cerambyx, heh ... es BEIDZOT izdomaaju magjistra darbam teemu ....JUHUU;-)))) A es - es ..... dzeru wiskiju ;-) Bet ne jau shnakt es saakshu rakstiit;-)))
CS3 videopamaaciibas. ieteicu forumaa un atcereejos, ka neesmu pats skatiijies, kas tur notiekaas, bet lejuplaadeets jau sen staav kompii. vot tagad maacos, kaa atveer/aizveer fotozopu, kaa brushu palielinaat un veel visaadas ap 130 videopamaaciibas kopaa. tagad pie 5taas jau esmu. ceru, ka pamaaciiba par shedevru buus dzriiz!
oi - par brush palielinaashu un visadaam tadaam intesantaam lietaam ... esmu savaakusi materiaalu un lab laiku domaaju, ka vajadzeetu uzrakstiit skolinju ;-)
Laurelz, nuu - do pori do vremenji .. ta kaa es ik pa briidim kaadam uzkaapju uz varzhaciim, kaadam ik pa briidim rodas veelme pashivereet pa manu kompi ;-)))
ERA, kaaaaa mees ar Vaveru shovakar pirkaam shmigu .. .o jeee ..... Juus iz vadaajaam, braucam, paskatos pulktenii .. 21;39 ..... es vaveram saku .. hmmm .. maajas shmiga gandriiz izbeigusies - vajadzeetu .... Olilmpijaaa kases c heks 21:59:38 ;-)))) un tikai pateicoties saprotoshajiem rindaa staaveetaajiem , kas palaida pa priekshu ;-))))
pameegjini Windows7. kopsh iznaaca es uz to paarmetos. probleemu liidz shim - 0 . bija gan ar grafisko paleti un ziimuli no saakuma probleemas un ar klavieri aareejo (laptopam) bet nedeeljas laikaa jau bija draiveri sagatavoti. a vairaak nekaadu chakareeshanaas paziimju un beta versija par briivu liidz augustam
Paldies par padomu! BET! Viņai uz portatīvā oriģinālais XP, ko vairāki lietotāji prasmīgi sačakarēja ar vis kaut ko! Tā ka mēģinu oriģinālo vest pie prāta! Ja nesanāks, tad...
ERA, man ARIII .... un parasti ne viena vien ;-)) un ne tikai viins ..... bet nu gadaas arii taa, ka viss ir zizhuvis;-)))) ... o jaaa .. bija gan maajas ... visn Volga (nopirku exkluziivaas etikjetes deelj) un 100 gr shnabis;-))))