forum.gif
Fotogrāfija ieguvusi 3. vietu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfija ieguvusi 3. vietu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.09 02:06
 citēt
Normala bilde, kadel lai nebutu pelnijusi treso vietu?

Skaudiba bildes neuzlabo...
Publicēts: 13.04.09 02:14
 citēt
Ļot īpatnēji colorēta "Tipa Purvīša" velkoša ainava:) Tev vecīt es jūtu neko kas nav "Golij baba" nesaprast :):)
Publicēts: 13.04.09 03:26
 citēt
Lunis:Ļot īpatnēji colorēta "Tipa Purvīša" velkoša ainava:) Tev vecīt es jūtu neko kas nav "Golij baba" nesaprast :):)

:face-grin::face-grin::face-grin:

bilde līdz 333 un zemāk(PMD), bet es jau nekam FB nebrīnos, jo redzēju vel vājākas ar lielāku reitingu un daudz labākas ar zemāku... Kamēr nebūs anonīma posta, FB atzīmes ir jauztver ar izcilu humora izjūtu. :face-wink:
Publicēts: 13.04.09 07:30
 citēt
:face-devil-grin:ne jau visas bildes piedalas konkursa...... tapat ka skaistumakonkursa nepiesakas un neuzvar skaistakas sievietes...........:face-devil-grin:
Publicēts: 13.04.09 08:38
 citēt
aitinaa:skaistumakonkursa nepiesakas un neuzvar skaistakas sievietes...........:face-devil-grin:
\

uzvar gan! :P
Publicēts: 13.04.09 12:12
 citēt
viena lieta likt bildes blogā vienkārši tāpat, varbūt pat muļķi laižot, otra likt uz kritiku un vēl savā galviņā izdomāt piedalīties konkursā [ jau tas ir skumji, ka pats nenovērtē bildes līmeni ], cirka pazīmes parādās balsojumā, tur skumjas pazūd. par visu šito ir daudz te rakstīts un viss iet savu gaitu, nav jēgas tā kampaņveidīgi raustīties. pozitīvas pazīmes bija periodā, kad Alloxa ārdījās. metodes var apšaubīt, bet bija arī rezultāts - sāka likt mazāk bildes[ ievērojami ], balsojumi palika rezervētāki.
Publicēts: 13.04.09 12:28
 citēt
alvils:
aitinaa:skaistumakonkursa nepiesakas un neuzvar skaistakas sievietes...........:face-devil-grin:
\

uzvar gan! :P

Latvijas mērogā jau visas (gandrīz) skaistas. Paskaties Miss pasaule, bail paliek, kad viņas to grimu un to tušu atmazgā.. Un pārsvarā tur jau piedalās tik tās sīkstās un kalsnās..

Par bildi domāju Gudris atkal pārspīlē, viss tak neaprobežojas tik ar portretiem un plikiem pupiem, bet nu nejau visi to redz.
Paskaties visu laiku labākās bildes.. bieži vien smīns uz sejas parādās ar frāzi: "wtf?"! .:face-devil-grin:
Publicēts: 13.04.09 13:51
 citēt
KEKPE-kalsnās varbut jaa,bet ne siktas......................
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):