Atceries, ka Canon (un ne tikai) izpilda garantiju TIKAI TAD, ja ir pirkuma čeks vai pavadzīme, nevis balta uz kopiera izdrukāta lapa ar kaut kādu zīmogu.
Labajos laikos šādi pārdevēji arī pildīja garantijas saistības pret patērētāju, bez čeka protams, reputācijas dēļ. kas zin kā tagad var bez čeka sanākt )))
constrig:Labajos laikos šādi pārdevēji arī pildīja garantijas saistības pret patērētāju, bez čeka protams, reputācijas dēļ. kas zin kā tagad var bez čeka sanākt )))
Daudzi ir sapirkušies tehniku i- veikalos, bez nekādiem čekiem, loģiski...tikai ar "EWS" lapu. Agrāk Canons remontēja visas kameras ar EWS garantiju, bet nu tikai tās, kurām ir čeks vai pvz.
Nu pa lielam patērētāja tiesību likums nenormāli aizsargā pircēju, man, kā cilvēkam kas šo to pārdod, liekas ka par daudz... Katrā ziņā...tirgotāju var izjāt ka mala ņepakažetsa...
Kristtaps:'paldies par viedokļiem. A citādi? Kur iepērkaties? Latvijā
Caur ss.lv sludinājumiem, Elkorā esmu arī šo to pircis, kas citur nav uz vietas, Canon centrā (pirmo 5D tur pirku, ar nosacījumu, ka saregulēs man AF). Tad vēl visādus L objektīvus savulaik, kad nekur, izņemot IBS nebija uz vietas...
Portreti:Atceries, ka Canon (un ne tikai) izpilda garantiju TIKAI TAD, ja ir pirkuma čeks vai pavadzīme, nevis balta uz kopiera izdrukāta lapa ar kaut kādu zīmogu.
Tas jāņem vērā jebkura i- veikala gadījumā.
Vispār jau PPR (preču pavadzīme - rēķins) neeksistē jau labu laiku - numurēta, balta (kaut vai uz kopiera drukāta) lapa (tipa veidlapa) ar parakstu un zīmogu (Eiropā nav obligāts) ir PPR vietā un šis papīrītis apliecina, ka esi iegādājies konkrēto mantu.