forum.gif
FFF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FFF
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.04.09 22:51
 citēt
nu un temats "MObilizaacija"..... kaut ka aljoti nesaprotams .... :-(
Publicēts: 19.04.09 23:11 labots
 citēt
nu tā tie, kas bija pagājušajā reizē izlēma...
un Dainis to neslikti variēja te iepriekštekstos.
Labāk un vienkāršāk jau būtu, piemēram,
GURĶIS
OLA( par šo mēs arī domājām...)
PLIKA SIEVIETE,
tomēr ir mobilizācija.
Publicēts: 19.04.09 23:33
 citēt
ok , gurkjis .... a kaa vinjsh jaamobilizee!??!?!
Publicēts: 19.04.09 23:38
 citēt
da nē, dansiga, Harijs saka, ka tēma varētu būt gurķis, bet šoreiz nav, ja nu vienīgi saistībā ar mobilizāciju, nu, piemēram, cilvēki iet lasīt gurķus, vai dansiga mobilizējas, lai nobildētu gurķi utt. :face-grin:
Publicēts: 20.04.09 00:03
 citēt
atceries dansiga kaa es visus uz Lustes muizu mobilizeju, ar ko tas beidzas un pec ka taga iskatos? Nu taa apuveni
Publicēts: 20.04.09 00:08
 citēt
toties tiki pie jaunas profil-bildes :)
Publicēts: 20.04.09 00:17
 citēt
Maris, nu taa mobilizaacija tev notikaas paaraak strauji - es nevareeju taa visu pamest un braukt ;-(
Publicēts: 20.04.09 00:19
 citēt
daiga, man tik un taa nepielec!!!!
Publicēts: 20.04.09 00:30
 citēt
nu, es ņemšu dažādas bildes, kuras varu kaut vai simboliski asociēt ar mobilizāciju, piemēram, viena būs no nesen publicētajām... :)
Publicēts: 20.04.09 00:56
 citēt
bet es saku - man nepielec, kam ir jaabuut bildees ar nosaukumu "mobilizacija"!!!:-(((( bremze es;-((
Publicēts: 20.04.09 00:59
 citēt
Dansiga, ne Tev vienai nepielec... man arī joprojām nav skaidrs, kam tādās bildēs ir jābūt... :face-plain:
Publicēts: 20.04.09 01:00
 citēt
es jau arī nezinu, vai man īsti pieleca, bet galu galā katrs jau domā pa savam, galvenais, prast to domu pasniegt, lai citi notic...:face-monkey:
Publicēts: 20.04.09 01:04
 citēt
ja, piemēram, Maris mūs nobildē mini-plenēra laikā, tad var teikti - re, kur dansiga, ERA un daiga mobilizējušās un tagad bildē kokus... :face-grin:
Publicēts: 20.04.09 01:06
 citēt
Mjā, samērā abstrakta tā mobilizācija... :face-grin:
Publicēts: 20.04.09 01:09
 citēt
tā jau ir gan, bet toties var iedarbināt iztēli... man sākumā arī likās galīgs sviests, bet galu galā nav jau nekāds eksāmens, un lai man kāds iestāsta, ka es nepareizi sapratu :face-grin:
Publicēts: 20.04.09 01:23
 citēt
jus varetu nemt balzaminju un mobilizeties rit uz to vella alfas fotolabu, lai man rit tur nav tik garlaicigi
Publicēts: 20.04.09 01:27
 citēt
Maris, bet informāciju ta neatsūtīji... ;)
Publicēts: 20.04.09 01:35
 citēt
nuu... tapec, ka kops vakardienas saite ir bloga sakumlapaa.. padomaju kot es atkartosos
Publicēts: 20.04.09 09:54
 citēt
re, ko nozīmē imunitāte pret jebkāda veida reklāmas banneriem, nemaz i nemanīju :face-plain:
Publicēts: 20.04.09 11:50
 citēt
man riit cic pasaakums ieplaanots :-(

a es vispar neeju caur pirmo lapu un tatad nelasu, kas tur rakstiits!!!!
Publicēts: 20.04.09 12:43
 citēt
dansiga fotoblogā iet pa sētas durvīm :face-grin:
Publicēts: 20.04.09 15:08
 citēt
Viens te labi izkristalizējies - neviens neapgalvo, ka mobilizācija ir kas viens noteikts, konkrēts - tāpēc lieliski ir redzēt to, kā citi domā un dara to atšķirīgi.
Tiešām taisnība par gurķa bildēšanu - ja to uzstādījuma bildēšanu no malas nofočētu, būtu absolūts mobilizēšanās mirklis.
Publicēts: 20.04.09 20:03
 citēt
Gurķis, ola, sviests, krējums, piens - ar katru vārdu varētu veidoties priekšmetiskas asociācijas, bet varbūt arī domas par kādu subjektu, objektu vai parādību ar sajūtām un krāsu priekštatiem. Šoreiz vārds ir mobilizācija ar foto priekšā. Gurķis zaļš, sviests - dzeltens, krējums un piens - balts, bet ola balta un dzeltena. Līdzīgi vajadzētu rast kādu asociāciju, kas saistās ar mobilizēšanos uz fotodarbībām, un to parādīt varbūt ne pārāk apbstrakti, bet pietiekoši vienkārši un saprotami. Gluži tāpat kā mēmā šovā - ar žestiem parādīt vārdu fotomobilizācija, bet praktiski kā mājas darba bildes ar fotogrāfiskiem līdzekļiem un paņēmieniem ;)
Es jau iepriekš piedāvāju fandango sinonīmus šim vārdam, kas varētu veicināt ideju rašanos, piemēram: alternatīvas: Foto -Motivācija, -Disciplīna, -Mērķis, -Izpriecas, -Tieksmes, -Process, - Izpausmes, - Radošums, -Aizraušanās. Un tad kādu ideju un fotogrāfisku realizāciju no šī sinonīma pavilkt zem fotomobilizācijas. ;):D
Publicēts: 20.04.09 20:57
 citēt
Linkman, tu gribi teikt, ka bildēm jābūt par tēmu foto-mobilizācija??? nevis vienkārši - mobilizācija?
Publicēts: 20.04.09 21:13
 citēt
nu jaaa - tad jau tur vajaga paliigus - tb modeljus ... a kur shamos raut darbdienaa?;_(
Publicēts: 20.04.09 21:19
 citēt
mjā... labāk iedzeram sidru, dansiga ;)
Publicēts: 20.04.09 21:23
 citēt
daiga, es jau atknjopeeju - man patiik ;-) paldies par info ;-)))
Publicēts: 20.04.09 21:27
 citēt
Jūs ar to savu sidru mani sakārdinājāt... Bet sidra dēļ uz Prizmu nebraukšu... tālu... :face-sad:
Publicēts: 20.04.09 21:44
 citēt
ERA, centrā var dabūt Gastronomā, rīt, pa Dzirnavu ielu ejot, vari ieiet ;)
Publicēts: 20.04.09 21:47
 citēt
Daiga :) paldies par info, ja sanāks rīt noteikti ieiešu ;)
Publicēts: 20.04.09 22:27
 citēt
Daiga, nebija tēmas uzstādijumā precizējums - FOTO mobilizācija!!! Mobilizācija der jebkāda....
Publicēts: 20.04.09 22:38
 citēt
H_Zemitis:Daiga, nebija tēmas uzstādijumā precizējums - FOTO mobilizācija!!! Mobilizācija der jebkāda....

es jau arī tā sapratu, bet tas pēdējais Linkman teksts bik samulsināja...
Publicēts: 20.04.09 22:49
 citēt
Daiga, pārlasot viņa rakstīto TĀ pat varētu saprast! Vismaz es tā to nebiju sapratis, kad mēs tēmu nolikām... nu kā te kāds teica - nebūs jau eksāmens, kur kāds kļūdas meklēs... bet lasot Linkmana pēdējo rindkopu var saprast, ka viņš ļoti pie tā piedomājis! Vai varbūt viņš tā īpaši neiespringstot to var! Katram jau ir kāds talants.
Publicēts: 21.04.09 00:28
 citēt
Jā - tas ir pareizi, ka nebija nekas teikts par fotomobilizāciju. Tā tikai mana interpretācija, uztvērums un sapratums, mans variants, izpausmes iespējas un plašums. ;) Diemžēl ideja man vēl arvien ir tikai galvā, net ne CF kartē, nemaz par apstrādi un fotopasūtīšanu nedomājot. ;)
Vispār baigi saspirngtā nedēļa sanāks - rīt izstāžu pēcpusdiena, tad kaut kad jāuztaisa kādi reportiņi par izstādem, it sevišķi tie, kuros ZG žnaudz daigu35 un hipnotizē ar rokām ERU ... un tad vēl mājas darbs, jāuzfočē, bildes jāapstrādā, jāpasūta, jāaizbrauc pēc tām, bet makā man vēl tikai 1,89 Ls. Jāsāk meklēt rokā kādi parādnieki, citādi pavisam švaki man klājās. Būs traka nedēļa. ;)
Publicēts: 21.04.09 01:29
 citēt
es tikko pirmo izprintēju... vēl divas ir atlasītas... bešā nebūšu! Vēl, lūkojot pēc variācijas, sapratu, ka nemaz nav peļami arī tas, ka vienam kadram var būt dažādi risinājumi fotošopā....
Publicēts: 21.04.09 11:12
 citēt
Es biju iecerējis, ka šorīt būs laiks un kādu kadru uztaisīšu, bet vēl arvien man nav nekā. Varbūt rīt? Vispār dienas skrien un sestdiena jau klauvē pie durvīm. Mhmm - ko lai saka ... ja man tie pieci foto nesanāks, tad sestdienas pasākums sāk rādīties kā liela jautājuma zīme. ;)
Publicēts: 21.04.09 12:51
 citēt
jeeee - man dzima ideja;-) un 2 bildes pat ir gatavas ... 3 veel jaapstradaa un jaaizdrukaa;-))) juhuuu :-)))
Publicēts: 21.04.09 21:58
 citēt
Laikam Vilmāram jāsašļūk, lai Silvija nonāktu pie rezultāta! Te tā seko viens aiz otra iepriekšējie komentāri... jo līdz šim bija otrādi!
Publicēts: 21.04.09 22:04
 citēt
he heee, Harij ;-))) Tik jaut - vai es paspeeshu izdrukaat un vai tikshu ;-((((
Publicēts: 21.04.09 22:57
 citēt
Atsūti, izdrukāšu... būs prieks redzēt rezultātu jebkurā gadījumā... pat ar Tevi neklātienē!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >