forum.gif
spamčats
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / spamčats
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.09 23:15
 citēt
irionia, kush - nestaasti muusu gjenialitaates nosleepumus~!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 11.04.09 00:30
 citēt
noslepumus nee, tika ito ka esam tadas :)
Publicēts: 11.04.09 01:12
 citēt
nezvai kozh kopa a ligavainiem vai ar tie jau torpedeti un iet laikus pie miera, talak no greka ... :face-angel:
Publicēts: 11.04.09 10:05
 citēt
Maris:nezvai kozh kopa a ligavainiem vai ar tie jau torpedeti un iet laikus pie miera, talak no greka ... :face-angel:
vairs jau netorpedē, tagad citas tehnoloģijas. sievietēm šitajā jautājumā jābūt tramīgākām, jo alkohols viņu organismu un smadzenītes pakļauj daudz straujāk, kā večiem. par šīm lietām es varētu uzrakstīt tādu pētījumu - analītiska rakstura darbu, kā viss sākās, progresē un kā ar to tikt galā. tā vispār ir problēma. mana paziņa apkopēja, savos 29 gados jau ir atkarīga, bet pati to neatzīst, tjipa, kas tur liels, reizi nedēļā iedzert?..........., bet tajā reizē viņa kož līdz stutei, iemeslus sameklē, neatsakās salāpīties. un bez tās, vismaz, reizes nedēļā viņa vairs nevar. pirms gadiem trīs viss vēl bija savādāk, it kā galīgi nevainīgā formā
Publicēts: 11.04.09 10:23
 citēt
akdies negativs nebiede... es iemetu 5x nedelja, bet maz... lidz pagjiram x45 dienaas, nelaapos, un 1x divos gados lidz ragiem dunjaas... juutu man uz konsultacijam bij jaiet jau gadus 10 atpakalj
Publicēts: 11.04.09 10:43
 citēt
Maris:akdies negativs nebiede... es iemetu 5x nedelja, bet maz... lidz pagjiram x45 dienaas, nelaapos, un 1x divos gados lidz ragiem dunjaas... juutu man uz konsultacijam bij jaiet jau gadus 10 atpakalj
tas viss ir atkarīgs no katra organisma īpatnībām, psiholoģiskām niansēm, vēl dažiem ārējiem faktoriem. pats esmu izgājis pilnu ciklu, diezgan smagā formā, zinu desmitiem dažādu konkrētu piemēru, tāpēc apmēram zinu, ko runāju - košana, jebkādā daudzumā, formā, motivācijā ir problēma, tā ir problēma arī nekļūstot par klasisku alkoholiķi.
Publicēts: 11.04.09 11:09
 citēt
izklausaas sausmigi.. un ko shitaadu jaklausas lieldienu apsveikuma vietaa... vsjo - kaa uznaaks mellie taa iesu uz konsultaciju... dansiga ar ne mirkli sausaa.. nez Daiga ar kadreiz aposhnjaa kaadu glaazhuku? ta mes trijata varetu iet pie nagativa uz konsultaciju un pleners beidzot istenotos ! :)
Publicēts: 11.04.09 13:48
 citēt
visi ziemassvētki, lieldienas, apsveikumi ir pupu mizas, salīdzinot ar vienu kārtīgu plenēru, it īpaši, ja tas ir tematiskais un skar sabiedrībā samilzušas, aktuālas problēmas. tas nav traļi, vaļi variants
Publicēts: 11.04.09 19:27 labots
 citēt
"...nez Daiga ar kadreiz aposhnjaa kaadu glaazhuku? ta mes trijata varetu iet pie nagativa uz konsultaciju un pleners beidzot istenotos ! :)"

ir gadījies ne tikai apošņāt, bet man tāds organisms, ka daudz nevar iedzert, vienkārši neņem pretī, lai gan katram jau mēdz kāja paslīdēt :face-monkey:
Publicēts: 11.04.09 19:37
 citēt
nuuuu skatotieskas tas parpleneru. negatIvs- ka beidzas otrdiena ar apkopeju?
Publicēts: 11.04.09 20:01
 citēt
aitinaa:nuuuu skatotieskas tas parpleneru. negatIvs- ka beidzas otrdiena ar apkopeju?
mani plenēri, vismaz pagaidām, kamēr vēl neesmu sapinies ar X, Y, Z un t.t., beidzās ar tādām, vai šitādām bildēm, pats nekožu, galva nesāp, visu atceros
Publicēts: 11.04.09 20:03
 citēt
P.S. aitinaa atkal pamainījusi profilbildi, laikam cer tikt uzaicināta uz supperplenēru........
Publicēts: 11.04.09 23:25
 citēt
savā nemainīgajā profila bildē tu gan kaut ko kod ;)
Publicēts: 11.04.09 23:53
 citēt
daiga35:savā nemainīgajā profila bildē tu gan kaut ko kod ;)
ap to laiku reizēm iekodu, vēlāk tikai reizēm neiekodu. bildi varētu pamainīt, bet šitā atbilst tēlam - pagaidām ierakumos, savā alā
Publicēts: 12.04.09 10:37
 citēt
domā, kāds uz tevi šaus? ;)
Publicēts: 12.04.09 12:31
 citēt
nekad neko nevar zinaat.... man piemeeram liekas, ka dansigas nemitiigaas atsauces uz vinjas balzaaminjiem, vinchikiem u.t.t. ir blefs - vinjas ''Pppp.)...PfPppp;))'' stipri atsit parastas zaaliites spurdzienus
Publicēts: 12.04.09 14:50
 citēt
bišk šūpo šodien..:face-grin:
Publicēts: 12.04.09 14:50
 citēt
jā, parasti dzīvē viss ir citādi :P:P:P
Publicēts: 12.04.09 14:52
 citēt
ironia:bišk šūpo šodien..:face-grin:

tas jau labi, šodien jāšūpojas :face-grin:
Publicēts: 12.04.09 16:16
 citēt
negatIvs:
daiga35:savā nemainīgajā profila bildē tu gan kaut ko kod ;)
ap to laiku reizēm iekodu, vēlāk tikai reizēm neiekodu. bildi varētu pamainīt, bet šitā atbilst tēlam - pagaidām ierakumos, savā alā

Re, kā vēstījums, ko vēlas nodot, atšķiras no tā, ko vēlas izlasīt... :p
Publicēts: 12.04.09 18:39
 citēt
nebija paredzet vakar jaukt alkohola šķirnes :D toties es pa skaisto visu vienu plika noguleeju uz balkona :)
Publicēts: 12.04.09 19:33
 citēt
ironia:nebija paredzet vakar jaukt alkohola šķirnes :D toties es pa skaisto visu vienu plika noguleeju uz balkona :)
jā, jaukt nav labi, bet gadās. vismaz nosauļojusies būsi. es šodien tādā miniplenērā piedalījos, bez fotoaparāta, vairāk kā gids. varbūt džeks kādas bildes ieliks arī Blogā
Publicēts: 12.04.09 20:04
 citēt
vai tavus portretus, negatIv? ;)
Publicēts: 12.04.09 20:22
 citēt
daiga35:vai tavus portretus, negatIv? ;)
savus "Portretus" taisu pats, vispār riebjās fotografēties. es jau pieminēju, miniplenērā biju gids
Publicēts: 12.04.09 20:38 labots
 citēt
negatIvs: savus "Portretus" taisu pats, vispār riebjās fotografēties. es jau pieminēju, miniplenērā biju gids

Par virtuālo gidu nevēlies piestrādāt? :D Es te plānoju šovasar paplašināt savu "redzesloku" ārpus Ogres robežām - iespējams arī pa dzelzceļu austrumu virzienā - līdz ar to varbūt Tu, kā pieredzējis tās puses "plenērists", vari man ieteikt kurās vilciena pieturās būtu vērts kāpt ārā, lai ar kājām staigājot (ok, vilcienā jau ričuku ar var iemest klāt), varētu sasniegt kādus ne pārāk apdzīvotus rajōnus - mežus, purvus, upes utt? Pēc kartes skatot favorīti šobrīd ir Dendrārijs (uz kartes ne pārāk apdzīvots izskatās) un Muldakmens (uz augšu Aizkraukles purvs utml) - tālāk braucot arī Alotene (vienīgi varbūt pārāk purvains?).

Vakar biju Kaibalā (beigās sanāca paķert Jumpravu ar klāt) - putnu ziņā "plenērs" baigi labais bij (58 dažādas sugas saredzēju) un arī tā kopumā izzondēju pāris vietas, kurās derētu atgriezties, bet nu visai padaudz lauki un tā - gribas vēl kkur pabraukt...
Publicēts: 12.04.09 21:05
 citēt
CerambyX, labprāt palīdzēšu, domāju bez velosipēda Tev neiztikt, jārēķinās ar apmēram 15km attāliem pārbraucieniem, no dzelzceļa stacijas. ir arī Aizkraukles rajona karte, diezgan sīka ar visiem mazajiem ceļiem un kamieļu takām. atsūti e-pasta adr. tuvākajā laikā aizsūtīšu dažus pieturas punktus
Publicēts: 12.04.09 21:14
 citēt
pastu nosūtīju - kartes it kā datorā ir tīri sakarīgas, bet protams līdzi "plenērā" datoru neņems - būs varbūt jāiegādā to Aizkraukles rajona karti, savādāk pārāk bieži sanāk bez kartes apkārt maldīties nesaprotamos virzienos :D
Publicēts: 12.04.09 21:16
 citēt
ironia: toties es pa skaisto visu vienu plika noguleeju uz balkona :)

nezinu kas te taads iipash... ''viens'' tik bijis ko uz balkona noguleet... ja nu vieniigi, ka pa skaisto
Publicēts: 12.04.09 21:22
 citēt
vai es teicu,ka iipash? ne it ka.
pa skaisto, jo ir beidzot pavasara un var sauljoties :)
Publicēts: 12.04.09 21:33
 citēt
Maris:
ironia: toties es pa skaisto visu vienu plika noguleeju uz balkona :)

nezinu kas te taads iipash... ''viens'' tik bijis ko uz balkona noguleet... ja nu vieniigi, ka pa skaisto
ja būtu zinājuši, kur tas balkons, tagad interesanti būtu visiem - reportāža...............................................................:face-wink:
Publicēts: 12.04.09 21:36
 citēt
CerambyX:pastu nosūtīju - kartes it kā datorā ir tīri sakarīgas, bet protams līdzi "plenērā" datoru neņems - būs varbūt jāiegādā to Aizkraukles rajona karti, savādāk pārāk bieži sanāk bez kartes apkārt maldīties nesaprotamos virzienos :D
karte ar iezīmētām kamieļu takām palīdz saīsināt ceļu, bieži uzzini par maziem ezereļiem un grāvju tipa upītēm u.t.t
Publicēts: 12.04.09 22:31
 citēt
negativ, vieniga vieta no kuras var redzet balkona saturu ir 1500m attalumaa 12stavene :) es dzivoju 5 stava kur ptetii tikai koku galotnes :) nu varnas tur kjeerca rinki :)
Publicēts: 12.04.09 22:36
 citēt
ironia:negativ, vieniga vieta no kuras var redzet balkona saturu ir 1500m attalumaa 12stavene :) es dzivoju 5 stava kur ptetii tikai koku galotnes :) nu varnas tur kjeerca rinki :)
jā, tad nekā, man garākais stobrs 500mm:face-sad: ja nu vienīgi virs Tavas mājas ar deltaplānu palidināties:face-smile:
Publicēts: 12.04.09 23:03
 citēt
vari meginat telot balodi :D viniem virs mana balkona ir ligzda :D
Publicēts: 12.04.09 23:13
 citēt
ironia:vari meginat telot balodi :D viniem virs mana balkona ir ligzda :D
vispār jau man nav jātēlo, mans uzvārds ir ar putniem saistīts, tikai ja es tur tāds lidinātos, tad pievērstu lieku uzmanību.......................
Publicēts: 12.04.09 23:14
 citēt
tad es vel nobildetu pretii :)
Publicēts: 12.04.09 23:14
 citēt
negatIv, ter ir iespēja nomainīt ierakumus pret baloža ligzdu ;) nez, kur varētu būt drošāk...:face-smile:
Publicēts: 13.04.09 00:34
 citēt
nu ierakumos es vinu pieskatit nevaru, a baloshu ligzdaa varetu arii piebarot :D
Publicēts: 13.04.09 00:50
 citēt
vienīgi izskatās, ka no ierakumiem tik drīz ārā nelīdīs, ja nu vienīgi bada dzīts :face-grin:
Publicēts: 13.04.09 00:52
 citēt
japašaudas mošk :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: