nu tā tie, kas bija pagājušajā reizē izlēma... un Dainis to neslikti variēja te iepriekštekstos. Labāk un vienkāršāk jau būtu, piemēram, GURĶIS OLA( par šo mēs arī domājām...) PLIKA SIEVIETE, tomēr ir mobilizācija.
da nē, dansiga, Harijs saka, ka tēma varētu būt gurķis, bet šoreiz nav, ja nu vienīgi saistībā ar mobilizāciju, nu, piemēram, cilvēki iet lasīt gurķus, vai dansiga mobilizējas, lai nobildētu gurķi utt.
tā jau ir gan, bet toties var iedarbināt iztēli... man sākumā arī likās galīgs sviests, bet galu galā nav jau nekāds eksāmens, un lai man kāds iestāsta, ka es nepareizi sapratu
Viens te labi izkristalizējies - neviens neapgalvo, ka mobilizācija ir kas viens noteikts, konkrēts - tāpēc lieliski ir redzēt to, kā citi domā un dara to atšķirīgi. Tiešām taisnība par gurķa bildēšanu - ja to uzstādījuma bildēšanu no malas nofočētu, būtu absolūts mobilizēšanās mirklis.
Gurķis, ola, sviests, krējums, piens - ar katru vārdu varētu veidoties priekšmetiskas asociācijas, bet varbūt arī domas par kādu subjektu, objektu vai parādību ar sajūtām un krāsu priekštatiem. Šoreiz vārds ir mobilizācija ar foto priekšā. Gurķis zaļš, sviests - dzeltens, krējums un piens - balts, bet ola balta un dzeltena. Līdzīgi vajadzētu rast kādu asociāciju, kas saistās ar mobilizēšanos uz fotodarbībām, un to parādīt varbūt ne pārāk apbstrakti, bet pietiekoši vienkārši un saprotami. Gluži tāpat kā mēmā šovā - ar žestiem parādīt vārdu fotomobilizācija, bet praktiski kā mājas darba bildes ar fotogrāfiskiem līdzekļiem un paņēmieniem Es jau iepriekš piedāvāju fandango sinonīmus šim vārdam, kas varētu veicināt ideju rašanos, piemēram: alternatīvas: Foto -Motivācija, -Disciplīna, -Mērķis, -Izpriecas, -Tieksmes, -Process, - Izpausmes, - Radošums, -Aizraušanās. Un tad kādu ideju un fotogrāfisku realizāciju no šī sinonīma pavilkt zem fotomobilizācijas.
Daiga, pārlasot viņa rakstīto TĀ pat varētu saprast! Vismaz es tā to nebiju sapratis, kad mēs tēmu nolikām... nu kā te kāds teica - nebūs jau eksāmens, kur kāds kļūdas meklēs... bet lasot Linkmana pēdējo rindkopu var saprast, ka viņš ļoti pie tā piedomājis! Vai varbūt viņš tā īpaši neiespringstot to var! Katram jau ir kāds talants.
Jā - tas ir pareizi, ka nebija nekas teikts par fotomobilizāciju. Tā tikai mana interpretācija, uztvērums un sapratums, mans variants, izpausmes iespējas un plašums. Diemžēl ideja man vēl arvien ir tikai galvā, net ne CF kartē, nemaz par apstrādi un fotopasūtīšanu nedomājot. Vispār baigi saspirngtā nedēļa sanāks - rīt izstāžu pēcpusdiena, tad kaut kad jāuztaisa kādi reportiņi par izstādem, it sevišķi tie, kuros ZG žnaudz daigu35 un hipnotizē ar rokām ERU ... un tad vēl mājas darbs, jāuzfočē, bildes jāapstrādā, jāpasūta, jāaizbrauc pēc tām, bet makā man vēl tikai 1,89 Ls. Jāsāk meklēt rokā kādi parādnieki, citādi pavisam švaki man klājās. Būs traka nedēļa.
es tikko pirmo izprintēju... vēl divas ir atlasītas... bešā nebūšu! Vēl, lūkojot pēc variācijas, sapratu, ka nemaz nav peļami arī tas, ka vienam kadram var būt dažādi risinājumi fotošopā....
Es biju iecerējis, ka šorīt būs laiks un kādu kadru uztaisīšu, bet vēl arvien man nav nekā. Varbūt rīt? Vispār dienas skrien un sestdiena jau klauvē pie durvīm. Mhmm - ko lai saka ... ja man tie pieci foto nesanāks, tad sestdienas pasākums sāk rādīties kā liela jautājuma zīme.