vispār jau man nenormāli besī beztēmas dzīšana forumā, bet ņemot vērā, ka pats topika virsraksts vien ir smīna vērts, atļaušos ka nu es ar... par to nacionālismu protams - viss, man domāt, ir relatīvs -
a ja latviešu valodas kursu vietā tiktu piedāvāti kurši fotošopā vai datu piekļuves metodēs .NET'ā?
tas tā - retorika... viss ir jūsu galvās mīlīši - varbūt, ka šeienes "antinacistiem" der padomāt, vai tik paši nav tie lielākie šķirotāji tautās, krāsās un valodiņās...
susurs:iņčīgs forumz. uzraxta krjieviski - piedāvā valodkuršus. uzraxta portugāliski - lapas maņeras.
Taa nu veesturiski ir iegaajies, ka varbuutiiba, ja cilveeks maak portugaalju valodu, tad vinjsh ir portugaalis, kursh ieceljojis no Portugaales(Braziilijas u.c. valstiim, kur shaadi runaa), un nemaak valsts valodu vispaar, ir lielaaka nekaa tad, ka ja cilveeks raksta krieviski, tad vinjsh ir ieceljojis no Krievijas(Baltkrievijas u.c. valstiim, kur shaadi runaa) un valsts valodu nemaak.
Toties krietni lielaaka varbuutiiba ir taa, ka ja cilveeks sheit runaa un raksta krieviski, tad shis cilveeks NEGRIB izmantot valsts valodu, nekaa taa, ka cilveeks sheit runaatu tikai portugaaliski, lai gan valsts valodu zinaatu.
Bet principaa vienalga. Paarmeeriigs nacionaalists nodara vairaak ljaunuma nekaa tas, kursh negrib maaciities taas valsts valodu, kuraa vinjsh dziivo
Ķinīzeri ražo daudz un dažādas "Kopijas" no pilnīgiem mesliem lidz orģinālus parspējošām Man piemēram ienacās te viena iPhone "Kopija" kura man patikās labāk par pašu Apple iPhone ko laulene lieto , jo ķinizeram bij Dual SIM + mp3 + FM + TV + Xvz tāpat varēj muzonu lādēt visos veidos bez ierobežojumiem pietam cenjiks bija 150Ls + 2 bacjas komplektā Jā tam vēl bija GPRS + WiFi