putekļu cena būtu jāizskaita ārā, man tāds objektīvs lietots < vidēji saudzīgi >, vairāk par gadu un putekļus vēl neesmu piefiksējis [ jaunu nopirku par 55Ls]............
negatIvs:putekļu cena būtu jāizskaita ārā, man tāds objektīvs lietots < vidēji saudzīgi >, vairāk par gadu un putekļus vēl neesmu piefiksējis [ jaunu nopirku par 55Ls]............
Skaidra bilde nu tad varētu iet pa 30 ls thnx par ieteikumu
kasnukas:Nu gan, kur visi vienmēr pie tiem lētajiem piedāvājumiem tiek!?! :face-surprise:
apmēram pirms gada jaunu ss.lv varēja dabūt ~ 55-60Ls, bija arī dārgāki piedāvājumi. ņemot vērā "konstrukcijas" īpatnības, par lietotu neko daudz nedabūsi
par letajiem piedavajumiem - a kas liedz ar pardeveju parunaties? tirgoshanaas ir process. 5ls nokauleeti ne man ka pircejam, ne ka pardevejam, neko daudz nemaina, 1a lielaa pica Lemonaa, a vot princips un moralais gandarijums...
bet vispar, +negatiivs. tas objektivs ir riktigs putekljuscejs, tapec tiri profilaksei janvari pardevu, jo zinaju, ka lidz aprilim bildet nesanaks.
stikls ir teicams atbilstoši tā cenai. bet ar putekļiem tā iekšpusē gan pat mākslu nevar īsti taisīt (kā to var darīt gadījumā, ja defekts ir, piemēram, saskrāpēts stikls). krīzes apstākļos tādu stiklu pat kā palodzes dekoru diez vai kāds vēlēsies pirkt par vairāk kā 10 latiem. bet var jau būt, ka kāds tomēr nopērk.