We all know this famous still of Marilyn Monroe and her skirt blowing upthe 1955 film "The Seven Year Itch". In this infamous scene Marilyn stands above the main subway grate, the subway causes a burst of breeze, creating this famous image or rather her skirt blowing up.
koka grīdas butaforija ar restes butaforiju - un studijas veņķiks zem tās, je kleita viegla moš var iztikt ar sadzīves ventilatoru fonā bildi pieliksi šopā vai izdrukā kā to dara teātra dekorācijās...
sašopot māku, tikai negribu. Vēlos, pirmkārt, atrast vietu, kur to varētu ārā izdarīt. Tomēr cits fīlings bildei. Varbūt kādam ir zināma vieta, kur tādu kājurežģi varētu izmantot dabā. Ideālajā variantā ar piekļuvi no apakšas. Ventilatoram, protams Uz tievo galu, neatradīsies, veidosim studijā, ko gan citu.
Vil:sašopot māku, tikai negribu. Vēlos, pirmkārt, atrast vietu, kur to varētu ārā izdarīt. Tomēr cits fīlings bildei. Varbūt kādam ir zināma vieta, kur tādu kājurežģi varētu izmantot dabā. Ideālajā variantā ar piekļuvi no apakšas. Ventilatoram, protams Uz tievo galu, neatradīsies, veidosim studijā, ko gan citu.
Teorētiski - vajag trv režģi, ko ielikt kādas ēkas pagrabstāvā esošās noliktavas piegādes lūkas vāka vietā un būš uz ielas...
ar puteklju suuceeju nevar? nu iesleedz ka puushaa aaraaa. tjipa sabildee ka ar to puteklju suuceeju redzamu kadraa un tad otru tukshu bildi no aizklaaj ciet to dalju kur puteklju suuceejs. a?
zo:ar puteklju suuceeju nevar? nu iesleedz ka puushaa aaraaa. tjipa sabildee ka ar to puteklju suuceeju redzamu kadraa un tad otru tukshu bildi no aizklaaj ciet to dalju kur puteklju suuceejs. a?
hmm, laba doma. Tikai pārģenerēju uz kompersoru. Gana stiprs, lai arī no attāluma vilnas svārkus paceļ. Jāuzmanās tik, lai kāda mikrodaļiņa neiešauj modelei kaut kur
Vil, viss ko tu redzi bildē ir butaforija , vējs nenāk no tām restem , ko tu redzi Jebkurā vietā noliec ventilatoru un mauc!!! Savu laiku bija ventilejamās grīdas siena žāvēšanai, un parasti pieredzes apmaiņā citi brauca grīdu skatīt... no sākuma iedeva nelielu plūsmu, un tad, kad visi(as) sagājuši uz tās grīdas, tad slēdza iekšā pilnu jaudu... tava merlina tā skata priekšā nobāl
Vil:to esmu apdomājis, tik šaubos, vai venti ir tik jaudīgi
ar procesoramējo būs par maz. BITEs reklāma, kur tas Zaķis ar zaļu kleitu ar tādu lielu pizaplõru pakaļā valkājās? pūta ar LIELU ventilātõru. ceru, ka nesasaldēja olnīcas - nemaz tik karsts nebija. P.S. A.Sokolova meistardarbs pirms man labāk tīk, nekā pēc .:face-surprise:
Piemērs ar Sokolova darbu man arī nepatīk. Baigā zilā šokolāde! Te mono gribēja laikam parādīt, ko var izdarīt ar šopu Sama znaju. Varbūt vispār paņemt oriģinal bildi un ieklonēt modeles seju vienkārši iekšā ne? Kā viens treneris man bij teicis: upražņeņija dolžni bitj ekologičnimi. Ar to domājot tādas exekūcijas, lai nesavainotu exekucionējamo. Aerodiumu sarunāšu, kad fočēšu ziloņmāti ))
Lai nebūtu tik traki jāčakarējās ar neorģināliem darbiem iesaki KLIENTEI ka vari uztaisīt viņu MERLINAS iskatā bet no citas KRUTAS bildes , paņem par paraugu Eve Arnold, Marilyn Monroe—Airport Ladies Room, Chicago, 1955 , I gads tas pats ir Klieta lidziga un interjers nabus problēma