forum.gif
bezvadu pults nikonam D300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / bezvadu pults nikonam D300
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.09 21:18
 citēt
Gribeeju pastaastiit/palieliities, ka beidzot esmu iegaadaajusies bezvadu pulti savam nikonam D300. Liidz shim par taadu putli nekur nekaada info nebija, bet Skotijaa izdevaas nopirkt - www.hahnel.ie... . Latos sanaaca 49 Ls, BET - velk liidz 80 m un cauri sienaam!;-))) Esmu laimiga:-)
Publicēts: 09.04.09 21:27
 citēt
Nikni :) Apsveicu ar pirkumu :)
Publicēts: 09.04.09 21:43
 citēt
nu ja - cik meenehus ciiniijos, mekleedama ;-(((( Itaalijaa un veel shur tur - ieeju veikalaa un jautaaju 300tajam.. .man saka - jaa ir . Es saku - ok pikrshu, bet ja juus man paraadiisiet, ka taa p ults tieshaam ar 300to darbojas ..... Un vienmeer bija aplauziens. Skotijaa es jau arii tam biju gatava, bet kad ieraduiiju ka viss darbojas - man bija vienalga cik taa maxaa;-)))) Jo liidz shim biju atradusi tikai pa kaut kadiem 130 ls ... ;-((((A tur tas bundulis izksatiijaas milzoniigi liesl un taadai summai es nebiju gatava
Publicēts: 09.04.09 22:01
 citēt
dansiga:...beidzot esmu iegaadaajusies bezvadu pulti savam nikonam D300...

Tad jau tagad var cerēt uz virkni skaistu pašportretu? :)
Publicēts: 09.04.09 22:02
 citēt
Izskatās, ka dansiga spiegošanai nolēmusi pievērsties :)
Parastā infrasarkanā pa vāju?
Publicēts: 09.04.09 22:02
 citēt
jons, paraadi man PARASTO IR prieksh D300!!!!!!

snow, heh - nee - man tas vairaak kluseneem vajadziigs;-)))
Publicēts: 09.04.09 22:07
 citēt
Klusajām dabām? Man jau gan visu laiku ir licies, ka ar vada galā piesietu pulti dikti-jau-nu pietiek.
Publicēts: 09.04.09 22:16
 citēt
snow, teoretiski jaa, bet ja es kaut ko peerku, es piedomaaju arii par perspektiivu ... a ja nu gribaas pashportretus uztaisiit .... da veel ar interesnatajaam gaisminjaam ... :-))) Un pagaajushajaas briivdienaa bezvadu pults pat ljoti nodereeja, kad es briivaa dabaa "daarzenjus meerceeju";-)))
Publicēts: 09.04.09 22:28
 citēt
Nu ja! Es jau par tiem pašportretiem :) ...un kur nu vēl gaismiņas...
Publicēts: 09.04.09 22:39
 citēt
kas zinn kas ziin ;-) viena ideja jau man kadu pusgadu seezh pusnobriedusi ;-)))) varbuut kadreiz ari inobriediis liidz galam un taps pahsportrets;-)))
Publicēts: 09.04.09 22:51
 citēt
Atvēri acis :) Nebiju domājis, ka viņam nav infra uztvērējs. Un oriģinālie tavam toč ir dārgi.
Manam D90 der da jebkas. Tikai jāpaštuko, ja negribas pirkt.:))
Publicēts: 09.04.09 23:00
 citēt
nu smuki, jo īpaši attālums, bet kopumā sony rulzz jo IR pults nāk defaultā līdzi :)
Publicēts: 09.04.09 23:00
 citēt
jons, nu tur jau tas sunc aprakts .. .. taapec jau raksstiju sho info ... lai arii citi D300 iipashinieki zinaatu ;-) Jo liidz shim tiesham - nekur es nevareeju atrast info par shadas pults existenci!!!!
Publicēts: 10.04.09 00:30 labots
 citēt
Tu jau mums esi tā cimperlīgā tīkla ignorētāja. :) Tāpēc arī nezināji. :)
Nedaudz parakos. Ideja vienkārša. Lai nostrādātu kamera, jāsavieno daži štekerīši tajā 10-pin

Tālākais jau cik dārga tā raidošā iekārta..
tavs vai lētāks gals:
[url=cgi.ebay.com... 1
vai arī:
[url=cgi.ebay.com... 2
Tikmēr raku kamēr izraku, ka tajā 10-pin ir arī info priekš GPS. Un konkrēti tavam modelim ir pārejas nopērkamas priekš standarta GPS divaisēm. Būs jāpapēta, vai nav kas manam arī.
Publicēts: 10.04.09 01:00
 citēt
atrod vietu kur var nopirkt to 10pin konektoru, negribeetos staigaat ar "vadinju sisteemu" :face-grin: kaadu laiu atpakalj mekleeju neatradu, un gps leetaakais vismaz d200 maksaa ap 120Ls par origjinaalo nerunaasim vispaar :face-wink:
liidziiga dansigas pultij tirgojas ebay ~ pa 20-30Ls.....
Publicēts: 10.04.09 01:01
 citēt
dansiga:jons, nu tur jau tas sunc aprakts .. .. taapec jau raksstiju sho info ... lai arii citi D300 iipashinieki zinaatu ;-) Jo liidz shim tiesham - nekur es nevareeju atrast info par shadas pults existenci!!!!

es jau pagaajshgad kad panjeemu 200to zinaaju ka ir 300tajam un Tu nezinaaji- taatad nemekleeji un ja mekleeji taatad slinki mekleeji :face-kiss:
Publicēts: 10.04.09 01:08 labots
 citēt
pāreja priekš GPS

[url=cgi.ebay.com... uz COM

Re kur vēl interesanta pāreja:

Un kā var normāli linku pievienot? Nemāku :)
Publicēts: 10.04.09 10:46
 citēt
martc, mekleeju gan, bet peec paris veikaliem aizrobezhijaa, kur man piedaavaja pulti D300tajam un kad es luudzu - lai paraada kaa darbojas un tad bija chush ..... internetaa pirkt neriskeeju. UN peetiit katras pults uzbuuvi ..... nu piedod ... es labaak tikmeer kaadu celju uzprojekteeshu ;-p;-)))
Publicēts: 10.04.09 11:03
 citēt
klusenēm un pašportretiem jau pietiktu ar vadu, šitā pults derētu zvēriņiem, putniņiem arī citiem divkājainiem radījumiem, bildēšanai no slēpņa....pārbaudi kā strādā, faktisko darbības attālumu un ziņo, varbūt man arī jāpaķert:face-wink:.......................
Publicēts: 10.04.09 11:18
 citēt
negativs, par zveerinjiem arii iedomaajos ..... es jau izmegjinaaju gan no attaluma, gan cauri betona sienaam ;-) bet kaa saku - manaam tomaatbildeem shii pults ljoti labi nodereja jau ;-)
Publicēts: 10.04.09 11:23
 citēt
baigi labi būs plenērus taisīt, uzstāda kameras, paši sēž pie ugunskura un kož, pa burzmu nospiež pogu, pēc tam skats no malas.............................
Publicēts: 10.04.09 11:43
 citēt
negativs, ai neee - netiik man taadas bidles ;-((( reti kad ir intesanti kadri .... a parasti - purni kaa purni ;-(
Publicēts: 10.04.09 11:44
 citēt
dansiga:... es labaak tikmeer kaadu celju uzprojekteeshu ;-p;-)))

Tad rekur vainīgā pie tām gudrajām pilsētu rotveida kustībām par kuriem šoferi spļaudās. :)
Publicēts: 10.04.09 11:48
 citēt
jons, HAAA .... es tieshi izdomajau magjistra darba tematu par aljveida koncepciju latvijas celjos un pilseetaas;-)))) Es personiigi tikai shobriid straadaaju pie viena skichenieka Babiitee - kur sanaak kopaa Juurnmalas gatve , Slokas iela un A5 ..... LVC pashiem nav iistaas koncepcijas, kaadiem tiem vajadzeetu buut ...
Publicēts: 10.04.09 11:58
 citēt
mans viedoklis - tīri beigtajai dabai pietiek ar vadu...
a šim ir viena atšķirība starp nikon megadāro oriģinālo IR pulti - šamējā nodrošina mazākas iespējas.
bet ja vajag TIKAI attālo vadību -= tad jau cena/lietderība ir visai iespaidīga! ;)
Jo ML-3 oriģinālais gadžec nodrošina vairāk funkcijas - Ir iespējama automātiska palaide, aizturēta aizvara atvēršana, viena kadra un pastāvīgā fotografēšana.
Publicēts: 10.04.09 11:59
 citēt
jons:pāreja priekš GPS

A šis te neder?
www.nikon.lv...
Publicēts: 10.04.09 13:04
 citēt
Dansiga, vai nākamreiz esot Skotijā, man tādu uzparikti varēs atvest, protams, par nelielu, bet taisnīgu samaksu
Publicēts: 10.04.09 13:20
 citēt
dansiga:negativs, ai neee - netiik man taadas bidles ;-((( reti kad ir intesanti kadri .... a parasti - purni kaa purni ;-(
ja pie fotoaparāta pieliek platleņķi, tad garlaicīgi nebūs, visi būs līki, gan koki, kan plenēra dalībnieki, arī tie, kas skaidrā:face-plain:
Publicēts: 10.04.09 13:23
 citēt
izskatiisies ka visi kuuljenjus met :face-smile:
Publicēts: 10.04.09 13:32
 citēt
jons:pāreja priekš GPS

cgi.ebay.com...

Re kur interesanta pāreja:

Un kā var normāli linku pievienot? Nemāku :)

man peec shii linka raadaas paareja uz COM.... :face-plain:
Publicēts: 10.04.09 21:03
 citēt
vlado, kad es buushu naakamreiz - kas to lai zina ... koandeejumi kaut ka apierimushies uz glsagowu ;-) bet var jau megjinaat jautaat REX vai fatalam - vai vinji nebrauc uz riigu un vai nevar atvest;-)
Publicēts: 10.04.09 21:04
 citēt
negativs, nu fotografeet cilveekus ar paltlenjkji ..... tas ir VEEL trakaak ;-ppp
Publicēts: 10.04.09 21:18
 citēt
dansiga:negativs, nu fotografeet cilveekus ar paltlenjkji ..... tas ir VEEL trakaak ;-ppp
nebūs garlaicīgi, un tā nemaz nav mana ideja, daži tādā manierē jau labu laiku mauc
Publicēts: 10.04.09 21:47
 citēt
negativs, zinu ...... nelritizeeji - es smalki pakluseeju, bet reti kad taadas bildes tiik .....
Publicēts: 10.04.09 22:04
 citēt
Tad tu to savu dzelzi notestēji uz attālumu? Baigi interesē atklāts lauks. Vienīgi būs jāliek sargs pie kastes :)
Publicēts: 10.04.09 22:09 labots
 citēt
ar metrameeru nemeeriiju - bet uz aci - vilka;-_) kadu dienu varu izmerit arii ar ruleti ;-)
Publicēts: 11.04.09 00:15
 citēt
HMMM 80m rulete, gruuti buus pastiept :face-grin:
Publicēts: 11.04.09 00:49
 citēt
martc, cik smagas un cik garas ir ruletes - ne man to stastiit;-p;-))0 savaa dziivee esmu pietiekami daudz tadas izsatipiijusies;-0))))
Publicēts: 11.04.09 23:28
 citēt
kaa Tev neveicas :face-grin:
Publicēts: 13.04.09 18:45 labots
 citēt
martc, tā jau arī bija pāreja uz COM. Gribēju atrast savam gps ar bluetooth pāreju priekš D90. :) Kaut kā nesanāca. A muhļīt pie Nikona zilzobi-usb vai zilzobi-com baigi negribas. Kaut gan usb zilzobi jau pa 1Ls tirgo. Var eksperimentēt uz nebēdu. :D
Būtu iespējams pat tīri ērti, bet zilzobis rijīgs.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):