forum.gif
NOZAGTA CANON KAMERA
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / NOZAGTA CANON KAMERA
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.09 08:33
 citēt
KUR - OPIUM CAFE - vaļnu iela 18
CIKOS - 3.30
KAD - 11.04.09

turpinājumā !!!

Šodien plkst: 3.30 konstatēts,ka nozagta, Canon 40D kamera + objektīvs 24-70mm L 2,8 + SIGMA 8mm f 3,5 ! Zibspuldze 580EX ....
un dokumenti (tiesības, auto registrācijas apliecība , kredītkartes uttt. )
melnā lowepro somā !!! somā atradās CF kartes 4gb, 1,gb.
zils karšu lasītājs !!!
hubo boss smaržas.. (200ml)

ja, kāds varētu kā palīdzēt.... es lūdzu padomu ! Kā man rīkoties...
Publicēts: 11.04.09 08:52
 citēt
droši vien uz policiju jāiet iesniegums rakstīt,savādāk dokumentus neatjaunosi.nobloķē kontus.Nezaudē cerību atrast tehniku.Uztver šo kā mācību(Kad ej dzert,tehniku līdzi nestaipi,ja staipi,tad nedzer)
Publicēts: 11.04.09 09:25
 citēt
ekoists:droši vien uz policiju jāiet iesniegums rakstīt,savādāk dokumentus neatjaunosi.nobloķē kontus.Nezaudē cerību atrast tehniku.Uztver šo kā mācību(Kad ej dzert,tehniku līdzi nestaipi,ja staipi,tad nedzer)

jau biju mentos... ir uzsākts krimināl prcess..

kur meklēt tehniku ?

es jau nedzeru... tehnika nozagta no dienesta telpaam..
Publicēts: 11.04.09 09:27
 citēt
Zibenīgi zvani un bloķē kartes(varētu būt jau par vēlu)!!!:face-surprise:
Publicēts: 11.04.09 09:33
 citēt
forelljjanka:Zibenīgi zvani un bloķē kartes(varētu būt jau par vēlu)!!!:face-surprise:

paldies, jau darīts !!!! pats sliktākais ,ka somā bija auto atslēgas :( tādas vēl vienas nva.
Publicēts: 11.04.09 09:41
 citēt
apmekle Latgaliti. nezinu vai fototehniku lombordi nem pret ( un ja zaglis ir tiks stulbs)
Publicēts: 11.04.09 09:48
 citēt
Lazdonis:
forelljjanka:Zibenīgi zvani un bloķē kartes(varētu būt jau par vēlu)!!!:face-surprise:

paldies, jau darīts !!!! pats sliktākais ,ka somā bija auto atslēgas :( tādas vēl vienas nva.
kaut kad, vismaz fototehnika uzpeldēs, jo tie džeki jau nefotografēs, zaga, lai mantas pārdotu. te atkal variants, kāda līmeņa zagļi, vai jau no rīta, uz ielas tirgos pa lēto dozai, vai krutkai, vai viņiem ir vieta, kur nogrūst. ja dūzenē iesniegumā sīki aprakstīji mantas, ja ar visiem rūpnīcas numuriem, varbūt ir maza cerība kaut ko dabūt, bet vairāk jau nejaušibas princips.
Publicēts: 11.04.09 10:11
 citēt
Lazdonis: tehnika nozagta no dienesta telpaam..

Piesoli kaut ko atlīdzībā mentiem, lai viņi nedaudz saspringst, nevis pofigā ievelk ķeksīti. Viņiem ir savas iedarbošanās metodes, dienesta telpas droši ka aizslēdzamas un ar limitētu pieeju- dabūs ātri rokā aizdomās turamos, bišk pastaukās, atzīsies, ka nemetas...!
Publicēts: 11.04.09 10:49
 citēt
mentiem tiesam ir grupas kas veic sadas "pabalstitas" izmeklesanas, un apbrinojami veiksmigi, bet vinju honorara cipars, ar ko man nacas saskarties, bij lielaks par kas seit atmaksatos :(
Publicēts: 11.04.09 10:57
 citēt
nezinu, man skiet, ka policija tapat vispar neko nedaris- tie ir absoluti sikumi vinu uztvere. Ja vienigi zaglus nokers cita sakara un pie viniem atradis sis mantas
Publicēts: 11.04.09 11:06
 citēt
Seko līdzi reklāmām ss.lv utml. + paņem iemet reklāmu ka steidzmi pērc tādu komplektu. Pats uzradīsies :) Tik citu tel.Nr uzrādi- ne savējo.
Vēl protams "Latgalīte" bet ja no darba telpām tad lielas cerības uz "latgalīti " neliktu -kaut gan kas to lai zina. + lombardi.
Publicēts: 11.04.09 11:12
 citēt
bljā.. atšaut visus tos narkašus un aļikus :P vagonos iekšā un uz Sibīriju.. tādas dusmas, pēdējā laikā arvien biežāk šādus stāstus dzirdu.
Bet cerību gan nezaudē.. Nesen vienai paziņai no darba nozaga portatīvo, šī jau nolaida rokas, domāja ka ar galiem, bet pēc 1,5 mēneša, menti kaut kādā kratīšanā bija atraduši un dabūja atpakaļ :)
Publicēts: 11.04.09 11:18
 citēt
1) ja policijā godīgi strādās, tad cerība ir, ka ne tikai formalitātes pēc uzsāka kriminālprocesu;
2) par to naudas piesolīšanu policijā, iespējams, ka palīdzēs, bet ,maz ticami;
3) ieliec sludinājumus gan radio, gan internetā;
4) ja zinātu sīkāk apstākļus par zādzības izdarīšanu, iespējams, ka vēl ko izstāstītu. Lai veicas!
Publicēts: 11.04.09 11:47
 citēt
Sērijas numuri ir zināmi?
Publicēts: 11.04.09 12:26
 citēt
+ paņem iemet reklāmu ka steidzmi pērc tādu komplektu. Pats uzradīsies :) Tik citu tel.Nr uzrādi- ne savējo.
nekad tā nedari,neviens nav tāds muļķis,lai saprastu,ka kādam vajag uzreiz tādu komplektu.
Publicēts: 11.04.09 12:37
 citēt
Kas tiek dienesta telpās?...
Publicēts: 11.04.09 12:45
 citēt
sasar:Sērijas numuri ir zināmi?

jaap, atradu kastes :) policijai nodošu !
Publicēts: 11.04.09 12:49
 citēt
SL:Kas tiek dienesta telpās?...

ir tā, ka tiek tikai personāls, bet re, kā izrādijās,ka otras durvis bija valļa.. neiaizslētas...

nuu, redzēsim kamerās visu. (cerams)
Publicēts: 11.04.09 13:03
 citēt
ekoist - re kur ss.lv no 07.04.2009 stāv viens sludinājums "Veelos iegaadaaties canon 40d. labaa staavoklii." tad ko tas pircējs ir muļķis jo Lazdonim tagad 40D nozagts. var gadīties ka uz šo pašu sludinājjumu jau kāds atsaucies un Lazdoņa komplekts aizceļos pie jaunā īpašnieka.

"...neviens nav tāds muļķis,lai saprastu,ka kādam vajag uzreiz tādu komplektu..." ir ir un vēl kā - alkatība jeb "ātrā nauda" aizmālē acis, tas no prakses :D
Publicēts: 11.04.09 14:13
 citēt
Bet ne jau komplektā ar 24-70,zibspuldzi un sigma 8mm...
Publicēts: 11.04.09 14:22
 citēt
Lazdonis:
SL:Kas tiek dienesta telpās?...

ir tā, ka tiek tikai personāls, bet re, kā izrādijās,ka otras durvis bija valļa.. neiaizslētas...

nuu, redzēsim kamerās visu. (cerams)

Nu bet toč zināms, ka cilvēks no malas, nevis no personāla?
Publicēts: 11.04.09 14:30
 citēt
SL, kur tu biji 11.04.09 ~ 3.30 :face-grin:?
Publicēts: 11.04.09 14:33
 citēt
sasar :face-grin: Taurenē :)
Publicēts: 11.04.09 14:33
 citēt
ar ko?
Publicēts: 11.04.09 14:46
 citēt
Ar ģimeni un draugiem kodējiem :D
Publicēts: 11.04.09 15:05
 citēt
hubo smaržas?
Publicēts: 11.04.09 15:21 labots
 citēt
Smaržas bij paņemtas līdz lai no rīta "Pa smalko" uzlāpītos:) Ja no dienesta telpām tad skaidrs ka savējie , agrāk diezgan bieži šitā gadijas ļaudīm , paklapēja bix personālu un 90% viss tapa atgūts , tād stāsti ir daudziem . Laikam pēdējāis tāds zināmākais ka pagājušo varsar modes skates laikā tepat Rīgā nospēra somu ar stikliem un 5D , dabūja atpakaļ pāris h laikā izsijājot personālu. Leģendārs šai ziņā bij tāds focis kā Voldemārs Brīvība tam tehnika bij sperta daudzus desmitus reižu krogos un kafūžos un pa lielākai daļai dabūta atpakaļ jo šis bij tāds zināms boxēmists un krogus brālis:):)
Publicēts: 11.04.09 18:41
 citēt
Es ar domāju, ka kāds savējais... Cilvēkam no malas tad būtu jāzin ka tāda tehnika tur ir un arī jābūt zināmai drosmei līst personāla telpās, šuhurēt un savākt tieši to.
Publicēts: 11.04.09 22:02
 citēt
SL:Es ar domāju, ka kāds savējais... Cilvēkam no malas tad būtu jāzin ka tāda tehnika tur ir un arī jābūt zināmai drosmei līst personāla telpās, šuhurēt un savākt tieši to.

ir noskaidrots laiks... tur jau tā lieta, tas ir zinājis..
Publicēts: 11.04.09 23:06
 citēt
kas jums tur signalizācija nav ??? kameras ir, bet signalizācija nav ? es savām telpām izmantoju pats savu kodu un dodu citiem atšķirīgus kodus. uz mobilo var redzēt kas, kad, kādā virzienā ir gājis.
Publicēts: 12.04.09 00:27
 citēt
bet te nu skaidri redzams, ka Canon 40D smagi kabina gan Canon EOS 1 D M3, nemaz nerunaajot par 1Ds M3

1 . ja somaa ir marks, nemaz negribas neesaat liidzi 200 ml smarzju, ne hugo, ne hubo, ne kenzo

(es neesaaju testeriishus, ljoti praktiski )

2. 40D ir apmeeram 3 ( triis ) reizes vieglaak nopirkt no jauna kaa 1D M3 un

apmeeram 6 ( seshas ) reizes vieglaak kaa Fullfreimu.

Ar NIKONIEM slinkums saliidzinaat.
Publicēts: 12.04.09 09:02
 citēt
Nu ja ir zinājis, tad to zinātāju ņemat ciet. Visu vislaik zin, bet kamera vēl atpakaļ nav dabūta. Brr.
Publicēts: 12.04.09 11:41
 citēt
SL:Nu ja ir zinājis, tad to zinātāju ņemat ciet. Visu vislaik zin, bet kamera vēl atpakaļ nav dabūta. Brr.

viss vēl turpinās... brr.
Publicēts: 12.04.09 11:43
 citēt
Lachux:kas jums tur signalizācija nav ??? kameras ir, bet signalizācija nav ? es savām telpām izmantoju pats savu kodu un dodu citiem atšķirīgus kodus. uz mobilo var redzēt kas, kad, kādā virzienā ir gājis.

tur vienām durvīm ieeja ar čipu, bet otras bija neaizslēgtas (otras zinājā tikai zinātājs..)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):