forum.gif
Mainamies ar grāmatām.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Mainamies ar grāmatām.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.09 23:22
 citēt
Varbūt varam te topikā vākt apkopojumu, kam ir kāda interesanta literatūra par mākslu/foto/foto filosofiju un runāt arī apmaiņu ar grāmatām starp lietotājiem?
Man teiksim ir 2 interesantas grāmatas. Viena ir FOTOŽURNĀLISMS ( izdevējs KONEMANN, grāmatā parādīta fotogrāfijas attīstība, labs piemērs mācīties kā pastāstīt par svarīgu vēsturisku momentu ar 3 bildēm ) a otra ir par slaveno mākslas skolu kas pastāvēja 14 gadus vācijā BAUHAUS ( izdevēju uz sitiena nepateikšu, bet tur ir viss kas saistīts ar BAUHAUS. Mazliet par foto ari ir un pie maniem rakstiem ir maza daļa arī tulkota no tās grāmatas ) . Mož kāds vēlas uz kādu noteiktu laiku apmainīties ar literatūru un palasīt ko citu, kas nav savā grāmatu plauktā? :) Manas grāmatas ir angļu valodā, mož kāds var ar ko piedāvāt uz maiņu? ;)
Publicēts: 07.11.12 22:13
 citēt
arturso:Varbūt varam te topikā vākt apkopojumu, kam ir kāda interesanta literatūra par mākslu/foto/foto filosofiju un runāt arī apmaiņu ar grāmatām starp lietotājiem?
Man teiksim ir 2 interesantas grāmatas. Viena ir FOTOŽURNĀLISMS ( izdevējs KONEMANN, grāmatā parādīta fotogrāfijas attīstība, labs piemērs mācīties kā pastāstīt par svarīgu vēsturisku momentu ar 3 bildēm ) a otra ir par slaveno mākslas skolu kas pastāvēja 14 gadus vācijā BAUHAUS ( izdevēju uz sitiena nepateikšu, bet tur ir viss kas saistīts ar BAUHAUS. Mazliet par foto ari ir un pie maniem rakstiem ir maza daļa arī tulkota no tās grāmatas ) . Mož kāds vēlas uz kādu noteiktu laiku apmainīties ar literatūru un palasīt ko citu, kas nav savā grāmatu plauktā? :) Manas grāmatas ir angļu valodā, mož kāds var ar ko piedāvāt uz maiņu? ;)

Jā "less is more"... par visu skolas pastāvēšanas periodu, vai tikai detaļas, ko? kā ta ir?
Publicēts: 07.11.12 22:23
 citēt
Būtu cool ja fotoblogam būtu sava bibliotēka :face-glasses: :face-glasses: :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):