Mūsdienās normāls pirkums. Bet tā visā visumā piecīšus maz lietotus tirgo... Tiem kam viņi ir ar viņiem arī bildē un bildēs vēl kādu laiciņu, jo jaunais piecītis nebūs tāds hīts un marku pirkt krīzes laikos nav baigā motivācija...
labs pirkums. es arī nekad neesmu sapratis, kāpēc jāiet tas Golgātas ceļš 300D-350D-400D-450D-40D, o iznācis 50D, tagad to, nu pēc tam jā, vajag pilna izmēra matricas fotoaparātu. pietiek ar vienu no iepriekš minētajiem paņurcīties, paraleli paņemt kādus pārs labus stiklus, kas der arī pilnai matricai, sagaidīt lēkmi un izdevību, caps 5D....................................
NU piemērs ar jau diez ko... tāpat kā pateikt... tiko laimēju zelta drudzī 2000Ls .. pārējie lohi.. kamōn, tā kā bērni, kam negadās labu pirkumu dabūt... :face-monkey:
Mandalay:NU piemērs ar jau diez ko... tāpat kā pateikt... tiko laimēju zelta drudzī 2000Ls .. pārējie lohi.. kamōn, tā kā bērni, kam negadās labu pirkumu dabūt... :face-monkey:
ss.lv jau nav nekāda loterija...
Un es neteicu, ka tapēc kāds ir lohs, prosta priecājos...
Uggga:Nu tag gratulēc ar labu dīlu Tad jau šodien atzīmē?
Nu, nē, nopirku jau pagājušo nedēļu, bet pirms nebija AF sajustificēts, laimes nebija. Tagad patestēju- precīzs un tīrs! Pieliku siksniņu (nebija vēl bijusi lietošanā uz fočuka)...ehhh
TAGAD BI VĒL ASU 24 1.4 UN PRECĪZU, un laime būtu pilnīga!!!
Ir divi varianti 1. bads spiež 2. pērk citu un abi ir vienādi- ja gribi ātri tikt vaļā, jāatdod palēti... un arī tikai tādam, kam uzreiz ir nauda Bet vecais 5D ir laba kaste... man tagad 16 gigos saiet tikai ap 400 bilžu jpg+raw
es jau pats paņemtu laikam tādu un pārtaisītu tad veco par IR foči . Bet 400 bildes neko daudz nav, man RAW ap 700 bildēm iet 16GB un jpg es rakstu otrā SD kartē bet bilde sanāk ap 2MB (galīgi kruto kvalitāti tak nevaig) , tā kā vajadzētu mazliet vairāk itkā sanākt.
p.s. Cilvēks paņēma jauno 5D mkII , nesaprotu tik kam , ja pus gada laikā vecais praktiski netika lietots