Gluži kā ZG Tev stāvēja aiz muguras, ar vienu roku apķēris ap kaklu, bet acis zem Tavas pieres nebija aizsedzis ar otru un jūs abi tā skatījāties Ogres izstādes bildes. Ja viena ZG roka bija Tev ap kaklu, tad kur tā otra roka tad bija? Ko gan tā piesedza, ja ne acis?
daiga35: Saprotu, ka man jāgatavojas gan pašas bilžu ķidāšanai, gan sevis vērošanai Linkman reportāžās... :face-plain: Viegli nebūs, bet izturēšu arī to :face-monkey:
Es ceru, ka arī izturēšu. Kaut gan skatoties reportiņus (ir gatavi - Ogre, žesti un Tanz, rīt vēl jāsagatavo Alberts). Tu varētu sēdēt starp ZG un fandango - viens pieturētu Tevi no vienas puses aiz vienas rokas, bet otrs no otras puses aiz otras rokas. Tā man tāda labāka garantija, ja Tu pēķšni izdomātu enerģiski žestikulēt ar savām dūrītēm manā acu priekšā vai pa manām brillēm.
fandango:Johaidī - vai tad Daiga agumentē ar dūrītēm? Man šķiet, ka viņai ir efektīgāki ieroči!
Skatiens Daigai ir efektīgs - viņa paskatās tā, ka šķiet esi pienaglots pie sienas. Kad es satveru savu kameru kāda mirkļa ķeršanai, tā Daiga sāk vīstīt dūrītes un saka, ka es esot traks. Fandango - Tu zini vēl kādus citus ieročus?
daiga, diez vai - tas vieknkarshi bija kaut kads klishkjis, kaa man ik pa briidim gadaas - noklishkj un seezhu visu nakti un "razhoju" )) Tikai parsvara atas klishkjis noklishkj peedeeja avakaraa;-)))))
Dansiga - Klikšķis varētu notikt dažādu savstarpēji nesaistītu apstākļu ietekmē. Un vispār Tu varētu atcerēties, kas bija pirms mobilizācijas klikšķa un to rīt vakarā gaitā pie savu bilžu prezentācijas izstāstīt. Es gribētu zināt, kā veidot tos apstākļus, lai no Tevis izdabūtu ideju klikšķi un aizvilktu līdz idejas realizācijai.
daiga35:tas, ka es "sāku vīstīt dūrītes", Linkman, nenozīmē, ka sākšu tās arī vicināt ...
Piedod, es nekādā ziņā negribu Tevi turpināt provocēt, bet patiesi atzīšos, ka mēģināju to darīt ar saviem komentāriem. Pietiks man tagad klikšķināt taustiņus, jāiet klikškināt āmurītis un urbītis.
Kad tur būsi, tad vari zvanīt ZG, Vilmārs nu ar to vietu zina, arī Uldis un ja ne savādāk, tad mans 29496356. Tieši pie ieejas tai Zemitānu centra pagalmā pa labi iekšā un pa kāpnēm augšā...
pie dzelzceļa stacijas, kuru sauc Zemitāni (pirmā stacija no Rīgas Saulkrastu virzienā).... kautkas man lingvistiski tik ļoti tuvs šķiet! Māris te kautko var valodisko vēstījumu runāja...
es zinu balzāmu tikai kā dzērienu ja tu domā, ka sajaucu kaut kādas konkrētas ēkas, tad maldies, man nav ne jausmas, kur atrodas VEF profene :face-monkey:
Tieši tā. Uz ēkas bija rakstīts Zemitānu centrs. Tur ir tāda liela vārtu aile, tajā ailē ir stiklotas durvis un pa tām durvīm, ja nemaldos, līdz trešajam stāvam un pa gaiteni līdz galam. Apmēram tā. Ja es būšu jau tur, tad varu iznākt pretī un sagaidīt pie tās vārtu ailes. Kaut gan Tev laikam nebija mans telefons. Ak tā - bet cikos pasākums sākas - 17 vai 18?
Pasākums par fotogrāfiju sākās 18.00. Bet, ja kāds vēlas pievienoties mālu mīcīšanai un abstraktas formas izzināšanai pie manis piesakās personīgi. Lai māls pietiktu un lai tie, kam šķiet, ka forma nav nekādā sakarā ar fotogrāfiju neiespringtu. Tātad tie, kuriem 5 bildes azotē un varbūt lasīts Rolāns Barts - nāk 18.00.
Tā ir sestdiena, nevis piektdiena. Tēma Sapnis. Bet cik bildēs - ari piecas? Varbūt tikai trīs? Varbūt tikai vienu lielu - 24x30? Vai varbūt veidot 5 foto sekvenci par sapni? Es jau šonakt nosapņoju, bet nezinu, kā to sapni piefiksēt. Ja nu vienīgi savienot kādu foto un piezīmēt tam klāt sapņoto daļu.
PAR SKAITU________Paliekam pie maksimāli piecām! Šoreiz nebija daudzi, kuri pārsniedza šo skaitli... un neaudzējam bilžu skaitu ar aizbildinājumu, ka tās 30 bildes ir piecas sērijas... nepietik laika vairākām, lai novērtētu. PAR IZMĒRU_______dažādais formāts bija neveiksmīgs. Ja daži bažījās, ka varētu sanākt dārgi, tad tomēr tie palielie formāti rāda, ka lielākā daļa iespēj lielākas kā 9x13... Manuprāt būtu labi A4 formāts un nekāds cits, tad visi darbi būtu vienlīdz līdzvērtīgi saskatāmi. Šoreiz pārliecinājāmies, ka tās mazākās bija grūti saskatīt. Un ja kāds nevar izprintēt piecas A4 formāta bildes, lai labāk ir viena. Linkman, tavs iepriekšējā uzdevuma nosapņojums bija lielisks.
Piekrītu - 9x13 vai 10x15 ir biku par mazu. Sestdien biju atnesis 13x18, nebija tik sīks, varēja kaut ko saskatīt, vismaz tādai sekvencei pietiekoši saprotams. Iespējams, ka uz 15x21 būtu iespaidīgāk, bet piecas 20x30 es gan šādai sekvencei negribētu drukāt. Es gan ieteiktu 4 izmēru variantus: 13x18, 15x21, 20x30 un 30x45 atkarībā no lietotāja rocības un vēlmēm. Piemēram, Gundei bija lielas bildes. Tad kāpēc drukāt 20x30, lai tikai parādītu, ja uzreiz drukā, piemēram, 30x45, kuras izmantot kādai izstādei vai uzdāvināt man apmaiņā pret kādu citu bildi?
Gunde - es gribētu Tavu bildi ar to sievieti, bet tā lai baltais paspartu būtu apmēram 2 cm pa bildes perimetru un uz tā apakšpusē Tu to bildi parakstītu ar nosaukumu un gadu. Varu Tev dāvināt kādu savu bildi pēc Tavas izvēles no manas galerijas.
par izmēru - jāpiekrīt Tavas bildes bija saskatāmas. Varētu vienu izmēru mazāk - 15x20. Un Tomēr es gribu pierunāt izmantot vienu formātu visiem, lai var kopā strādāt... jeb tomēr daži nolēmuši izrādīt savus darbus?
Ja ir jautājums par izmēriem, tad lai tik bijušie un topošie dalībnieki izsakās, ko domā. Tāpēc jau forums, ka šeit var izteikties un pirms nākoša pasākuma daudz ko sarunāt. Ja nu vienīgi nav kāda cita vietne, kur vairāk apgrozās fotomobilisti un vēl raitāk risinās rakstiskās komentāru diskusijas. Citādi šeit lielākoties ir mūsu dialogs. Komandas lēmums vienmēr ir labāks nekā indivīda lēmums. Zinātniski prakstiski pierādīts un pats esmu to piedzīvojis.
Domājams ielikšu mob. lapā komentāru iespējas un tad uzreiz tur, lai nesanāk dublēties visur... un tad vienkopus visa informācija par bijušajiem un nākošajiem pasākumiem.
Protams, mēs visu drīkstam izvēlēties - nekas netiek uzspiests! Tomēr, ņemot vērā pārdomas par to, ka trūkst dzīvē konkrētības, konstruktīvisma un skaidrības mīkstajā krēslā sēdošiem... tā vairs nebūs kopēji laba analīze, ja nākam kopā arī mācīties... jeb tikai izrādīties? Parādīt sevi! Vieglāk un saprotamāk būs, ja būs vienāds formāts. Un par daudzumu - palielinot skaitu zūd uzmanība! Un uz ekrāna šoreiz rādīja tikai info par izstādēm un būtu labi nerādīt uz ekrāna temata bildes un pie galējā varianta arī tikai piecas bildes...
fandango:man bija vairāk kā piecas bildes, jo, atsķirībā no citiem, neizmantoju iespēju rādīt pārējās uz ekrāna.
Es gan izmantoju iespēju parādīt citiem, kādas fotoizstādes notikušas un kā skatītāji šajās izstādēs izskatās. Vai Tev škiet, ka šādi reportiņi par izstādēm būtu lieki?
Es ne par to. Tikai viens no visiem rādīja tēmas bildes šoreiz ar projektoru, un Uldim laikam likās, ka viņš ļoti daudz rādīja... lai gan viņš rādīja pēc Ulda. Es ceru, ka nākošreiz nebūs tāda neviena! Bet tas, ka Tu rādīji izstādes - lieliski! Tas tika pateikts, jo es to nesalīdzināmu ar tēmas bildēm... pie tam tie reportiņi ir forši koncentrēti!!! Nu biji arī uz kādu nefotogrāfiju izstādi ar daigu?
Odzes bildēja, vai žņaudzējčūskas? Ja jums kādreiz kāda interesanta fotoizstādes atklāšana - pačukstiet! Es ar viņu pasākumā bildēju... un viņa fotogrāfam tik forši smaida...