forum.gif
Kāpēc meitenes iet bildēties pie sliktiem fotogrāfiem ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc meitenes iet bildēties pie sliktiem fotogrāfiem ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.09 18:16
 citēt
Annirs:Gudris un Haiduks ir labie, visi paareejie - sliktie.:face-devil-grin:

ir visādi dirsieni redzēti, bet ar tik lielu stāžu pirmo reizi!!! Annir, tu esi pašā virspusē :D
...un ne jaf bez pamata Annir, tu baiļojies par savu pusaugu atvasi, jo redzu, kādu audzināšanu viņa saņemusi...un lai atkal tu neteiktu, ka es murgoju, CITĒJU PRECĪZI TEVI <Un taa taada pati smadzenju pishana vien ir.>
Bērnus vajag audzināt, nevis viņiem smadzenes ...
Un neaizmirsti, ka blogu lasa simtiem nepilngadīgu !!!
Publicēts: 15.04.09 18:23
 citēt
palaidniex:daiga - nu sarunāji Portreti bildēties? :D

"Nu, vispābā es nebūtu pret vienu erotisk fotosesiju, kurā dažādās pozās mani fočētu smuka 19- gadniece, kad es to daru ar citu smuku (vai divām) 19- gadnieci...tad man tas FOČĒŠANĀS process patiktu! :)"

sorry, šo es nepavelku :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 18:24
 citēt
1. 1 baigi gudrais džeks teicis (cita starpā es pats) - laba bilde, bilde uz kuras cilvēks labi izskatās un bilde, kura patīk cilvēkam, kurš uz tās virsū 3 dažādas lietas.
2. (pocjemu eto, vi, jevreji, vsegda na voprosi voprosami otvecjajetje?) - a kādēļ cilvēki iet pie sūdīgiem šuvējiem, sūdīgiem frizieriem, sūdīgiem galdniekiem, sūdīgiem arhitektiem, sūdīgiem santehniķiem, sūdīgiem redaktoriem, sūdīgiem korektoriem, sūdīgiem sūdīgu reklāmu taisītājiem, sūdīgiem zobu un citādiem dakteriem, sūdīgiem elektriķiem? saprotams, elektrība tumšāka bilde par foto, bet šā kā tā.
Publicēts: 15.04.09 18:24
 citēt
khmm - kas tieši nepavelkams - vīriešplikņu tēma nav tuvva? :D
Publicēts: 15.04.09 18:26
 citēt
haralds:...un bilde, kura patīk cilvēkam, kurš uz tās virsū 3 dažādas lietas.

Lūdzu plašāk paskaidro šito teikuma daļu par to trijnieku :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 18:29
 citēt
nu, pirmkārt, neizturu vecuma cenzu, otrkārt, bail nomirt no skaudības :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 18:30
 citēt
daiga35:nu, pirmkārt, neizturu vecuma cenzu, otrkārt, bail nomirt no skaudības :face-grin:

A tu jamam pasi nerādi :face-devil-grin:
Un kāds sakars ar skaudību?
Publicēts: 15.04.09 18:31
 citēt
palaidniex:šito teikuma daļu par to trijnieku :face-glasses:
trīs dažādas lietas, kuras ne 1-mēr, pat reti sakrīt.
Publicēts: 15.04.09 18:37
 citēt
haralds:
palaidniex:šito teikuma daļu par to trijnieku :face-glasses:
trīs dažādas lietas, kuras ne 1-mēr, pat reti sakrīt.

Beidzot skaidrs! ;)
Publicēts: 15.04.09 18:42
 citēt
palaidniex:
daiga35:nu, pirmkārt, neizturu vecuma cenzu, otrkārt, bail nomirt no skaudības :face-grin:

A tu jamam pasi nerādi :face-devil-grin:
Un kāds sakars ar skaudību?

nu kā, es taču nāvīgi apskaustu tās 2 cielaviņas :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 18:46 labots
 citēt
Nu tu gan - var tak samainīties vietām ar kādu no tām cielaviņām! :D
Publicēts: 15.04.09 18:49
 citēt
nē taču, ar modeļiem nevar ielaisties! :face-angel: ja strādā, tad strādā :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 18:50
 citēt
khmm - vai tad tādā fotosesijā darbs ir rezultāts vai tomēr process...?
Publicēts: 15.04.09 18:57 labots
 citēt
labi, pietiks spamot :P
Publicēts: 15.04.09 22:04
 citēt
Mjaa Annir,man tavas meitas zheel... buurii augusi caur spundi barota,tieshi taads man priekshtats radaas par tevis rakstiito :D.P.S. shodien uzzinaaju 80 proc,ka meitene man ar buus.Bet tad kad vinja izveeleesies iet focheeties,tad taa buus vinjas dariishana,ko vinja veelas,ko vinja var atljauties,jo liidz tam manam beernam buushu visu maaciijusi un vinju atbalstiijusi,lai izaugtu par normaalu cilveeku un man nebuutu keedee jaatur un jaauztraucas kas nu par briinumiem notiksies.Ja nezinaaji ir taada lieta kaa uzticibaa gimenee,tas ir,ka viens uz otru var palajuties,ka podus negaaziis un ja arii sanaak tie podi kas par to,katram ir tiesiibas maaciities no savaam kljuudaam...

mozh dereetu tev ar pameeginaat to lietinju ar uzticiibu...:face-wink:
Publicēts: 15.04.09 23:03
 citēt
sukulis:Mjaa Annir,man tavas meitas zheel... buurii augusi caur spundi barota,tieshi taads man priekshtats radaas par tevis rakstiito :D.P.S. shodien uzzinaaju 80 proc,ka meitene man ar buus.Bet tad kad vinja izveeleesies iet focheeties,tad taa buus vinjas dariishana,ko vinja veelas,ko vinja var atljauties,jo liidz tam manam beernam buushu visu maaciijusi un vinju atbalstiijusi,lai izaugtu par normaalu cilveeku un man nebuutu keedee jaatur un jaauztraucas kas nu par briinumiem notiksies.Ja nezinaaji ir taada lieta kaa uzticibaa gimenee,tas ir,ka viens uz otru var palajuties,ka podus negaaziis un ja arii sanaak tie podi kas par to,katram ir tiesiibas maaciities no savaam kljuudaam...

mozh dereetu tev ar pameeginaat to lietinju ar uzticiibu...:face-wink:
vispirms dzemdee un tad kul tukshus salmus par lietaam no kuraam veel neko nejeedz.
Publicēts: 15.04.09 23:47
 citēt
OOOOO, nākošajā ierakstā Annirs sukuli dzemdēt mācīs :face-devil-grin:
tas jāpagaida un tad jāiet cucāt.
Publicēts: 15.04.09 23:54
 citēt
Ev Annir man a tev ir video kaa tu dzemdeeji?Toch gribas pamaaciities :D
Publicēts: 16.04.09 00:02
 citēt
Haiduks:OOOOO, nākošajā ierakstā Annirs sukuli dzemdēt mācīs :face-devil-grin:
tas jāpagaida un tad jāiet cucāt.
celtniek - seedi ka stroikaa labaak. sukuli - netasos zemdeet maaciit :D
Publicēts: 16.04.09 00:03
 citēt
Zheel,Annir,zheel,me jau cereeja,ka tev taada pieredze dzemdeeshanaa,ka man parmet runaashanu par to ko nesaprotu :( :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.09 00:10
 citēt
es par audzinaashanu. bet nu veelu sekmes. ja kas - droshi prasi padomu.:face-angel::face-angel::face-angel:
Publicēts: 16.04.09 00:17
 citēt
Yeah right :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 01:26
 citēt
Ek Annir, Annir - godu ar mēli atsaukt nav iespējams, var tikai gādāt baudu (lasītājiem) - "dižs" piemērs jaunajai paaudzei (saviem bērniem)... (zaudētu (sa)"DERĪBU" nevar pārdot!!!) :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 06:24
 citēt
Lasu un priecājos....:D
Publicēts: 16.04.09 09:23
 citēt
Karlis70:Lasu un priecājos....:D

par ko?
Publicēts: 16.04.09 10:00
 citēt
Kā ļaudis viens otru mīl...:D
Publicēts: 16.04.09 12:06
 citēt
jāa te mākslinieku pulks do pa ritīgi zemām oktāvām :face-grin:

no tādām laikam ir jānāk - šādu kompetenci mākslīgi nesasniegt ....
Publicēts: 16.04.09 19:51
 citēt
jaaaaaaaaaaaa...pusdienu bez bloga un jau lidz dzemdibam un strokai dazi tikusi............ kas nakama serija?
Publicēts: 16.04.09 20:37
 citēt
Nevajag staigāt apkārt, kad notikumi risinās :)
Publicēts: 16.04.09 21:44
 citēt
izkashkjeesies un beigaas buus pleneers - dzemdiibas stroikaa. haiduks varees tureet prozhektoru un gudris fotografeet :D
Publicēts: 16.04.09 22:11
 citēt
da īstenībā ir meitenēm ir vienalga ko un kā tu bildē parasti meitene ja tu viņu nobildē pasaka ''smuks bilžuks'' un turpina pozēt tākā no meitenes viedokļa tu varētu bildēt pat ar telefonu un viņai būtu labi.
Tas ir arī viens no iemesliem kapēc man vispār nepatīk bildēt cilvēkus vienalga kādu jo pirmkārt nenovērtē un tikai pasaka ''smuks bilžuks'' vai tēlo ka ļoti intresē kaut ga var redzēt ka tā nav, un tas teiciens ''smuks bilžuks'' jagodīgi katreiz kā dzirdu man kā ar motor zāģi mugurā iegriestu,jo vienkāršajai tautai tas nozīmē ka ar telefonu ir uzņemts kadrs tad ir labi un ja atēlā dzimumu var atšķirt tad jau ir iazcili.
Bet iespējams ka tā domāju tikai es.:face-crying:
Publicēts: 16.04.09 22:38 labots
 citēt
Annirs:vispirms dzemdee un tad kul tukshus salmus par lietaam no kuraam veel neko nejeedz.
a eto Ti zrja. necik lielā mērā nav tā, ka zini tikai to, ko esi 100 dadus darījis - malo togo, nav arī tā, ka visi, kas ko 100 gadus darījuši, zina, kā to pareizi darīt - bieži 100 gadus "čerez žopu" darījuši. atvilkās man vienreiz 1 no plānprātiņiem un reizes 4 no vietas plātījās, ka esot profesionāls logu mazgātājs - lai pie-1-otos sarunai, pajautāju, ko viņš liek klāt pēdējajam ūdenim. mute vaļā, siekalas tek un saka, ka neko. "Daiļradē" bija sietspiedisti - 100 gadus 5-atā strādāja - 1-ns mēģina trāpīt, 3 tura sietu, 1 velk. a es biju gudrāks - 1. reizē pieliku lenķi un rāmi pie enģēm. SHITie 2 piemēri no tiem daudzajiem, ar kuriem man pilna D.
janist:''smuks bilžuks''
"nofotkā mani vēl-X!".
Publicēts: 17.04.09 09:07
 citēt
Annirs:izkashkjeesies un beigaas buus pleneers - dzemdiibas stroikaa. haiduks varees tureet prozhektoru un gudris fotografeet :D

...tu tak esi viens prosts, rupš lauku vecis... FUI!!! Savā iedomībā un uzpūtībā vairs nesajēdz ko runā, ko raksti.
Beidz te māžoties , ej atvasi vaktē...
ptuu-tu,ptuu-tu,ptuu-tu,ka tik kas nenotiek...
Haiduks un Gudris un vēl liels bars ar gariem , nažiem līdzīgiem objektīviem uzglūn:face-devil-grin: tavos murgainajos sapņos.
Publicēts: 17.04.09 09:56 labots
 citēt
teica smalkais un gaumiigais vecteevs, zheel tikai ka bez humora izjuutas :(:face-crying:
Publicēts: 17.04.09 11:00
 citēt
daiga35:labi, pietiks spamot :P

mjā...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5