mājaslapām nerunājot.
Nu tad kā, būs man no tevis atzinība?:face-wink:
Publicēts: 03.07.11 15:29 labots
 citēt
Schneider, pēc chukmassoff kritērijiem Tev nespīd- nav nekā no "nekomerciālās konceptuālās fotojomas" :face-wink:
Publicēts: 03.07.11 15:32
 citēt
Friidis, GARAAM - chukmasoff atziist TIKAI to foto, par ko maxaa;-ppp;-)
Publicēts: 03.07.11 15:36
 citēt
Hi - hi1 Sasmējos. Bildēju tikai sev - ogresfotoklubs .lv ieteica ielikt bildesw I- netā. Izaugsmei . Nu āda tur izaugsme manos 67- os, onkoloģ:face-wink:iskajam...
Publicēts: 03.07.11 15:37
 citēt
Voldemorts, beidz teelot fataalistu un ciinies par sevi!!!!! Ja to, ka esi "onkologjiskais" nepaartraukti atkartosi - tad arii aatri aiziesi .... :-(
Publicēts: 03.07.11 15:43
 citēt
Schneider:Un ko tu esi no viņa guvis savās bildēs, ka jūties tiesīgs vērtēt viņa attiecību pret mani?
Es tik pamanīju, ka kārtējās delīrija lēkmes laikā esi piekleķerējis visus forumus ar viņa darbu Čečņā, nezin vai tas liecina par cieņu pret viņu no tavas puses.

Tikai viens - Tava mazspēja (publicētās bildes) Izsauc dziļu nožēlu. Kā pretandējošu uz terminu "māksla"mūsu mazajā i- telpiņā.Pieņemu, ka neesi pubertātes gados. J atuvāka interese - PM.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas