tikko piesvenpos, laba filma bija. ja par internetu, novilkšanu un skatīšanos, tad jau sen vairs filmas neskatos uz kompja. MAXIMĀ uz atlaidēm var nopirkt 16-19Ls robežās, DVD atskaņotāju ar USB[ ņem praktiski visus formātus ]. filmu iepumpē kompī, pēc tam fleškartē, to iebāz DVD atskaņotājā un vēro televizorā. laimes papildināšanai paņēm pa kādi ~ 30Ls 2+1 skaņu "sistēmu" un budžeta klases mājas kinozāle, piektdienas vakariem..........................
man šodien talka laikam aprobežosies ar mājas tīrīšanu :face-plain:
par alkoholu runājot, pirms pāris dienām Prizmā nopirku pudeli īsta franču ābolu sidra, reizēm, kad neko stipru negribas un vīns piegriezies :face-monkey:
pudele līdzīga kā dzirkstošajam vīnam, ar tādu pašu korķi, atradu tikai Prizmā un MC2 Gastronomā. Prizmā bija 2 markas un katrai markai gan saldais, gan bruts, es nopirku brutu, kur uz pudeles rakstīts ECUSSON Grand Cidre Cuvee Special utt.
asteszvaigzne, neaizbaucu!!!! es shoriit pieceelos un taa logjiski padomaaju .... vai nu tieshaam man jaabuut tais 9njos .. kaa Inga teica. Sagaidiiju 9njus, piezvaniiju uz galeriju un man teica - nee neee - var kaut vai naakamnedeelj braukt;-)))
daiga, uz prizmu es aizshaushu veelaak, tagad gaidu cieminjus ;_)