Noskrējiens ap 3800 kadru. Bez skrāpējumiem, ideālā tehniskā kārtībā, komplektā vadi un 8 GB CF. Cena APTUVENI 600 ls Rezons kāpēc tirgoju- metu visam mieru uz kādu laiku. PM vai 22008282, Rīga.
Nedomāju, ka tas, ka suns (kucēns) apgrauza lādētāju kas stāv kontaktā ir rādītājs par to kā tiek lietots aparāts. Aparātam nav nevienas švīkas pat aizsargstikls displejam ir bez švīkām. Un nav spiesta lieta pirkt. Dzīvojam taču nosacīti brīvā valstī.
Vai tad visam ko darām ir jābūt saprātīgam? Nu labi, labi- esmu arī kritis saprātīguma grēkā un paņēmis D90. Loģiskāk būtu interesēties tagad par D700 nevis D300, bet ko Tu slimam padarīsi... Par 300 Ls es tāpat ķertu un grābtu D300!
Ko jus pa pie lētajiem NIKONiem peraties , mes te šodien Ds MARK III un EOS 5D MARK II salīdzinājām testējot šā un tā un visvisādi ot tur man palika dīvaina juška , verķis kurš maksā vairāk kā 2,5 x dārgāk un itkā MATRICA ir 1:1 acīm redzami atpalika no LAMERU verķa KRĀSĀS / DETALIZĀCIJĀ Vienīgais kur IELIKA bij ASUMS / ĀTRUMS bet par to es PRIVĀTI točno nebūtu gatavs maksāt 2,5x vairāk
Lunis:Ko jus pa pie lētajiem NIKONiem peraties , mes te šodien Ds MARK III un EOS 5D MARK II salīdzinājām testējot šā un tā un visvisādi ot tur man palika dīvaina juška , verķis kurš maksā vairāk kā 2,5 x dārgāk un itkā MATRICA ir 1:1 acīm redzami atpalika no LAMERU verķa KRĀSĀS / DETALIZĀCIJĀ Vienīgais kur IELIKA bij ASUMS / ĀTRUMS bet par to es PRIVĀTI točno nebūtu gatavs maksāt 2,5x vairāk
tas pats par sevi saprotams, to varēja pateikt jau pirms testa...