forum.gif
Pārdod 5D un 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pārdod 5D un 40D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.09 00:31
 citēt
vnk termiņu ierakstīt vajag un tad lai tik ļautiņi sola
Publicēts: 24.04.09 02:28
 citēt
alvils:Ak vai kā paveicies tiem, kas jaunai kamerai nepaspēja sakrāt pagāšgad! Es, diemžēl, paspēju...

Nezheelojies, daudz kaa laba esi sabildeejis :face-glasses:
Publicēts: 24.04.09 02:50
 citēt
Nee veči es 5D neņemtu pat ja vinš butu 1:1 cena ar 40.D ~350Ls , ņemtu labāk 40.D ja man būtu tāda vajadzība :):) 5.D ir vienreiz kamera kura man nepatīk no paša sākuma ne pēc bildes ne pēc lietošanas ērtuma. Šodien jau 40.D kolēģim pieveda klāt uz Jurmalu pa 360Ls ar ELCOR garantiju novembrī pirktu:)
Publicēts: 24.04.09 08:15
 citēt
nu gan... gribu d700 par 350Ls :face-devil-grin::face-monkey:
Publicēts: 24.04.09 08:27
 citēt
Lunis:Nee veči es 5D neņemtu pat ja vinš butu 1:1 cena ar 40.D ~350Ls , ņemtu labāk 40.D ja man būtu tāda vajadzība :):) 5.D ir vienreiz kamera kura man nepatīk no paša sākuma ne pēc bildes ne pēc lietošanas ērtuma. Šodien jau 40.D kolēģim pieveda klāt uz Jurmalu pa 360Ls ar ELCOR garantiju novembrī pirktu:)

...ļoti laps rādītājs:D, ka laicīgi no mēsla jātiek vaļā... :D:D:D un Luni, vēl tikai pieraksti, ka tas pats vedējs pa tiešo aizbrauca uz IP Servisu un nopirka 5D M2
Publicēts: 24.04.09 08:50
 citēt
Lunis:5.D ir vienreiz kamera kura man nepatīk no paša sākuma ne pēc bildes

Jā, kur nu, 40 D bilde toč ir zajebisj, bet 5 D bilde sūds!!! :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

/Iet aplūrēt Luņa bildes.../
Publicēts: 24.04.09 14:13
 citēt
Jaa, jaa suuds :face-grin:
Publicēts: 24.04.09 15:13 labots
 citēt
Haiduks : Nezini es neesmu Jurmala , bet esot bijis čalis ~20 no Rīgas , braucis ar zilu Hondu piedāvājis vēl 70-200 2,8 SIGMA pa 400Ls ar mazlietotu Elcora pirktu un kautkādu Gitzo stativu , Lowepro mazo mugureni JAUNU bet pamatīgi pabalejusju uz visu esot bijusji papiri ka tai pasja ELCOR pirkts iznemot stativu tas esot bijis no USA :) Man 5.D točno nepatīk VIENMĒR esmu teicis vāl kad NEVIENAM viņš te nebija un nekad nav patikusi , principā DIVAS CANON kameras kas mana ussktā ir PILNĪGI mesli tas ir 5.D un 400.D tizlas kameras. 5.D MARK II pātīk pilnīgi citāds verķis , šad tad palietoju priekš VIDEO :) Es to baru vietā kas perk tās vecās grabažas 5D būtu labāk par tādu pašu naudu ņemis tos MARK II bez N , te pat tiktāl jau nonacis ka daži maina 1D Mark II pret 40.D / 50.D ar piemaksu :):) Pilnīg loģisks solis ja nav jādragā baig reportāžas un negribas staipit lielu kluci:):) Es piemēram taga labi zinu Ja gadīsies ka jābildē Kāzas droši ka bildēšu ar 5D mark II nevis ņemšu no kolēgiem Ds MARK III :)
Publicēts: 24.04.09 16:02
 citēt
Jaa, jaa 5D mark II rullee :) :) :)
Publicēts: 24.04.09 16:34
 citēt
Lunis:Haiduks : Nezini es neesmu Jurmala , bet esot bijis čalis ~20 no Rīgas , braucis ar zilu Hondu piedāvājis vēl 70-200 2,8 SIGMA pa 400Ls ar mazlietotu Elcora pirktu un kautkādu Gitzo stativu , Lowepro mazo mugureni JAUNU bet pamatīgi pabalejusju uz visu esot bijusji papiri ka tai pasja ELCOR pirkts iznemot stativu tas esot bijis no USA :) Man 5.D točno nepatīk VIENMĒR esmu teicis vāl kad NEVIENAM viņš te nebija un nekad nav patikusi , principā DIVAS CANON kameras kas mana ussktā ir PILNĪGI mesli tas ir 5.D un 400.D tizlas kameras. 5.D MARK II pātīk pilnīgi citāds verķis , šad tad palietoju priekš VIDEO :) Es to baru vietā kas perk tās vecās grabažas 5D būtu labāk par tādu pašu naudu ņemis tos MARK II bez N , te pat tiktāl jau nonacis ka daži maina 1D Mark II pret 40.D / 50.D ar piemaksu :):) Pilnīg loģisks solis ja nav jādragā baig reportāžas un negribas staipit lielu kluci:):) Es piemēram taga labi zinu Ja gadīsies ka jābildē Kāzas droši ka bildēšu ar 5D mark II nevis ņemšu no kolēgiem Ds MARK III :)

Es labprāt samainītu 40D pret Mark II . Kur tādas akcijas notiek?
Publicēts: 24.04.09 16:49 labots
 citēt
ss.lv viens jau kādu pusgadu piedāvā.Paskaties pats.

www.ss.lv...

domāju ka ja viņam piedāvātu beidzot mainīt kāds,tad mosh arī piemaksu neprasītu.
Publicēts: 24.04.09 17:21
 citēt
ak34:
Es labprāt samainītu 40D pret Mark II . Kur tādas akcijas notiek?

Piezvani 26434944 , Mārtiņš Ķikulis MAINA savu EOS 1D MARK II ptet 40 VAI 50D :) Vēl ir kādi 2-3 tiesa tie grib piķi sakot no 640Ls lidz 750Ls :)
Publicēts: 27.04.09 16:15
 citēt
Veel ir pieejami, gan 5D gan 40D :)
Publicēts: 27.04.09 16:52
 citēt
es kaut kur palaidu garām... cik tad par 40D?
Publicēts: 27.04.09 17:01
 citēt
nu kaadi 400 Ls, vins loti mazlietots, kaa jauns :)
Publicēts: 28.04.09 17:40
 citēt
Lunis neatbild :))
Publicēts: 29.04.09 01:39
 citēt
fandango:

Ar ko Tev labāk patīk 1Dmk2 par 1Dmk2N?

A man ja godīg nav nācies ar 1Dmk2 šancēt nopietni , tika esmu rokās pagrozijis paspaidijis , man sanāca pārlēkt šim pāri pirms tam šancē bija Canon EOS-1D tam bija kautkādi 4 miljoni pixšu un tikai CF karte kamēr priexšniecība utojās un "Plānoja 1Dmk2 pirkumu" , iznāca 1D Mark IIn un paņema uzreiz toss. No tā ko esmu virspusēji pamanijis bij ieverojami labākas krāsas tad ja dragāj sērijā bufers lielāks uz tā rēķina ka dragāj abās kartes vienlaicīgi CF un SD , piemēram ka škil kautko atbildīgu uzliec CF raktīt RAW bet SD jpg un protams aizmugurējais televizors bij lielāks bet nu šmiguckis kā 40D apmēram tāds tas ekrans. Protams tur setingu visvisadu vairak bet es parasti sais lietas nelienu , sakrukiju pec gramatas kautko videju un praktiski nemainu neesmu es gadzejetomans :):) Bet D1 MARK serija JEBKURS agregats pasplauj JEBKURU zemakas serijas daiktu AF un EXSPO precizitate un WB zinja jau nu ar. Es te wikenda niekojos ar 50.D nu tam gan AWB ir pilniga pakalja un AF man ar nepatīk. Bet tā jau detalizacija smuka sevskji RAW failinjiem taa izlidzinats ka prieks. Bet AF kretinisks baig raustigss un "Nedrosj" ja nav gluzji L vai BALTIE stikli , tas pats nikjis kas Ds MARK III ja nav Fixsi vai 2,8 SJIM NEPATIK :)
Publicēts: 29.04.09 10:17
 citēt
Par 50D un AWB es pilniba piekriitu, kkas tur iisti nav :)
Publicēts: 07.05.09 10:24
 citēt
Joprojam abi aparati veel pieejami :)
Publicēts: 07.05.09 11:39
 citēt
pa cik 5d
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >