forum.gif
Canon ultrasonic ef 100mm f/2.8 Macro USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon ultrasonic ef 100mm f/2.8 Macro USM
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.09 21:45
 citēt
Canon ultrasonic ef 100mm f/2.8 Macro USM - iegādājos , esmu apmierināts :)
Jūsu domas ? Kādi +/-?
Publicēts: 15.04.09 21:46
 citēt
Labppsss
Publicēts: 15.04.09 22:19
 citēt
tipa nopirki jaunu objektivu un gribi palielities? labs
Publicēts: 15.04.09 22:38
 citēt
Janbo:Canon ultrasonic ef 100mm f/2.8 Macro USM - iegādājos , esmu apmierināts :)
Jūsu domas ? Kādi +/-?

Ha...pīzģec!
Publicēts: 15.04.09 22:48
 citēt
Nekāda lielīšanās vai nelielīšanās , gribēj udzirdēt viedokļus no cilvēkiem , kuri ar tādiem jau knipsē ilgāku laiku un var pateikt kādi ir šī objektīva + un - ?
Publicēts: 15.04.09 23:00
 citēt
parasti jau kaut ko tādu prasa pirms objektīva pirkšanas:face-grin:
Publicēts: 15.04.09 23:14
 citēt
PRasīju , bet ne forumā , individuāli dažīem lietotājiem , nu tad kāds var pateikt kādi ši mverķim ir + un - ? :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 23:29
 citēt
Apsveicu! Sāc lietot - pats atradīsi +, vai arī secināsi, ka nekas nav tik labs, lai nevarētu būt vēl labāks.
Publicēts: 16.04.09 00:43 labots
 citēt
vairaak jau to miinusu :face-devil-grin: vari pa leetaam naudinjaam pardot man, es tos miinusus kkaa pacietiishu :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.09 00:53 labots
 citēt
Laurelz:vairaak jau to miinusu :face-devil-grin: vari pa leetaam naudinjaam pardot man, es tos miinusus kkaa pacietiishu :face-devil-grin:

nemuldi ja! :D + ir vairāk nekā mīnusu :D

Gudris:
man arii liekas ka zīmējies :D ...nezinu kaadi vinjam plusi bet mīnuss ka fix :face-plain:

Bļ.. nu atkal vēl viena pērle no Mono mutes... Paskaidro man, kā var makro stiklam būt mīnuss tas, ka tas ir fikss??? :D
Tu filtrē, ko tu vispār saki vai arī tāpat muldi bez sajēgas? :D
Publicēts: 16.04.09 01:00
 citēt
CerambyX - kush, varbuut noticees un uzdaavinaas man :D
Publicēts: 16.04.09 02:11
 citēt
+ IQ
- nav MP-E 65
Publicēts: 16.04.09 09:34 labots
 citēt
Gudris
man arii liekas ka zīmējies :D ...nezinu kaadi vinjam plusi bet mīnuss ka fix :face-plain:

Bļ.. nu atkal vēl viena pērle no Mono mutes... Paskaidro man, kā var makro stiklam būt mīnuss tas, ka tas ir fikss??? :D
Tu filtrē, ko tu vispār saki vai arī tāpat muldi bez sajēgas? :D

eu, jā, es ar taisījos šito postēt :) Tu pasteidzies man priekšā......izrādās, ka fiksu īpašnieki ir lūzeri :D laaaaaaaabs :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 09:44 labots
 citēt
Gudris:Piedodiet lūdzu es atkal esmu kļūdījies...ērtāk tak ir pārnēsāt fočiku nekā pievilkt ar stiklu...ak es idiots :face-sad:

to, kā attēla kvalitātē atšķirās fiksi un zūmi laikam neesi pat lasījis. Un pat gaišākie zūmi ir bezdievīgi tumši, salīdzinot ar fiksiem
Publicēts: 16.04.09 09:45
 citēt
Gudris:Piedodiet lūdzu es atkal esmu kļūdījies...ērtāk tak ir pārnēsāt fočiku nekā pievilkt ar stiklu...ak es idiots :face-sad:

makrofotogrāfijā būsi meganostaigājies paejot tuvāk/tālāk...
un vienmēr zoomstikliem ir labāka bilde, vai ne?
fiksus izdomāja svara vērotāju organizācija... ;)
Publicēts: 16.04.09 09:53 labots
 citēt
:face-grin:
Gudris:www.dpreview.com... rekur tik pat gaišs macro un ar zuumu :face-smile:

šis puika man sāk patikt :):):):) turpini, atradīsi ar tādu pašu Sigma 70-200 ar Makro :) un vēl 333 Sigmas ar makro, moš apčolē kā tas makro izpaužās ? Umņik :)
PS piebilde par svara vērotājiem gan laba :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 09:54
 citēt
Gudris:www.dpreview.com... www.dpreview.com... rekur tik pat gaiši macro un ar zuumu :face-smile:

Nu ja- ja visu bildē jpegā, tad jau var uzskrūvēt makrolēcu ziepja zūmobjektīvam un iegūt tik pat labas bildes... :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.09 09:55
 citēt
palaidniex:
Gudris:www.dpreview.com... www.dpreview.com... rekur tik pat gaiši macro un ar zuumu :face-smile:

Nu ja- ja visu bildē jpegā, tad jau var uzskrūvēt makrolēcu ziepja zūmobjektīvam un iegūt tik pat labas bildes... :face-devil-grin:

labākas, vecīt, čista labākas ! Gudris to dabūs gatavu :face-plain:
Publicēts: 16.04.09 09:58 labots
 citēt
Janbo:Canon ultrasonic ef 100mm f/2.8 Macro USM - iegādājos , esmu apmierināts :)
Jūsu domas ? Kādi +/-?

Karoč Janbo - klausi gudri, cerams esi sapratis, ka esi ieberzies un ne pa jokam.
Dod prom to stiklu kamēr vari tiem, kas te bija gatavi pieciest visus tos mīnusus, kamēr nav pārdomājuši... :(
Publicēts: 16.04.09 09:59
 citēt
Gudris:
moš apčolē kā tas makro izpaužās ? Umņik :)

izlasiiju...var safokuseet no viena metra ...un no cik tam 100mm fixam var safokuseet ?

Nu tam macro tak tāpat sliktāka bilde... ;)
Publicēts: 16.04.09 10:01 labots
 citēt
Gudris:
moš apčolē kā tas makro izpaužās ? Umņik :)

izlasiiju...var safokuseet no viena metra ...un no cik tam 100mm fixam var safokuseet ?

moš arī izlasi, ne te salmus kul ?:) Un vēl - to izdarījis pakustini pelēkās vielas paliekas un provē izprast CIK lielu palielinājumu dos visi Tamroni utt un reāls makrostikls.

Un jā, bilde toč sūdīgāka, galvenais, ka tie makro fiksi ir baigi neasie :face-sad:
Tā ka Janho ir izmetis piķīti vējā.....vajadzēja ņemt Tamronu, vot i mušu acis sablieztu asas kā žilete:face-surprise:
Publicēts: 16.04.09 10:07
 citēt
NilS - tas ir bezcerīgi - jams tāpat sāks malt savu, ka tas 70-200 nozīmē lielāku palielinājumu, jo tam tak 200 nevis 100 kā tam makriķim...
Publicēts: 16.04.09 10:10 labots
 citēt
Gudris:Nu es puķītes un vaboles nebildēju...tāpēc man fixi kretinē...un asumu var piegriezt shopaa ja nu baigi vaig !

Īsta džeka, patiesa fotogrāfa zelta atziņa! :face-monkey:

MALACIS!
Publicēts: 16.04.09 10:12 labots
 citēt
palaidniex:NilS - tas ir bezcerīgi - jams tāpat sāks malt savu, ka tas 70-200 nozīmē lielāku palielinājumu, jo tam tak 200 nevis 100 kā tam makriķim...

es ar tā sāku domāt :) un man jau arī nevajag apgaismot bezcerīgi gudro gudri :)
klau, bet piebilde par to, ka ar fiksiem bildē tikai zāles stiebreļus vējās, gan ir kārtējā pērle :)
man šķita, ka tie der visam, no sporta / tipa 200 mm 1.8 vai 2.0 400 2.8 un garāki ) līdz portretiem / tipa 85 mm 1.2 utt / arhitektūrai utt bet nu ja gudris saka TĀ tad jau TĀ arī ir :) Āmen
Publicēts: 16.04.09 10:13 labots
 citēt
vispār, kāda jēga pirkt labus fotoaparātus un objektīvus, visu taču var piegriezt shopā :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 10:17 labots
 citēt
Gudri - protams protams - īstie džeki portretus bildē ar puspro līmeņa kamerām jpegos ar 18-200 zūmiem, īpaši nedomājot par asumu - to tak tāpat piegriež sopā

Tikai pilnīgi dauņi bildē portretus RAWā un ar 85, 105 vai 135 mm fiksiem
Publicēts: 16.04.09 10:20
 citēt
Gudris:Jā Nilss....portretiem vaig ļoti asus macro fiksus...tad meitenēm pumpas var labāk redzēt :face-grin:

konkrēti meitenēm, gudri, :) var ( ja tieši par makro fiksiem ) redzēt ļoti skaistas acis un skropstas. Jau uz galīgi atvērta 2.8. Tādu asumu ne ar ko citu nedabūsi. Un pumpām vajadzētu būt zem kārtīga grimma, tad tā nebūs problēma. Tikai portretiem lielākoties izmanto citus fiksus. Kādus - palasi
Publicēts: 16.04.09 10:21 labots
 citēt
palaidniex:Gudri - protams protams - īstie džeki portretus bildē ar puspro līmeņa kamerām jpegos ar 18-200 zūmiem, īpaši nedomājot par asumu - to tak tāpat piegriež sopā

Tikai pilnīgi dauņi bildē portretus RAWā un ar 85, 105 vai 135 mm fiksiem

šitā ir negudro fotogrāfu recepte :) absolūti oldskūla....
un uz Gudra iecienītā Haseļa viņam īpaši nāksies projektēt viņa mīļoto 18-2000 zoom, savādāk šis nipirks :D
Publicēts: 16.04.09 10:31 labots
 citēt
Gudris:Janbo saprati kādām Tev tagad bildēm jābūt ?...skaties neapkauno Nilsu tagad :D

te tikai viens mazliet izgāzās :) un tas nebija Janho, lai vai cik dīvai tas neskan :face-kiss:
un par tēmu - tas ir labs pirkums, Janbo :)
Publicēts: 16.04.09 10:51
 citēt
domā, ka Janbo tagad citus objektīvus metīs ārā? :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 10:52
 citēt
Gudris:stikls ir labs...bet par cik Janbo patiik bildeet arii meitukus zuums tomeer ir noderīgāks un smukāku bluurinju ziimee ! .

Nākošā pērle... :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-crying:
Publicēts: 16.04.09 11:05
 citēt
Gudris:...nezinu kaadi vinjam plusi bet mīnuss ka fix...

Gudris:...stikls ir labs...

Pluss vel visas taas gudribas par zumiem un bluriem, taa vien shkiet, ka nav pilnigi nekadas sajegas par ko runaa...
Publicēts: 16.04.09 11:39
 citēt
Gudris:stikls ir labs...bet par cik Janbo patiik bildeet arii meitukus zuums tomeer ir noderīgāks un smukāku bluurinju ziimee ! .

pizģec! 18-300/4-6.3 noteikti bluuro smukaak nekaa 85/1.2 vai 100/2.8, ne?
Publicēts: 16.04.09 11:48 labots
 citēt
Janbo:Nekāda lielīšanās vai nelielīšanās , gribēj udzirdēt viedokļus no cilvēkiem , kuri ar tādiem jau knipsē ilgāku laiku un var pateikt kādi ir šī objektīva + un - ?
...jeb citiem vārdiem sakot - vai tas kas man rokā tas ir tas:face-smile:
Publicēts: 16.04.09 11:49
 citēt
Gudris:
versatile:e]

pizģec! 18-300/4-6.3 noteikti bluuro smukaak nekaa 85/1.2 vai 100/2.8, ne?

Tu esi stulbs vai izliecies ? 70-200 f2.8 gan blūro smukāk un vairāk kā 100 mm f2.8 fix !

Ko viņs blūro vairāk un smukāk?
Kurš 70-200 blūro labāk un smukāk par kuru 100 mm fix macro?
Publicēts: 16.04.09 11:52
 citēt
da man pieleca - Gudrim bluuro smukaak un blooru mazaak ir sinoniimi - JO, asiem gan pupiem, gan p***ai jaabuut tak! lai pec tam var 200% palielinaajumaa peetiit ;)
Publicēts: 16.04.09 12:12
 citēt
arvien dziļāk auzās :face-surprise:
Publicēts: 16.04.09 12:15
 citēt
Gudris ir īsts tīrradnis! :face-crying:

Klau - pilsoni - tuz zini kas ir blūrs, kas bokeh un kas nodrošina vienu un otru?
Publicēts: 16.04.09 12:15
 citēt
Sāka ar makro un beidza ar pupiem :D Bet nu pat meičas ir ērtāk ar fiksiem bildēt, lai arī tam ko Mono dara ar fotoaparātu un meičam, zooms noteikti ir prakstiskāks
Publicēts: 16.04.09 12:17
 citēt
norchapersonigi:Īstiem džekiem fiksus nevajag, viņi paši ir fiksi zēni.

Tēma gan interesanta.
J.: Iegādājos. Ko jūs domājat? A. Domāju, ka esi iegādājies.
J. Esmu apmierināts? Ko jūs domājat? A.: Mēs vēl joprojām domājam.
J.: Kādi plusi, mīnusi? Ko jūs domājat? A.: Mēs jau nogurām domāt.

Ir jau smieklīgi, bet šoreiz Janbo, ar vēlmi palielīties (šo faktu padarot riktīgi smieklīgu ar savas lielīšanās noliegšanu), VIENKĀRŠI NOBĀL Gudra tīrradnības spīdekļa priekšā! :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: