Jau kādu laiciņu vēlos iegādāties digitālo spoguļkameru - tēmēju uz kaut ko ne pārāk dārgu. Iesaceju komplektam ! Razotajam nav liela nozime ! Pastaigaties pa dabu un notvert kaut drupachinju taaas davatas burvibas dvesmas
Tas tā, ja nu kāds grib nomainīt savu ''mazo'' kameru pret kaut ko nopietnāku un ir gatavs man šo atdot par saprātīgu cenu, tad ceru, ka par to man ziņosi!
tiem, kuriem fotograafeeshana ir tikai un vieniigi hobijs, un vinji neatpelna ne latu no ieguldiitaa fototehnikaa, un 90% bilzhu taa arii paliek digitaalaa formaataa - webaa, pilniigi pietiek ar 350!
Tīri ekonomiskāk sanāk paņemt kādu semi-pro ziepjutruaku... x) mazāk vietu aizņem x) lētāk maksā x) komplektā objektīvs ar macro ~1 cm; ~20X zooms; arī kkāds wide nāk līdzi x) tāpat ir full manual iespēja x) šajos liek arī arī RAW... ... Protams, spogulis ir labāk, bet hobijam šis dos ļoti labu rezultātu, par lētāku cenu... Dēļ tā ka SP kameras ir mazākas, nav jāņem speciāla soma objektīviem, kas ir pluss, ja gribi vnk staigāt un pafočēt dabu
Man jau liekas, ka iesākumam labs piedāvājums, ja domā uzturēties Canon cienītāju pulciņā! Ja vēl sarunā pa lēto klāt objektīvu... Oi, es protams runāju par aparātu labā stāvoklī, nevis savu mūžu nokalpojušu!
Man jau liekas, ka iesākumam labs piedāvājums, ja domā uzturēties Canon cienītāju pulciņā! Ja vēl sarunā pa lēto klāt objektīvu... Oi, es protams runāju par aparātu labā stāvoklī, nevis savu mūžu nokalpojušu!
Pārdodu spoguļkameru Canon EOS 400D Kamera labā stāvoklī, bez tehniskiem vai vizuāliem defektiem. Komplektā nāk ar Bg-E3 battery gripu un divām oriģinālajām Canon baterijām, kā arī ar 18-55 f3, 5-5, 6 objektīvu
Pārdodu spoguļkameru Canon EOS 400D Kamera labā stāvoklī, bez tehniskiem vai vizuāliem defektiem. Komplektā nāk ar Bg-E3 battery gripu un divām oriģinālajām Canon baterijām, kā arī ar 18-55 f3, 5-5, 6 objektīvu
tas atkarīgs no publicēšanas lieluma un detalizācijas. man nebija problēmu arī ar 1600ISO, izmantojot Canon DPP softu. ja kāds grib pārliecināties, lai nāk ciemos.
www.tehnoshop.lv tagad iet švaki, jau pārmeta savu e-veikalu no vien SIA uz citu , jo veco jau laiž uz bankrotu....... tā kā izdari pareizo izvēli kur pirkt.
Ne, vienkarsi neapmierina canon pogu izvietojums , respektivi ergonomika. Katram savs un nesmu vienigais gimene kas grib bildet , tapec lemums pardot ...