Nekāda lielīšanās vai nelielīšanās , gribēj udzirdēt viedokļus no cilvēkiem , kuri ar tādiem jau knipsē ilgāku laiku un var pateikt kādi ir šī objektīva + un - ?
Laurelz:vairaak jau to miinusu vari pa leetaam naudinjaam pardot man, es tos miinusus kkaa pacietiishu
nemuldi ja! + ir vairāk nekā mīnusu
Gudris: man arii liekas ka zīmējies ...nezinu kaadi vinjam plusi bet mīnuss ka fix :face-plain:
Bļ.. nu atkal vēl viena pērle no Mono mutes... Paskaidro man, kā var makro stiklam būt mīnuss tas, ka tas ir fikss??? Tu filtrē, ko tu vispār saki vai arī tāpat muldi bez sajēgas?
Gudris man arii liekas ka zīmējies ...nezinu kaadi vinjam plusi bet mīnuss ka fix :face-plain:
Bļ.. nu atkal vēl viena pērle no Mono mutes... Paskaidro man, kā var makro stiklam būt mīnuss tas, ka tas ir fikss??? Tu filtrē, ko tu vispār saki vai arī tāpat muldi bez sajēgas?
eu, jā, es ar taisījos šito postēt Tu pasteidzies man priekšā......izrādās, ka fiksu īpašnieki ir lūzeri laaaaaaaabs
Gudris:Piedodiet lūdzu es atkal esmu kļūdījies...ērtāk tak ir pārnēsāt fočiku nekā pievilkt ar stiklu...ak es idiots
makrofotogrāfijā būsi meganostaigājies paejot tuvāk/tālāk... un vienmēr zoomstikliem ir labāka bilde, vai ne? fiksus izdomāja svara vērotāju organizācija...
šis puika man sāk patikt turpini, atradīsi ar tādu pašu Sigma 70-200 ar Makro un vēl 333 Sigmas ar makro, moš apčolē kā tas makro izpaužās ? Umņik PS piebilde par svara vērotājiem gan laba
Karoč Janbo - klausi gudri, cerams esi sapratis, ka esi ieberzies un ne pa jokam. Dod prom to stiklu kamēr vari tiem, kas te bija gatavi pieciest visus tos mīnusus, kamēr nav pārdomājuši...
moš apčolē kā tas makro izpaužās ? Umņik PS piebilde par svara vērotājiem gan laba
izlasiiju...var safokuseet no viena metra ...un no cik tam 100mm fixam var safokuseet ?
moš arī izlasi, ne te salmus kul ? Un vēl - to izdarījis pakustini pelēkās vielas paliekas un provē izprast CIK lielu palielinājumu dos visi Tamroni utt un reāls makrostikls.
Un jā, bilde toč sūdīgāka, galvenais, ka tie makro fiksi ir baigi neasie Tā ka Janho ir izmetis piķīti vējā.....vajadzēja ņemt Tamronu, vot i mušu acis sablieztu asas kā žilete:face-surprise:
palaidniex:NilS - tas ir bezcerīgi - jams tāpat sāks malt savu, ka tas 70-200 nozīmē lielāku palielinājumu, jo tam tak 200 nevis 100 kā tam makriķim...
es ar tā sāku domāt un man jau arī nevajag apgaismot bezcerīgi gudro gudri klau, bet piebilde par to, ka ar fiksiem bildē tikai zāles stiebreļus vējās, gan ir kārtējā pērle man šķita, ka tie der visam, no sporta / tipa 200 mm 1.8 vai 2.0 400 2.8 un garāki ) līdz portretiem / tipa 85 mm 1.2 utt / arhitektūrai utt bet nu ja gudris saka TĀ tad jau TĀ arī ir Āmen
Gudri - protams protams - īstie džeki portretus bildē ar puspro līmeņa kamerām jpegos ar 18-200 zūmiem, īpaši nedomājot par asumu - to tak tāpat piegriež sopā
Tikai pilnīgi dauņi bildē portretus RAWā un ar 85, 105 vai 135 mm fiksiem
Gudris:Jā Nilss....portretiem vaig ļoti asus macro fiksus...tad meitenēm pumpas var labāk redzēt
konkrēti meitenēm, gudri, var ( ja tieši par makro fiksiem ) redzēt ļoti skaistas acis un skropstas. Jau uz galīgi atvērta 2.8. Tādu asumu ne ar ko citu nedabūsi. Un pumpām vajadzētu būt zem kārtīga grimma, tad tā nebūs problēma. Tikai portretiem lielākoties izmanto citus fiksus. Kādus - palasi
palaidniex:Gudri - protams protams - īstie džeki portretus bildē ar puspro līmeņa kamerām jpegos ar 18-200 zūmiem, īpaši nedomājot par asumu - to tak tāpat piegriež sopā
Tikai pilnīgi dauņi bildē portretus RAWā un ar 85, 105 vai 135 mm fiksiem
šitā ir negudro fotogrāfu recepte absolūti oldskūla.... un uz Gudra iecienītā Haseļa viņam īpaši nāksies projektēt viņa mīļoto 18-2000 zoom, savādāk šis nipirks
Janbo:Nekāda lielīšanās vai nelielīšanās , gribēj udzirdēt viedokļus no cilvēkiem , kuri ar tādiem jau knipsē ilgāku laiku un var pateikt kādi ir šī objektīva + un - ?
...jeb citiem vārdiem sakot - vai tas kas man rokā tas ir tas
da man pieleca - Gudrim bluuro smukaak un blooru mazaak ir sinoniimi - JO, asiem gan pupiem, gan p***ai jaabuut tak! lai pec tam var 200% palielinaajumaa peetiit
Sāka ar makro un beidza ar pupiem Bet nu pat meičas ir ērtāk ar fiksiem bildēt, lai arī tam ko Mono dara ar fotoaparātu un meičam, zooms noteikti ir prakstiskāks
norchapersonigi:Īstiem džekiem fiksus nevajag, viņi paši ir fiksi zēni.
Tēma gan interesanta. J.: Iegādājos. Ko jūs domājat? A. Domāju, ka esi iegādājies. J. Esmu apmierināts? Ko jūs domājat? A.: Mēs vēl joprojām domājam. J.: Kādi plusi, mīnusi? Ko jūs domājat? A.: Mēs jau nogurām domāt.
Ir jau smieklīgi, bet šoreiz Janbo, ar vēlmi palielīties (šo faktu padarot riktīgi smieklīgu ar savas lielīšanās noliegšanu), VIENKĀRŠI NOBĀL Gudra tīrradnības spīdekļa priekšā!