Man mājas darba tēmas bildes galvā tapa, Bet laiks caur rokām šļūc un krīt kā rudens lapa ... Dansiga - protams, labāk būtu, ja Tu klātienē uzzinātu visu, ko mēs domājam par Tevi un Taviem darbiem. Bet ja nebūsi un darbi būs, tad vēlāk tās rozīnītes es Tev varētu izklāstīt rakstiski kāda bloga variantā. Bet aiz muguras, kā Tu zini, daudz vairāk pasaka nekā tad, kad cilvēks ir klātesošs.
maris, a ko tur runaat - taas ir katras fotograafijas galvenaa buutiiba;-)))) (brrrr ...... nu kapec nevar to visu uzrkastiit latvieshu valodaa?;-ppppp)
dansiga:Linkman, uz ko tu velc? lai es nenaaku?;-pppp A man bildes ir ga tavas un aizsuutiiju uz druku Robertam ;-)
Dansiga - Es vienkārši modelēju situācijas. - - - Es velku šurp laiku - kā būtu, ja būtu. Vai kāds ko teiktu, ja kāds ietu vai nāktu. - - - Noteikti labāk būtu, ja Tu ierastos un ar darbiem, tad mēs paņemtu priekšā semiotikas nozīmīguma subjektīvo naratīvu.
MARI, neesmu teorētisma fans un nepārzinu semiotiku.... bet neskatoties uz to man galva ir jānēsā. Varbūt vari izskaidrot? Ja semiotikai ir kautkāda saistība ar zīmi, vai tomēr uz grīdas uzskribelēts tas nevar iebraukt zīmju lauciņā? Bet tu jau gan piebildi, ka kā līnija tas arī ir tajā virzienā... bet no malas vienmēr vajag norādīt, kas kur jāķidā... un vēl labāk tad no malas ir saprotams, ko kur ķidā...
Par Avotielas meitenēm - arī esmu pārliecinājies, ka viņas kvalitatīvi strādā!
tad man nepareizs priekshstats - domaju ja diskusijas organizejat, tad taisni uz teoriju esat kritushi. Ne jaatzist ieteiktais sveshvardu trio bij parasta pasmaidisana par neseno alfa.fotolabu kur siiki tika parspilets ar siem terminiem kuri saada virknejuma butibaa ir tik stiepjams jedziens, ka nenozime gandriz neko. Vienvardsakot ka parasti laizhu muljki - ludzu nenemiet ljaunaa.
Maris - AlfaLab pasākumā Tu biji tas čalis ar skūto galvu un sarkano kapuci, kas sēdēja blakus Daigai? Man pat vēl ir foto, ka Daiga skatās uz mani un kaut ko Tev saka austiņā. Izskatās, ka Tev ir brilles. Bet profila foto Tev ir cepurīte galvā.
ne Linkman es biju tas mazais, resnais, rudais vechuks ar nikno gjiimi - un saprotams bez tiesibam sedet Daigai tuvak par 25m. Bet acenes man ir un mice bildee ar - tas tiesa
MARI, šie pasākumi, nav teorija vien. Aizpagāšreiz daļa tam bija gatavojusies, bet neko par to nerunājām, bet uz pagāšreizi pat neko konkrētu nebijām paredzējuši. Un no reizes uz reizi pasākumi ir atšķirīgi - atkarībā kāda publika salasās. Ir bijušas reizes ar teoriju par gaismām, tad reizes par dažādiem žanriem, tad ar uzsvaru uz dažādām grāmatām... Šoreiz obligātas fočenes par tēmu MOBILIZĀCIJA. Par kurām tad arī diskutēsim. Kādas tās, kāpēc tādas un kādas varētu būt. Vēl nolikām, ka šoreiz iesākumā, tomēr, runājam par teoriju. Bet cik nu stundā izrunāsi! Tomēr tas ir vairāk kā nekas. Viens gan ir skaidrs - par fototehnikas jaunumiem un pikseļu skaitu liela daļa te nerunā. Galvenokārt par fotogrāfiju. Un neliekuļojam - oi, cik tas skaisti.... Vai tā ir , Vilmār?
nutad bleezhi - parastam bilzucienitaju tusam sitik smalkus nosaukumus domajat. aiz mobilizacijas reizes var uztaisit festu par temu /fotografs tiikla telpaa - skietamiba un realitate/ par to, ka mazs puika izraadaas vecmaminja un, ka cilveka, kursh postee svesas bildes, to atlasisanas speja ir varbut vertigaka par pro fotografa redzejumu caur pasa kameu
daiga35, ja tu uz turieni ej - ta djautaa peec roberta un dieva deelj atsaucies uz mani - svadaak es visus suutu pie roberta un cilveeki pashi aiziet un pashi atrod un neko nesaka, a shis man parmet, ka es nevienu nesuutot;-))))
Maris:...var uztaisit.... temu /fotografs tiikla telpaa - skietamiba un realitate/ par to, ka mazs puika izraadaas vecmaminja un, ka cilveka, kursh postee svesas bildes, to atlasisanas speja ir varbut vertigaka par pro fotografa redzejumu caur pasa kameu
man par tām redzējuma kvalitātēm vienmēr ir licies interesanti... un pat šoreiz tas diskusijas daļā iederēsies. Šķiet tiks analizēti: objekts, fotogrāfs un skatītājs un saiknes starp viņiem... tātad esi ierosinājis šai reizei vienu no tēmām.
Šeit pievienoju www.fotoblog.lv... vienu bildīti, kur redzams, kā daiga sēž blakus vienam mazam resnam rudam večukam AlfaFotoLab pasākumā, kura profila bilde šeit ar nosaukumu Maris.
Dansiga - ja jau Maris nespēja pienākt klāt AlfaFotoLab pasākumā man klāt un teikt - čau vecais, kā iet, tad uz Fotomob pasākumu - nu simts punktu neatnāks.
Harijs - tā ir, ka vairāki man teikuši - forši bilžuki kalendāram vai kaut kur pie galerijas kādos komentāros to ierakstījuši. To pašu es dzirdēju arī pēdējā mob pasākumā. Agrāk es domāju, ka tie komentāri - nu tā pa jokam, bet pēc pēdējā mob pasākuma es sāku nopietnāk pārdomāt šo neliekuļoto ieteikumu un uz nākošo gadu tiešām varētu kādai izdevniecībai piedāvāt bildes kalendāram.