forum.gif
Him4istka
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Him4istka
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.09 21:48
 citēt
Gribeeju paintereseeties pie spechukiem par tehnikas tiiriishanu. Ja nepiecieshams attiiriit no putekljiem Canon 40D un var gadiities ka arii objektiivu. Zinu ka leecas tiira, nezinu pa cik un kur. Par objektiiviem neko nezinu.

Kaads var apdaliities ar info un cenaam?
Publicēts: 16.04.09 21:51
 citēt
leecas laikam matrica domāta
Publicēts: 16.04.09 21:53
 citēt
jaa sorry. Matricas tiira. Kaa ir ar objektiiviem? Vai vispaar ir taada vajadziiba un vai vispaar kaads to kaadreiz ir dariijis? Ja ir pa cik un kur? :face-devil-grin:
Publicēts: 16.04.09 22:01
 citēt
ar objektīviem prātīgi, vispirms notīri matricu, ja nekas nav redzams, pieliekot objektīvu un patestējot, pie dažādiem blendes atvērumiem un zūmiem, tad nav ko aiztikt, jo "tīrot' var sataisīt vēl lielākus sūdus
Publicēts: 16.04.09 22:25
 citēt
to es saprotu ka objektiivu labaak nemeegjinaat tiiriit, vienkaarshi gribeeju paintereseeties vai taadas iespeejas ir servisos un vai biezhi taa notiek. Un cik vareetu maksaat matricas tiiriishana ?
Publicēts: 16.04.09 22:42
 citēt
no vidus uz malām uz skrūvējot tīramo pretējā virzienā, lai katrā brīdī tīra vieta saskaras ar stiklu. maigi un iejūtīgi, ka ar sievieti.
Publicēts: 17.04.09 01:12
 citēt
qlp:to es saprotu ka objektiivu labaak nemeegjinaat tiiriit, vienkaarshi gribeeju paintereseeties vai taadas iespeejas ir servisos un vai biezhi taa notiek. Un cik vareetu maksaat matricas tiiriishana ?

40D ir tak putekļu krateklis kas no matricas visādus sūdus nokrata!??.....a ja tas puteklis bišk piededzis ta gan pats diezvai tiks galā. Lēcas - nu tur diezgan ekstremi jālito lai vispabā kauko dabūtu iekšā a ja ir ticis ta kamēr var pieciest draudzējies ar šopu! :)
Publicēts: 17.04.09 12:39
 citēt
nu ar shopu man pagaidaam ir ljoti labas attieciibas.

Paldies visiem par ieteikumiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):