forum.gif
Laptop.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Laptop.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.09 17:56
 citēt
Kādas Jums ir atsauksmes par Laptop.lv? ....interesē :)
Publicēts: 13.04.09 18:03
 citēt
Atceries, ka Canon (un ne tikai) izpilda garantiju TIKAI TAD, ja ir pirkuma čeks vai pavadzīme, nevis balta uz kopiera izdrukāta lapa ar kaut kādu zīmogu.

Tas jāņem vērā jebkura i- veikala gadījumā.
Publicēts: 13.04.09 18:04
 citēt
man laptop patiik - es tur pietiekami daudz esmu pirkusi
Publicēts: 13.04.09 18:46
 citēt
Labajos laikos šādi pārdevēji arī pildīja garantijas saistības pret patērētāju, bez čeka protams, reputācijas dēļ. kas zin kā tagad var bez čeka sanākt :))))
Publicēts: 13.04.09 18:53
 citēt
constrig:Labajos laikos šādi pārdevēji arī pildīja garantijas saistības pret patērētāju, bez čeka protams, reputācijas dēļ. kas zin kā tagad var bez čeka sanākt :))))

Daudzi ir sapirkušies tehniku i- veikalos, bez nekādiem čekiem, loģiski...tikai ar "EWS" lapu. Agrāk Canons remontēja visas kameras ar EWS garantiju, bet nu tikai tās, kurām ir čeks vai pvz.
Publicēts: 13.04.09 18:57
 citēt
čeka vietā var no bankas paņemt maksājuma uzdevumu par pārskaitījumu , domāju tas arī derēs čeka vietā
Publicēts: 13.04.09 19:21
 citēt
paņemt var viskauko

bet ja nav rakstiski garantijas nosacījumi tad neko iisti panaakt nevar....

es te vienu aabolu jau 3 gadus remonteeju

ar čekiem, pavadziimeem, veestuleem un advokaatiem.
rezultaats nulle
Publicēts: 13.04.09 19:28
 citēt
Nu pa lielam patērētāja tiesību likums nenormāli aizsargā pircēju, man, kā cilvēkam kas šo to pārdod, liekas ka par daudz...:D Katrā ziņā...tirgotāju var izjāt ka mala ņepakažetsa...

Par laptop...neko sliktu
Publicēts: 13.04.09 19:31
 citēt
Es arī esmu pircis pie jamiem dažas lietas ;) ir ok, runā ka , garantijas ar neatsakot :D
Publicēts: 13.04.09 19:34
 citēt
"patērētāja tiesību likums" aisargaa tikai privaatpersonas
Publicēts: 13.04.09 20:16
 citēt
'paldies par viedokļiem.
A citādi? Kur iepērkaties? Latvijā
Publicēts: 13.04.09 20:20
 citēt
Kristtaps:'paldies par viedokļiem.
A citādi? Kur iepērkaties? Latvijā

Caur ss.lv sludinājumiem, Elkorā esmu arī šo to pircis, kas citur nav uz vietas, Canon centrā (pirmo 5D tur pirku, ar nosacījumu, ka saregulēs man AF). Tad vēl visādus L objektīvus savulaik, kad nekur, izņemot IBS nebija uz vietas...
Publicēts: 14.04.09 01:37
 citēt
Portreti:Atceries, ka Canon (un ne tikai) izpilda garantiju TIKAI TAD, ja ir pirkuma čeks vai pavadzīme, nevis balta uz kopiera izdrukāta lapa ar kaut kādu zīmogu.

Tas jāņem vērā jebkura i- veikala gadījumā.

Vispār jau PPR (preču pavadzīme - rēķins) neeksistē jau labu laiku - numurēta, balta (kaut vai uz kopiera drukāta) lapa (tipa veidlapa) ar parakstu un zīmogu (Eiropā nav obligāts) ir PPR vietā un šis papīrītis apliecina, ka esi iegādājies konkrēto mantu.
Publicēts: 14.04.09 19:03
 citēt
mmmmmmmmmmmmmm, a te kāds runāja par juridiskajām personām, to varēja saprast no topika konteksta?:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):