Bizzare, manaa macinjaa veel kriizes nav ;-pp;-)) (tfu tfu tfu) ... bet, kad dzirdeeju vienu paiznju staastaam, ka iepeerk makaronus - aizdomaajos ...... a varbuut man ar iepirkt?;-)))
Makaroni ir vienkāršs graudu pārtikas produkts, kas ražots no augstākā labuma, speciāla maluma cieto kviešu miltiem un ūdens, nedaudz pievienojot sāli. Taču iespējams iegādāties arī makaronus bez sāls piedevas. Veikalos pieejami arī pilngraudu makaroni, kas gatavoti no rupjāka maluma kviešu miltiem. Pie tiem pieder arī makaroni ar kviešu kliju piedevu. Pilngraudu makaroni parasti ir salīdzinoši tumšākā krāsā.
Nopērkami ir arī makaroni ar B vitamīna un dažādu minerālvielu – kalcija, dzelzs, folijskābes – piedevu. „Makaroni ir ļoti dabisks produkts, kuros nav konservantu,” uzsver diētas ārste Inga Fuksa. Eiropā un Amerikā pārsvarā ražo tradicionālos makaronus no kviešu miltiem, savukārt Āzijas valstīs iecienītāki ir makaroni no pupiņu, rīsu, griķu miltiem vai kartupeļu cietes. Makaroni mēdz būt dažādas formas un krāsas: zaļu, zilu, dzeltenu, sarkanu makaronu ražošanā tiek izmantotas dabiskās krāsvielas. Šī pārtikas produkta nenoliedzama priekšrocība – tas salīdzinoši nav dārgs, ir viegli un ātri pagatavojams.
glp.,jaa jaa - taa ar domaaju ;-) un katru reizi, kad aizbruacu uz saveejo veikalu iepirkt viinus ... paskatos uz dargajiem konjakiem .... bet veel nesmu nobreidusi ;_)
Bizzare - arii qlp apstiprina manis teikto. Nesaku, ka nepareizs apgalvojums, vienkaarshi makaroni vairaak baro, pa cik paarsvaraa no miltiem. ERA - nav nav traki, ari pasham 3-4 pudeles parasti baarinjaa ir, lai gan dazhaadi dzeramie, bet tomeer konjaks kka nepatik, pec dzershanas ar priekshnieku, laikam pa jaunu veel..
Laurelz: ERA - nav nav traki, ari pasham 3-4 pudeles parasti baarinjaa ir, lai gan dazhaadi dzeramie, bet tomeer konjaks kka nepatik, pec dzershanas ar priekshnieku, laikam pa jaunu veel..
No konjakveidīgajiem man vislabāk garšo kalvadoss, bet to gan reti atļaujos...
atklanaas no publikas un dodas guleet ... riit kaa nekaa briivdiena un jaaceljasa pklst 7njos;-)))) 9atshkjiribaa no darbdienaam, kad celjso ap 8:30 9:00 ) ... ;-)
ERA - nezinu, neko nesaprotu no vinjiem, bija kkads vsop pa kronaam 600, ap 45-50ls bija, bet secinaaju, ka peec garshas visiitis dzimmijs un dzeks man tiik labaak
sasar: Nathan Haines. Tas ir to verts http://www.youtube.com/watch?v=ImUeukA_f78&feature=related
hmm... lai arī it kā man ir visai plaša gaume, šis laikam neietilps tajā kgan drošvien cienītāji novērtēs...
Es te tagad griežu filmas Into The Wild (izcila filma, lielisks stāsts filmai apakšā, daudz fišku ko pārdomāt noskatoties vai izlasot grāmatu) superīgo soundtracku, ko sarakstījis Eddie Vedder (pazīstams plašāk kā Pearl Jam solists) - vnk kaifā - ar iesaku. Tāpat kā filmu, ja nav vēl redzēta... www.youtube.com... www.youtube.com...