Tad nu tā, ir doma pirk fotorāmi, tādu palielāku, ko pie sienas likt, taču gribas tādu, kas nau tik masīvs, nu tādu, kam ir plānas maliņas. Taču ir tā, kad agrāk bija viens fotorāmis, ar plānu maliņu, bet viņš ieliecās, apakša visa ieliecās uz leju. Jo stikla smagums viņu spieda.
Ko jūs man varētu ieteikt? Tādus kas ir izsturīgi, un pēc mēneša, vai gada nesāk atkal liekties Vai varbūt kautko nezinu, kad varbūt m;usdienās stiklu vairs neliek?
liek gan stiklu, jo ari iz vertikalam virsmam krajas putekli, ipashi pilsetaa. iesaku apmeklet rametavu uz skolas ielas 27 . tur dazhadi ramji,dazhados biezumos un menedzere,kas laipni piedavas izveleties ramjus atbilstoshi katrai bildei. cenas labas.
nu es gleznas raameju tur, piemensim tads skaists grezns ramis (eļļas krasm) uz 30x40 man izmaksaja 17Ls salidzinaju cenas ar citam rametavam, te ir uz pusi zemakas cenas.
redzeju ka fotoramjiem cenas tekoshajaa metraa ir sakot ap kadu latu.
var droshi uzzzvnait un pajautaat, vini piedavaa ari paspartu izveidi
es nupat izlidinaju kadus 20 fotoraamjus baltus ar sitklu dazhadu dazhadu izmeeru sakot ar 30x40 un beidzot ar 60x90. vel kadi 4-5 stav trepjutelpaa un gaida,kameer vel kaads stiprs cilveks tos nonesiis
ironia:es nupat izlidinaju kadus 20 fotoraamjus baltus ar sitklu dazhadu dazhadu izmeeru sakot ar 30x40 un beidzot ar 60x90. vel kadi 4-5 stav trepjutelpaa un gaida,kameer vel kaads stiprs cilveks tos nonesiis
še tev nu bija... IMHO tauta tak savāktu, ja vien sludinājum būtu iemetusi....