atceries ka iznemts no kastes un pataustiits jau uzreiz zaudee 20-30% no tirgus veertiibas. neviens neriskees 50Ls ekonomeet uz tadu dargu mantu. reala cena par kaadu tu to vari paardot ir 1000-1200
Portreti:Nu, ja cena nokritīsies, tad tiešām varētu izskatīt iespēju nopirkt...
Cik saprotu, nav ne čeka, ne pavadzīmes, līdz ar to nav arī garantijas?
Ir garantija
Un kā viņa izpaužas? Piemēram, ja gribēšu fokusu saregulēt "pa nullēm" Canon centrā, man tā "garantija" derēs? /Canons garantijai ņem pretī TIKAI ar čeku vai PVZ/.
Un kā viņa izpaužas? Piemēram, ja gribēšu fokusu saregulēt "pa nullēm" Canon centrā, man tā "garantija" derēs? /Canons garantijai ņem pretī TIKAI ar čeku vai PVZ/.
Ja vien tu izmisīgi netirgotu ss.lv četrus šitādus gabalus par norādīto summu, tad es tiešām būtu gatavs noticēt, ka nu tagad visi baigi pēc tiem piecīšiem rindā stāv...
Man, katrā ziņā būtu izdevīgāk nopirkt tādu AR PVN uz firmu un AR LATVIJAS GARANTIJU par nieka 100 Ls dārgāk, kas rezultātā man sanāktu par 200 Ls lētāk (-PVN), ja man vajadzētu tādu fočuku, nevis kaut kādu kontrabandas variantu no Honkongas...
Tomēr es neizslēdzu varbūtību, ka vienu 135 2.0 no tevis varētu ar nopirkt, redzēju, ka tos arī sludini...
Vēl mani interesē (labs) 24 1.4, bet tev gan jau, ka nav...
Portreti: Vēl mani interesē (labs) 24 1.4, bet tev gan jau, ka nav...
Tu ir redžejis ar viņu bildes REĀLI nevis netā? Man viss ar viņu tasītais isstās pec "Šmigviņjetes" Pa centru asums un VISS kas 2/3 kadra nost no centra ŠMIGAINA VINJETE Man nesen gadijās paskatīties pasākumā izdrukātas ~60x90 nuuu pabaiss "ARTs"
Te reku viens kexs kurš ar šitīem 1.2 un 1,4 vien bildē "Māksla" www.flickr.com...
Te reku viens kexs kurš ar šitīem 1.2 un 1,4 vien bildē "Māksla" www.flickr.com...
Visādā ziņā galīgi nestandarta fotomateriāls par kāzām. Man patīk! RIktīgi iespārda! Visas pārējās standartbildes var iegūt palūdzot katra kāzinieku līdzpaņemtā ziepja saturu iekopēt diskā...
Portreti: Vēl mani interesē (labs) 24 1.4, bet tev gan jau, ka nav...
Tu ir redžejis ar viņu bildes REĀLI nevis netā?
Man ir aizdoma, ka tu savā mūžā pats esi redzējis tikai vienu (neveiksmīgu) eksemplāru. Tāpēc arī tā spried. Pats esmu testējis 5 gabalus tādus, bet neviens nebija pērkams- 2 neasi, un trijiem pamatīgs front focus, bet asums gan pa pirmo.
Portreti:...varbūt pienāks tāds brīdis, kad Latvijas Canons nopirks vakuumkameru un varēs sajustificēt arī objektīvus...
Bet pagaidām ir vismaz 6 pierādījumi (droši no 6 zināmajiem), ka Canons nav spējīgs uzražot labus gaišos stiklus... (vismaz 24 mm 1,4 laikam Latvijā vispār nav) Tātad varam droši uzskatīt, ka Canons VISPĀR NERAŽO gaišos stiklus. Tas ražo GAIŠOS BRĀĶUS! Ja arī kāds ražo, tad tās ir tikai lokālās servisa darbnīcas, kas tos reizēm izgatavo no Canon saražotajiem brāķiem... Pire kam tām pašām tas ir dikti jāvēlās un jāinvestē ne pārāk lētās iekārtās...
Es nesaprotu - kā var necienīt savus fanus un lietotājus? Pašam Canonam nav mazliet kauns??? Vroģi normāls pasaulslavens kantoris, vroģi arī viņi nosaka modi fototehnikā, bet kāpēc šāda permanenta laža tajā segmentā, kur klients ir visprasīgākais un kur kļūdas ir vislabāk redzamas, un kur klients maksa ne mazāko naudu??? :face-plain:
Portreti:...varbūt pienāks tāds brīdis, kad Latvijas Canons nopirks vakuumkameru un varēs sajustificēt arī objektīvus...
Bet pagaidām ir vismaz 6 pierādījumi (droši no 6 zināmajiem), ka Canons nav spējīgs uzražot labus gaišos stiklus... (vismaz 24 mm 1,4 laikam Latvijā vispār nav) Tātad varam droši uzskatīt, ka Canons VISPĀR NERAŽO gaišos stiklus. Tas ražo GAIŠOS BRĀĶUS! Ja arī kāds ražo, tad tās ir tikai lokālās servisa darbnīcas, kas tos reizēm izgatavo no Canon saražotajiem brāķiem... Pire kam tām pašām tas ir dikti jāvēlās un jāinvestē ne pārāk lētās iekārtās...
Es nesaprotu - kā var necienīt savus fanus un lietotājus? Pašam Canonam nav mazliet kauns??? Vroģi normāls pasaulslavens kantoris, vroģi arī viņi nosaka modi fototehnikā, bet kāpēc šāda permanenta laža tajā segmentā, kur klients ir visprasīgākais un kur kļūdas ir vislabāk redzamas, un kur klients maksa ne mazāko naudu??? :face-plain:
atvainojos par tizlu jautājumu, bet kas ražo labus stiklus robežās ~ 20-30mm F1,4 - 2 ?
negatIvs: atvainojos par tizlu jautājumu, bet kas ražo labus stiklus robežās ~ 20-30mm F1,4 - 2 ?
Šoreiz tas bija nevis par to, ka kāds tādus ražo, bet par to ka Portreti vienmēr stāsta, ka Canons tādus ražo, bet cik nu var noprast - nopirkt tādus nevar...
Proti - vieni ražotāji tos neražo, jo nespēj nodrošināt ciešamu kvalitāti tādam stiklam tirgus atvēletētajā cenu kategorijā, Citi ražo, bet kā izrādās ražo tikai problēmas. Manā skatījumā tas ir viens un tas pats - tādus stiklus NERAŽO!