forum.gif
Bilžu atgriešana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Bilžu atgriešana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.09 00:09
 citēt
Vai ir iespēja atgriezt bildes, ja izmantoju
shift+ctrl+del?
Publicēts: 13.04.09 00:22
 citēt
jaa. ar katru sekundi - aizvien mazaka. sacereties neiesaku.
Publicēts: 13.04.09 00:26
 citēt
bet kāda?
Publicēts: 13.04.09 00:29
 citēt
no kurienes un uz kurieni tu vēlies atgriezt tās bildes? ;)
Publicēts: 13.04.09 00:31
 citēt
ir chupinja softu. R-Studio, get data back, ontrack easy recovery, utt.
Tikai. ja bildes bija uz sistemas diska - turpat kur windows - tad katr no shiem instalejot, ceribas kaut ko atgut, samazinasies. ja izdzesi tikai paris bildes, domajams, ka nekas vairs atgustams nebus - ja vairak, gan kada vel bus. ari shis zinajs izlasishana, visticamaak, samazinas iespeju ko atguut.
ja dzesi no flasha vai areja HDD, iespejas labas.
Publicēts: 13.04.09 00:31
 citēt
S-Studio palīdzēs , ja bildes uz sistēmdiska tad nav 100% garantijas kad nav kau kautkās pārrakstīts pār.
Publicēts: 13.04.09 00:41 labots
 citēt
vienalga uz kurieni atgriezt...galvenai, lai tas tiktu dabutas atpakal...bija iekopetas uz desktopa, biju izlasijusi nepiecieshamas apstradei, bet aizmirsu, ka taja mapite bija vel dazas, kas bija ļoti nepieciešamas citām lietām un izdzēsu, jo domaju, ka nevajadzēs...
mēģināšu ko darīt.
Publicēts: 13.04.09 00:50
 citēt
veiksmi.
Publicēts: 13.04.09 01:07 labots
 citēt
Man gadījās līdzīgi. Pie tam ne pārāk veikli to sapratu - mēģināju saglābt.. bet nu viss tū tū...
Publicēts: 13.04.09 01:15
 citēt
neglabājiet bildes uz sistēmdiska !!!!!
Publicēts: 13.04.09 01:21
 citēt
JRJ:neglabājiet bildes uz sistēmdiska !!!!!

biezhi cilvekiem nav izpratnes, kas ir kas, kur nu vel kas ir divi diski un ka tos lietot - tik nesaki, ka nav redzeti gadijumi, kad sudzas, ka cietais pilns, a tur parbazta 30GB sistemas particija un 120 GB tukshuma datos...
Publicēts: 13.04.09 01:36
 citēt
Domāju, ka visus bilžu kvantumus uz sistēmdiska diez vai daudzi glabā - drīzāk jau zin gadās, kad uztaisa uz dekstopa folderīti visādiem sīkumiem un nesvarīgiem sūdukiem. Tik nu reizēm gadās, ka starp tiem sūdukiem ir ar kaut kas vairāk vai mazāk svarīgs un izdzēšot to folderīti saproti, ka Tev to vajadzēja! Nu vismaz man tā bij! :D
Publicēts: 13.04.09 01:44
 citēt
versatile:
JRJ:neglabājiet bildes uz sistēmdiska !!!!!

biezhi cilvekiem nav izpratnes, kas ir kas, kur nu vel kas ir divi diski un ka tos lietot - tik nesaki, ka nav redzeti gadijumi, kad sudzas, ka cietais pilns, a tur parbazta 30GB sistemas particija un 120 GB tukshuma datos...

Šijos gadījumos man agrāk vienmēr prasīja vai nevar divus diskus apvienot vienā :face-grin: , un tad kamēr fiziski neieraugi ka cilvēkam kompī viens disks ar loģiskām partīcijām to grūti bij iestāstīt :) . Pirmo reizi laikam es ilgi skaidroju ka to var NTFS sistēmā ar dinamiskiem diskiem izdarīt kamēr neiebraucu ka klients vispār neko nejēdz :face-grin:
Publicēts: 13.04.09 02:59
 citēt
JRJ, mēs jau zinām, kā tu esi gudrs džeks - ko tik bieži par to atgādināt... :face-wink:
Publicēts: 13.04.09 10:09
 citēt
zinu, ka nav labi glabāt uz sistēmdiska, bet es vienkārši uzreiz pārvietoju bildes uz desktopa, lai atbrivotu fotoaparatu un aizmirsu parnest uz citu vietu...nu un ta gadijas, kaa gadijas.

Bet vienalga pld visiem par ieteikumiem.
Publicēts: 13.04.09 10:23 labots
 citēt
Alloxa , nu kur ta man līdz tevīm :face-smile: , labāk tu nemaz nebūtu uzsācis :face-wink:
Publicēts: 13.04.09 15:05
 citēt
JRJ:Alloxa , nu kur ta man līdz tevīm :face-smile: , labāk tu nemaz nebūtu uzsācis :face-wink:

Izlasi cītīgāk manis rakstītu... :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):