forum.gif
Kāpēc meitenes iet bildēties pie sliktiem fotogrāfiem ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc meitenes iet bildēties pie sliktiem fotogrāfiem ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.09 10:03
 citēt
Vai ir bērni? Jā ir!
Es savu meitu pac varu safočēt.
Un kas man liedz aiziet līdzi uz fotosesiju, ja sīciņā sagrib sabildēties pie kāda cita?
Narkotikas - kāds sakars fotogrāfijām ar narkotikām???? Moš pātrauc pīpēt vecas auroras zeķes... :face-devil-grin:
Āāā - laikam sapratu - pri čom te narkotikas. Laikam literatūrā esi slābans, kā arī nezini šajā frāzē slēpto retoriku. Nu, skumji nu...

Un kāds sakars pilngadīgu meiteņu iešanai bildēties pie pilngadīgiem "sliktiem" fotogrāfiem? Vai arī nepilngfadgu meiteņu vēlmei ļauties sevi sabildēt saviem nepilngadīgajiem vienaudžiem, draugiem, skolas/pagalma/klasesbiedriem?
Publicēts: 15.04.09 10:07
 citēt
...un kamēr puiši vicinās ar dūrēm, meitenes mierīgi iet bildēties, katra pie tāda fotogrāfa, kāds viņai patīk, un katra pēc saviem apsvērumiem... :face-kiss:
Publicēts: 15.04.09 10:10
 citēt
kādām vēl dūrēm? te jau tikai klabina klaviatūru un smīn bārdā. :face-angel:
Publicēts: 15.04.09 10:27
 citēt
alvils:kādām vēl dūrēm? te jau tikai klabina klaviatūru un smīn bārdā. :face-angel:

tas, protams, bija pārnestā nozīmē... ;) lai gan, kas to zina, varbūt kāds turpat pie monitora pavicina arī dūres :face-monkey:
Publicēts: 15.04.09 10:28 labots
 citēt
Gudris:Annir tīņiem aizliegtais auglis ir tas saldākais..jo vairāk spiedīsi savai meitai no kaut ka attureeties jo vairaak vinja gribees to nobaudīt !

P.S. man ļausi savu meitu sabildēt ? - apsolu ka negramstīšu :face-angel:

Redzot tavas bildes - diezvai. Manuprāt, ir labāki bildētāji pie kā aiziet. ;)
Un gala beigās viņai var patikt cits stils bildēm, kas var atšķirties no tā, kas man patīk. Tāpēc pastāv arī ir variants, ka atradīs vēl kādu trešom pie kā sabildēties, ja protams vispār sagribēs bildēties...
Jebkurā gadījumā tas būs viņas lēmums, ne mans un kur nu vēl tavs... :D
Publicēts: 15.04.09 10:33
 citēt
:face-devil-grin:fotogrāfiem lielā:face-devil-grin:koties naudiņa vajadzīga:face-devil-grin:

mākslu taisa retais...........................
Publicēts: 15.04.09 10:38 labots
 citēt
norchapersonigi:Vai fotogrāfam ir vajadzīgi kadri, kur kāda vienkārši smuki izskatās, un nekā vairāk tur nav? Simtupirmo kārtējo, kas smuki izskatās? Un ko fotogrāfam ar to darīt? Karināt pie Ķīnas mūra garuma sienas?

Nevajag jaukt "māklsu sev" ar "pasūtījuma darbiem" - tad viss nostajas savā vietā...
Publicēts: 15.04.09 10:54
 citēt
norcha, ir cilvēki, kuri nevar dzīvot bez arvien jauniem iespaidiem, arvien jauniem kontaktiem, tāda veida atkarība...
Publicēts: 15.04.09 11:00
 citēt
Priekš manis jebkurš fotouzņēmums ir mirklis.
Publicēts: 15.04.09 11:06
 citēt
norchapersonigi:
Tātad, pašos pamatos tam tieša sakara ar foto nav.

Ja neesi pamanījis - diskusijas tēma bija nevis foto šedevri un kāpēc visi nerada fotošedevrus un neiet tikai pie fotogrāfiem.
Jautājums kāpēc meitenes iet bildēties pie sūdīgiem fotogrāfiem... ;)

Te drīzāk ir vietā - kas ir sūdīgs fotogrāfs - kas ir tā sūdīguma/labuma mēraukla?
Un vēl viena ideja vai patiešām visiem cūkām vajag barot apelsīnus un tortes?
Atvainojos par alegoriju.

Ir cilvēki, kas lietas uztver savādāk un kam citās jomās ir būtiski tie sīkumi, par ko te dažubrīd pat absurdi kāds cepās...
Publicēts: 15.04.09 11:22
 citēt
Tieši tā. Un tāpēc tēma bezjēdzīga, jo vienmēr būs simtiem smuku meiču, kas rausies pie sliktajiem fotogrāfiem un bildēs saņems simtiem nebildes ar kurām kaitināt "īsots" fotoguru... ;)
Un īštenībā būš laimīgas, un priecīgas atšķirībā no fotoguru, kuram ar katru "ne"bildes publikāciju vai jauna "ne"fotogrāfa parādīšanos tuvināsies infarkts...

P.S.
Ļoti daudzi patiesi atzīti fotogrāfi par to vispār neiesprings un nedomā - tie vienkārši dzīvo tālāk un bauda dzīvi un dara davu darbu vai aizraujas ar savu hobiju! ;)
Publicēts: 15.04.09 11:25
 citēt
Vispār, ko mēs te par meitenēm... kāpēc vīrieši ir tik kūtri uz bildēšanos? jeb, pareizāk sakot, pārsvarā ar vīriešiem ir vēl trakāk, bildēties, cik novērots, patīk pārsvarā Narcisiem, kas paši sevī līdz ausīm iemīlējušies, bet pierunāt vienu normālu vīrieti uz fotosesiju, tur bez augstākās pilotāžas neiztikt :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 11:30
 citēt
palaidniex - tieshi taa - bezjeedziiga teema. un kursh to iesaaka? :D

daiga - gribi par to parunaat? :D
Publicēts: 15.04.09 11:31
 citēt
daiga35:Vispār, ko mēs te par meitenēm... kāpēc vīrieši ir tik kūtri uz bildēšanos? jeb, pareizāk sakot, pārsvarā ar vīriešiem ir vēl trakāk, bildēties, cik novērots, patīk pārsvarā Narcisiem, kas paši sevī līdz ausīm iemīlējušies, bet pierunāt vienu normālu vīrieti uz fotosesiju, tur bez augstākās pilotāžas neiztikt :face-glasses:

Vīrieši nav tik ļoti kāri izrādīt sevi fotoaparāta priekšā...
Un vīriešu bildes ir daudz lēzenākas kāpnes uz slavas virsotnēm... :face-monkey:
Tas ir tāpat kā ar baletu - simtiem mazu meiteņu sapņo par balerīnas karjeru, bet ir tik maz vīriešu, kas sapņo par lēkāšanu uz skatuves apspīlētā triko... ;)
Publicēts: 15.04.09 11:38
 citēt
Mana jautājuma mērķis ir uzzināt pašu vīriešu domas par šo lietu, savas nojausmas man pašai ir, bet labrāt ieklausos arī citās versijās... :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 11:40
 citēt
daiga35:Mana jautājuma mērķis ir uzzināt pašu vīriešu domas par šo lietu, savas nojausmas man pašai ir, bet labrāt ieklausos arī citās versijās... :face-glasses:
Uztaisi jaunu topiku! Shajaa kaut kaa nepavelkas :D
Publicēts: 15.04.09 11:46
 citēt
norchapersonigi:Es gan te esmu tikai lietotājs, nevis vīrietis :), bet, no prakses runājot, gadā ar sevi uztaisu vienu kadru, trijos - divus, un pietiek atliektiem galiem.

Bet profila bilžu, tādu, kuru nebūtu kaunc citiem rādīt, tomērj nev izdeviec uzblizt...
Publicēts: 15.04.09 11:47
 citēt
Es gan te esmu tikai lietotājs, nevis vīrietis

Tas jau skan interesanti :D :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 11:50 labots
 citēt
khmm - un ko, interesanti, lieto? :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 11:53
 citēt
susurs:
norchapersonigi:Es gan te esmu tikai lietotājs, nevis vīrietis :), bet, no prakses runājot, gadā ar sevi uztaisu vienu kadru, trijos - divus, un pietiek atliektiem galiem.

Bet profila bilžu, tādu, kuru nebūtu kaunc citiem rādīt, tomērj nev izdeviec uzblizt...

nākamgad droši vien :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 11:55
 citēt
daiga35:Vispār, ko mēs te par meitenēm... kāpēc vīrieši ir tik kūtri uz bildēšanos? jeb, pareizāk sakot, pārsvarā ar vīriešiem ir vēl trakāk, bildēties, cik novērots, patīk pārsvarā Narcisiem, kas paši sevī līdz ausīm iemīlējušies, bet pierunāt vienu normālu vīrieti uz fotosesiju, tur bez augstākās pilotāžas neiztikt :face-glasses:

Nav jau problēmas , pat nav jāpierunā, Cita lieta ir tā ka fotoblogs nav tā vieta kur atiecībā pret meitenēm puikas modeļi ienākuši meklēt fotogrāfu pēcāk paši paņem rokās fotoaparātu. A fotogrāfi paši pārsvarā turās aiz objektīva otrās puses ja tik nerealizē savas idejas :) .
Publicēts: 15.04.09 12:04
 citēt
daiga35:Mana jautājuma mērķis ir uzzināt pašu vīriešu domas par šo lietu, savas nojausmas man pašai ir, bet labrāt ieklausos arī citās versijās... :face-glasses:

redzi puikaam meitenees sasista forma a pashos sevii saturs :face-grin:

bildeetaajai jaaprot nojaust to ''saturu'' un veel paraadiit 2D bildee - gribi veel shos portreteet ? :face-smile:
Publicēts: 15.04.09 12:04
 citēt
+ tas saturs tak var buut jamaa iedomu maanji :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 12:11
 citēt
daiga, pierunā mani:D:D:D
Publicēts: 15.04.09 12:11
 citēt
Maris:+ tas saturs tak var buut jamaa iedomu maanji :face-grin:
par to es ar gribeeju parunaat, bet re kaa Daiga aizlaidaas, laikam sajuta ko nelabu :D
Publicēts: 15.04.09 12:16
 citēt
es ar aizlaistos ja man piedaavaatu bildeet ko tik netveramu :face-grin:

bet kuram deelietim tad interesee vinja pasha forma? tikai saturs - taakaa riebiigs uzdevums to bildee dabuut aaraa
Publicēts: 15.04.09 12:17
 citēt
Karlis70:daiga, pierunā mani:D:D:D

labs :D
Publicēts: 15.04.09 13:03
 citēt
:face-devil-grin:a kuri ir labie f:face-devil-grin:otogrāfi un kuri sliktie? man lūdzu sarakstiņu:face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 13:09
 citēt
Gudris un Haiduks ir labie, visi paareejie - sliktie.:face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 13:09
 citēt

Nu, vispābā es nebūtu pret vienu erotisk fotosesiju, kurā dažādās pozās mani fočētu smuka 19- gadniece, kad es to daru ar citu smuku (vai divām) 19- gadnieci...tad man tas FOČĒŠANĀS process patiktu! :)

A tā...tīri portretēties...nafik man tas vajadzīgs? Virināties ar tām bildēm pēc tam kaut kādos publiskos iepazīšanās portālos tjipa draugiem vai oho ar mērķi kaut ko puslīdz ņemamu nocopēt? Neefektīvi! Vecais labais veids ar klubiem un disenēm darbojas labāk- pavaicā kaut vai savam draugam, brunču medniekam ar stāžu, Agrim!
Publicēts: 15.04.09 13:35
 citēt
Portreti, Agrim man nav jēgas neko vaicāt, pārāk sen viss zināms, un arī konkrēti Tava atbilde mani nepārsteidz ;) Bet, par to pierunāšanu es gan runāju vairāk vispārināti un teorētiski, jo tas nav gluži mans profils - pierunāt vīriešus, lai tā būtu foto-sesija vai kas cits :face-smile:
Publicēts: 15.04.09 13:38
 citēt
norcha, es nezinu, ko tieši tu lieto (kā jau lietotājs), bet tas noteikti ir kaut kas iedvesmojošs :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 13:50 labots
 citēt
norcha, ja galva sāp, tad varētu sarīkot sesiju par ciešanu tēmu :face-wink:
Publicēts: 15.04.09 14:48
 citēt
viirs nes sievai galassaapju tableti - iedzer! Kaapeec, man nesaap galva! Bet tad jau mees varam pamiileeties! :D
Publicēts: 15.04.09 15:52
 citēt
ak vai kādi stereotipi
Publicēts: 15.04.09 17:55
 citēt
norchapersonigi:Tas bija citāts iz dzīves. Sievietēm teksts par galvassāpēm būtu jāsaprot pareizi uzreiz, tās taču ir viņu mitoloģijas sastāvdaļa. :D

nu, par šo mitoloģiju neko daudz nezinu, nesaprotu un pret to nekā nelietoju :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 18:02
 citēt
Negribat atgriezties atpakalj pie topika teemas?
Publicēts: 15.04.09 18:07
 citēt
tēma tak jau sen izsmelta - panesies normāls spams ne par tēmu... ;)
Publicēts: 15.04.09 18:10
 citēt
tieši tā, par topika tēmu jau tāpat dažādos veidos viens un tas pats konstatēts :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 18:15 labots
 citēt
daiga - nu sarunāji Portreti bildēties? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >